Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποσες ιωσεις πια???

Recommended Posts

Δεν αντεχω αλλο....εχουνε παιξει τα νευρα μου!!

Απο τοτε που ο γιος μου πηγε σχολειο δεν εχουμε παρει ανασα!!

Η μια ιωση πανω στην αλλη και φυσικα απο κοντα και η μικρη!

Εχουμε λιωσει στην αντιβιωση ....αφου ολοι οι ιοι κανουν μετα επιπλοκες οπως οττιτιδα, βροχυτιδα και ολα αυτα τα .....ιτιδα!!!

Με εχει πια παρει απο κατω. Ο γιατρος μου λεει οτι δεν ειναι ανησυχητικο και οτι ηταν αναμενομενο, τον πρωτο χρονο σχολειου!

Αλλα ειδικα ο Νικολας εχει μεινει "μισος" απο τους εμετους, τους πυρετους και την διαρροια.

Αποκορυφωμα την προηγουμενη βδομαδα που , αρχισε με γαστρεντεριτιδα και 5 μερες μετα, πανω που ειπαμε αντε το περασαμε και αυτο....κολλαει και αλλο ιο και του κανει βροχυτιδα....παλι πυρετοι και παλι αντιβιωση.

Και ενω για την ιωση πρεπει να τρωει καλα για να αντεξει το στομαχι την αντιβιωση ......για την γαστρεντεριτιδα (που δεν εχει συνελθει καλα ακομα ) πρεπει να τρωει συγκεκριμενα (φιδε και αλλες αηδιες) για να μην ξαναρχισει τους εμετους.

Καλα εννοειτε οτι γιαυτον τον μηνα το ξεχναμε το σχολειο.

Αλλα δεν ξερω ρε κοριτσια. Εχω αρχισει να τρελαινομαι πια! δεν μπορω να τα βλεπω να ταλαιπωρουνται ετσι. Να μην κοιμουνται τα βραδια απο τον βηχα ....να μην μπορουνα να παιξουν απο την εξαντληση....

Οσο και αν ο γιατρος μου λεει οτι ειναι φυσιολογικα ολα.......εγω γιατι δεν μπορω να ησυχασω????

:?:cry::mad::roll::(:(:(:(

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Ακριβώς τα ίδια περνάμε κι εμείς! Από γαστρεντερίτιδα σε βροχίτιδα και τούμπαλιν... μόλις τελειώσει η αντιβίωση κανουμε διάλειμμα και ξαναρχίζει...

Δεν έχω κάτι να σου πω για να ησυχάσεις, κι εγώ δεν τα καταφέρνω καλύτερα, απλά σου στέλνω την συμπαράστασή μου και να σου πω ΥΠΟΜΟΝΗ, έχουμε και Άνοιξη μπροστά μας :?

Μόλις καλοκαιριάσει θα ηρεμήσουμε... :?

Μακαρι βρε jena, Τι να πω......εχω πια εξαντληθει !!! νομιζω οτι τα παιδια μου θα ειναι συνεχεια αρρωστα και εμεις συνεχεια αϋπνοι!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Περαστικά βρε κορίτσια στα μπεμπάκια σας. Τι να πω δεν ξέρω, δεν τα έχω περάσει ακόμα. Αλλά από του χρόνου . . . Ευτυχώς που τα διαβάζω και προετοιμάζομαι.

Περαστικούλια και πάλι σας ευχομαι, και καλή δύναμη.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

αχ τα παιδακια...τι να σου πω βρε vouraikos εγω νομιζω χειροτερη θα ημουν...τι να ησυχασεις σοβαρα το λεμε τωρα? παιδια σου ειναι! λογικα οσα νοιωθεις!

τι να πω περαστικα κ αγυριστα να ειναι κ να παρει ο νικολας σου τα πανω του! κ η μικρουλα σου!

καλα κουραγια κ στους τεσερις σας!

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια! να ειστε καλα!!

Τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα και βλεπουμε λιγο φως στο τουνελ , μεχρι την επομενη ιωση!!!! Το εχω παρει αποφαση πια!

Ολοι οι γονεις μου λενε , οτι τον πρωτο χρονο σχολειου τα ιδια περνουσαν!

Που ειναι αυτοι οι γονεις που περασαν τα ιδια!

εγω και η jena βλεπω να εχουμε τα ιδια , μεχρι στιγμης!???

αχ υπομονή, και εμεις σημερα 10 μηνών ήδη έχουμε περασει 4 ιώσεις, 2 εκ των οποιων διήρκησαν περιπου 1 μηνα!!!αστα, αφηναμε τη μια κολλουσαμε την αλλη και να φανταστεις δεν παει παιδικο, δεν βλεπει πολύ κόσμο αλλα οποτε εβλεπε καποιον αλλο κολλουσε και κατι...

ο γιατρος ειπε "καλα τι περιμένεις;;;αυτο θα γινεται καθε φορα μεχρι να καλοκαιριασει" φρικαρα τελειως και να φανταστεις στην αρχη που ειχε μπουκωσει η μυτη και μονο γαλα επινε, δεν μπορουσε να πιει γουλια

Υπομονή και κουραγιο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

vouraike στην ερχή νόμιζα ότι περιγράφεις το σπίτι μου!!

Η διαφορά μας είναι ότι η μεγάλη μου ότι και κολλήσει θα έχει πάντα μα πάντα και μύξα!! Με την οποία φυσικά δεν μπορεί να κοιμήθει και συνεπώς και εμείς.... Ο μικρός πάλι την ψιλογλιτώνει λόγω αντιβίωσης (ουρολοίμωξη) και τα περνάει όλα πιο ελαφριά. Μόνο από τη βρογχίτιδα του έχουν μείνει μερικές μυξούλες μαζί με το flixotide...

Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ

Ετσι ειμαστε και εμεις τρεις μηνες τωρα.Δεν αντεχω άλλο να το βλεπω ετσι.

Η αρρωστια της εβδομαδας ειναι αμυγδαλιτιδα.Και δεν εχω και κανενα να την προσεχει οποτε μονο οταν εχει πυρετο μενει σπιτι και περνουμε αδεια εναλλαξ με τον αντρα μου.......Τι να πω.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει και άλλος δρόμος. Αλλά είναι δύσκολος ... :?

ποιος ειναι αυτος ο αλλος δρομος που ειναι πιο δυσκολος απο αυτον!!

Ρε κοριτσια εχω γινει φαρμακειο.....ενα ντουλαπι φαρμακα

ceclor

mucosolvan

aeroli

fixotide

Πολλα λιτρα ορου

depon

ponstan

και ολα αυτα σε διαφορετικες δοσεις . και ποτε θα μπερδεψω τα cc του μεγαλου και θα τα δωσω στην μικρη και θα γινει πυραυλος δεν ξερω!!!

Υγραντηρες , ελαια, χαρτομαντιλα.........και ολη αυτη η ακαταστασια.....

σε κανει τρελοοοοο

Ηθελα να ηξερα ρε παιδι μου, πριν 100 χρονια , ετσι αρρωσταιναν οι ανθρωποι????????

[quote name="vouraikos

Ρε κοριτσια εχω γινει φαρμακειο.....ενα ντουλαπι φαρμακα

ceclor

mucosolvan

aeroli

fixotide

Πολλα λιτρα ορου

depon

ponstan

και ολα αυτα σε διαφορετικες δοσεις . και ποτε θα μπερδεψω τα cc ....!!!

Υγραντηρες , ελαια, χαρτομαντιλα.........και ολη αυτη η ακαταστασια.....

σε κανει τρελοοοοο

Ηθελα να ηξερα ρε παιδι μου, πριν 100 χρονια , ετσι αρρωσταιναν οι ανθρωποι????????[/quote]

Το σπιτι μου ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι ακριβως νιωθω και εγω ........δεν αντεχω αλλες ιωσεις!!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

Το εχω σκεφτει και αυτο. Αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης , δεν με τραβαει καθολου η ομοιοπαθητικη.

Εκανε η μαμα μου καποια περιοδο, δεν ειδε καμια διαφορα.....

εχω ενα "θεμα" εγω με ολα αυτα τα εναλακτικα.

Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν, απλα εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη, στην κλασικη ιατρικη. Δεν μπορω να φανταστω να εχου τα παιδια μου 7 και 8 μερες πυρετο και εγω να μην τους δινω φαρμακα γιατι περιμενω να δρασει η ομοιπαθητικη .Μπορει να ειμαι εντελως λαθος, δεν ξερω.

Και εγώ δύσπιστη ειμαι με τις ομοιοπαθητικές θεραπείες αλλά στον κύκλο μου υπάρχουν άτομα που έχουν δεί πολύ καλό απο τέτοιες θεραπείες..

Η κλασική ιατρική πάλι είναι δοκιμασμένη αλλά και να μπουκώνουμε τα παιδιά μας τόσα χημικά και τόσο συχνά δεν το βρίσκώ και καλο..τι να πώ :roll::roll:

οπως και να χει, περαστικά στα παιδάκια σου vouraikos!

Και εγώ δύσπιστη ειμαι με τις ομοιοπαθητικές θεραπείες αλλά στον κύκλο μου υπάρχουν άτομα που έχουν δεί πολύ καλό απο τέτοιες θεραπείες..

Η κλασική ιατρική πάλι είναι δοκιμασμένη αλλά και να μπουκώνουμε τα παιδιά μας τόσα χημικά και τόσο συχνά δεν το βρίσκώ και καλο..τι να πώ :roll::roll:

οπως και να χει, περαστικά στα παιδάκια σου vouraikos!

Να σαι καλα!

Δικιο εχεις , ουτε εμενα μου αρεσει αυτο το πραγμα με την αντιβιωση αλλα.......τι να κανω.???? οταν εχουν συνεχεια κατι που την επιβαλλει. Και να σκεφτεις οτι ο γιατρος μας, δεν ειναι και πολυ της αντιβιωσης...!!!

Διαφημίσεις

Το εχω σκεφτει και αυτο. Αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης , δεν με τραβαει καθολου η ομοιοπαθητικη.

Είναι δύσκολος ειδικά για τον γιατρό. Κοιτάξτε π.χ. πόσα (νομίζω 12!) φάρμακα υπάρχουν για τον βήχα.

http://www.homeopathic.com/articles/view,85

Εκανε η μαμα μου καποια περιοδο, δεν ειδε καμια διαφορα.....

Ίσως να έπαιρνε λάθος φάρμακο.

εχω ενα "θεμα" εγω με ολα αυτα τα εναλλακτικά.

Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν, απλα εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη, στην κλασικη ιατρικη. Δεν μπορω να φανταστω να εχου τα παιδια μου 7 και 8 μερες πυρετο και εγω να μην τους δινω φαρμακα γιατι περιμενω να δρασει η ομοιπαθητικη .Μπορει να ειμαι εντελως λαθος, δεν ξερω.

Από όσο ξέρω ο χρόνος για να δράσει είναι πολύ λιγότερος, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν είμαι και γιατρός :)

Το πρόβλημα με τα "εναλλακτικά" γενικά είναι πως όσο αφορά τα παιδιά μας πρέπει να είναι και οι δύο γονείς προς την ίδια κατεύθυνση.

Εγώ πλέον την εφαρμόζω - με την καθοδήγηση του γιατρού μου μόνο σε μένα. Όσο και αν την πιστεύω δεν θέλω συγκρούσεις. Με τον ένα ή το άλλο τρόπο τα τέκνα μας αναρρώνουν τελικά. Ας μην συνεχίσω άλλο επειδή είμαι ήδη off-topic.

πᾶν μέτρον ἄριστον

δεν νομιζω οτι εισαι off topic, μεσα στο θεμα ειναι και αυτο.

Ειπα λοιπον απο την αρχη, οτι μπορει να εχω αδικο, αλλα καθαρα απο ενστικτο, κατι με κρατει μακρια απο ολα αυτα.

Εχω πολυ υποπτη ματια και προκατελειμενη (για να ειμαι ειλικρινης) , σε οτι ειναι της μοδα!

Κατα καιρους , "σκανε" διαφορες μοδες, ομοιοπαθητικη, βιολογικα, γιογκα, φενγκ σουι , ανατολικες θεωριες και αλλα διαφορα.

Δεν σχετιζω το ενα ειδος με το αλλο. Απλα ειναι λεξης , που για ενα διαστημα ειναι πολυ της μοδας!

ε! με αυτα ειμαι επιφυλακτικη.

Οχι ! καθολου δεν φοβαμαι το καινουργιο. Απλα δεν μπορω να κυνηγαω καθε τι που για καποιο λογο κανει μπαμ.

Επανερχομαι ομως στο θεμα της ομοιπαθητικης και λεω απλα οτι δεν μου παει!Και για να μην παρεξηγηθουμε και εξηγω τα ιδια παλι. Δεν ταυτιζω την ομοιοπαθητικη με ολα τα παραπανω. εφερα ενα παραδειγμα, εναλακτικων θεματων που κατα καιρους μπαινουν στην ζωη μας!