Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσκληση που δεν είναι απλή κάρτα...

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Επειδή μπαίνω στην τελική ευθεία για τον τοκετό προσπαθώ να κρατώ το μυαλό μου απασχολημένο με κάτι άλλο για να μην αγχώνομαι. Τι καλύτερο από τη βάφτιση!! Ναι, από τώρα!!

Λοιπόν, παρακάτω είναι το προσκλητήριο τόυ πρώτου μου γιου που είχε μεγάλη απήχηση, άρεσε τόσο πολύ που δεν το περίμενα, μου τηλεφωνούσαν όλοι και ρωτούσαν πού το βρήκαμε. Στο mytree παρεμπιπτόντως.

Τώρα λοιπόν δε θέλω να κάνω κάτι εξίσου όμορφο αλλά όχι κοινότυπο, δηλαδή όχι τύπου "κάρτα", κλασικό. Βέβαια, δεν έχω αποφασίσει ούτε θέμα, ούτε χρώματα΄, ούτε ημερομηνία... στο πολύ φλου τα σκέφτομαι όλα. Απλά είπα να γράψω για να κρατώ το μυαλό μου απασχολημένο και φυσικά για να μου δώσετε μερικές από τις υπέροχες ιδέες που κατεβάζουν τα κεφαλάκια σας!!

Τέλος, δέχομαι και προτάσεις για το τι να γράφει η πρόσκληση. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ποιηματάκια, θέλω κάτι λιτό αλλά και ελαφρώς περίεργο. Δείτε και το προσκλητήριο του πρώτου μου, για μένα ήταν το ιδανικό και τώρα να δω πώς θα φτιάξω κάτι αντίστοιχο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΦΙΛΙΑ!!

karavaki01.jpg

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

να σου βρω δουλεια???????????

κανε αυτο που λεω να κανω κ εγω!

θα παρω φυλλα αλλουμινιου θα τους δωσω οτι σχημα θελω (ηλιος)

και θα κανω τρυπουλες για να ειναι και καδρακια!

ειμαι σιγουρη οτι θα μεινεις πολυ καιρο απασχολημενη!!!

Μαμά Χριστίνα πολύ ωραίο το προσκλητήριό σας :D

Δεν μας είπες όμως τι μωράκι (φύλο :?: ) περιμένετε αυτή τη φορά????

να ξέρουμε προς ποια πλευρά να προσανατολιστούμε :roll:

εγώ στο νούφαρο έκανα αεροπλανάκι τρισδιάστατο. Τότε δεν είχα ανακαλύψει το φόρουμ και ψαχνόμουν μόνη με τη νονά

:cry:

(δεν αξιώθηκα ακόμη για φωτο- όλες μαζί θα τις βάλω κάποια στιγμή)

μαμά Χριστίνα τό κειμενάκι σου ήτανε φανταστικό! κι εμένα δεν μου αρέσουν τα ποιματάκια, αλλά ούτε και τα τυπικά! Εγώ για να αποφύγω το άγχος έχω ήδη αποφασίσει όνομα, νονά, εκκλησία και μήνα που θα γίνει η βάφτιση. Προσκλητήριο θα κάνω κάτι απλό γιατί θέλω να μπαίνει σε φάκελλο και να το στείλω εξωτερικό. Επίσης έχω κάπου προσανατολιστεί σε θέμα και χρώματα αλλά δεν το δένω και κόμπο γιατί ακόμα δεν έχω βγεί στα μαγαζιά (θα με περνουσαν για τρελλή :lol: ) Τέλος το βασικό που χρειάζεται για τη βάφτιση και θα το έχω σε λίγες μέρες είναι το μωρό!

ssttaa

να σου βρω δουλεια???????????

κανε αυτο που λεω να κανω κ εγω!

θα παρω φυλλα αλλουμινιου θα τους δωσω οτι σχημα θελω (ηλιος)

και θα κανω τρυπουλες για να ειναι και καδρακια!

ειμαι σιγουρη οτι θα μεινεις πολυ καιρο απασχολημενη!!!

Δεν καλοκατάλαβα... θα γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη; Τι είναι φύλλα αλουμινίου; Ακούγεται σαν κάτι συναρπαστικό αλλά δεν το 'χω καθόλου τι σημαίνει!!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Μαμά Χριστίνα πολύ ωραίο το προσκλητήριό σας :D

Δεν μας είπες όμως τι μωράκι (φύλο :?: ) περιμένετε αυτή τη φορά????

να ξέρουμε προς ποια πλευρά να προσανατολιστούμε :roll:

εγώ στο νούφαρο έκανα αεροπλανάκι τρισδιάστατο. Τότε δεν είχα ανακαλύψει το φόρουμ και ψαχνόμουν μόνη με τη νονά

:cry:

(δεν αξιώθηκα ακόμη για φωτο- όλες μαζί θα τις βάλω κάποια στιγμή)

Λοιπόν, το μωρό είναι αγοράκι και πάλι. Τι εννοείς αεροπλανάκι;΄Όπως το καραβάκι μου, από χαρτόνι, σαν παιδική κατασκευή;

eaZQp3.png KHFyp2.png

μαμά Χριστίνα τό κειμενάκι σου ήτανε φανταστικό! κι εμένα δεν μου αρέσουν τα ποιματάκια, αλλά ούτε και τα τυπικά! Εγώ για να αποφύγω το άγχος έχω ήδη αποφασίσει όνομα, νονά, εκκλησία και μήνα που θα γίνει η βάφτιση. Προσκλητήριο θα κάνω κάτι απλό γιατί θέλω να μπαίνει σε φάκελλο και να το στείλω εξωτερικό. Επίσης έχω κάπου προσανατολιστεί σε θέμα και χρώματα αλλά δεν το δένω και κόμπο γιατί ακόμα δεν έχω βγεί στα μαγαζιά (θα με περνουσαν για τρελλή :lol: ) Τέλος το βασικό που χρειάζεται για τη βάφτιση και θα το έχω σε λίγες μέρες είναι το μωρό!

Το κειμενάκι μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν ήταν ποιηματάκι και δεν το είχα ξανακούσει. Κλεψιμέϊκο είναι δεν το σκέφτηκα μόνη μου. Εγώ το μόνο που έχω είναι η νονά. Από χρώματα, το αγαπημένο μου είναι το λαχανί και γενικότερα το πράσινο, ίσως το προτιμήσω γιατί στον π΄ρωτο έκανα το αγαπημένο χρώμα της νονάς, το τυρκουάζ. Εκκλησία και μήνα δεν ξέρω, ή Οκτώβριος ή Δεκέμβριος (αν είναι το δεύτερο τότε όλα θα είναι χριστουγεννιάτικα). Εγώ είπα να ξεκινήσω από το προσκλητήριο έτσι για να κρατάω το μυαλό μου απασχολημένο. Επειδή μάλλον δε θα κάνουμε τραπέζι μετά, λέω να είναι λίγο πιο γκράντε η πρόσκληση και η μπουμπουνιέρα, π.χ. για μπουμπουνιέρα έλεγα μήπως πάρω κουβαδάκια τσίγκινα και τα γεμίσω με διάφορα μέσα... θα δούμε, τώρα για προσκλητήριο σκέφτομαι. Περιμένω κι άλλες ιδέες.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Τέλος το βασικό που χρειάζεται για τη βάφτιση και θα το έχω σε λίγες μέρες είναι το μωρό!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ -ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ- ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!!

eaZQp3.png KHFyp2.png

φυλλο αλουμινιου φαντασου το αλουμινοχαρτο ποιο χοντρο και οχι τοσο γυαλιστερο..

ρε γμτ δε ξερω να βαζω φωτο να σου εδειχνα

πως ειναι οι ασημενιες εικονες (χριστιανικες)? αυτο το σφυρηλατο ειναι φυλλο ασημιου. κατι τετοιο αλλα αλουμινιο. βεβαια οχι σφυρηλατο αλλα μπορεις να το κοψεις κ να του δωσεις σχημα. βγαινει καταπληκτικο. μπορεις να το βαψεις κιολας η να του βαλεις χρυσοσκονη

http://i262.photobucket.com/albums/ii93/vgiatra/0080.jpg

Κάτι τέτοιο μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα? Ή μπορείς ακόμα και στο δέσιμο του φιόγκου,να κρεμάσεις κάποιο γούρι με όποιο θέμα θέλεις!

Εγώ έκανα αυτό, πολύ απλό, με σιέλ κορδέλα στην οποία κρέμασα το καρτελάκι με το όνομα της οικογένειας και κίτρινο κερόνημα στο οποίο κρέμασα γαλάζια και κίτρινη χάντρα.

Με το καλόοοοοο!! :D

Το κείμενό μου κι εμένα δεν είναι ποίημα:

Επειδή δεν ήξερα πώς να σας το πω

κι επειδή είμαι πολύ άντρας για ποιηματάκια,

θα σας το πω απλά...

Την Κυριακή......μπλα μπλα μπλα

θα με βαφτίσουν βρέξει χιονίσει!

Παρέα μου θα είναι οι νονοί μου.....

η μαμά ...

ο μπαμπάς...

και τα αδέλφια μου...

Σας περιμένω όλους εκεί

μπέμπης!

Και αυτό γιατί ο γιός μου θα είναι 2,5 χρονών :cool::D

Διαφημίσεις

αν σου αρέσει η ιδέα ανεμόμυλος...

jjtp5gauoct0qokf6ph1_thumb.jpg

δες εδώ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=271039#271039τι έκανε η artemis!

μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και να απασχοληθείς!

προσωπικά δεν τρελένομαι για το συνδιασμό χρωμάτων... αλλά σαν θέμα προσφέρει πολλά! σε διακόσμηση κλπ κλπ!! :D

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=321097#321097

αυτά από την politimi

P9240010.jpg

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

φυλλο αλουμινιου φαντασου το αλουμινοχαρτο ποιο χοντρο και οχι τοσο γυαλιστερο..

πως ειναι οι ασημενιες εικονες (χριστιανικες)? αυτο το σφυρηλατο ειναι φυλλο ασημιου. κατι τετοιο αλλα αλουμινιο. βεβαια οχι σφυρηλατο αλλα μπορεις να το κοψεις κ να του δωσεις σχημα. βγαινει καταπληκτικο. μπορεις να το βαψεις κιολας η να του βαλεις χρυσοσκονη

sofia_nefeli ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

sofia_nefeli ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εχει το Πλαισιο και η τιμη, αναλογα με την διασταση,

ξεκιναει απο περιπου 60-70λεπτα, εκαστο... :wink:

Μπορείς να φτιάξεις εσύ η ίδια, ή κάποιος γνωστός σου με λίγες παραπάνω γνώσεις επί του θέματος, DVD με βιντεάκι που θα λέει, είτε με κείμενο είτε με ήχο τα περί της βάπτισης. Μπαίνει και σε θήκη για cd και σε φάκελο για να μπορέσεις να το στείλεις όπου θες ταχυδρομικά.

Το κάναμε εμείς στη βάπτιση των κοριτσιών μας και το αποτέλεσμα ενθουσίασε πολύ! Δες!

http://s249.photobucket.com/albums/gg237/johnicky/?action=view&current=proslisigiainternet.flv

Σόρρυ για την αναλυση αλλά το έχω σε χαμηλή ανάλυση για να είναι γρήγορο.

kr3fp2.png

Μπορείς να φτιάξεις εσύ η ίδια, ή κάποιος γνωστός σου με λίγες παραπάνω γνώσεις επί του θέματος, DVD με βιντεάκι που θα λέει, είτε με κείμενο είτε με ήχο τα περί της βάπτισης. Μπαίνει και σε θήκη για cd και σε φάκελο για να μπορέσεις να το στείλεις όπου θες ταχυδρομικά.

Το κάναμε εμείς στη βάπτιση των κοριτσιών μας και το αποτέλεσμα ενθουσίασε πολύ! Δες!

http://s249.photobucket.com/albums/gg237/johnicky/?action=view&current=proslisigiainternet.flv

NickyL KAΛΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ E MAIL ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Διαφημίσεις

sofia_nefeli ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας. Άργησα να ξαναμπώ γιατί μας έχουν τσακίσει οι ιώσεις οικογενειακώς.

NickyL, δεν έχω ξαναδεί τίποτα πιο σούπερ για προσκλητήριο, μπράβο σας!! Δεν θα μπορούσα ποτέ να φτιάξω κάτι τέτοιο, δεν έχω γνώσεις. Εκτός αυτού, υπάρχουν κάτι συγγενείς που δεν γνωρίζουν καν τι θα πει dvd και σίγουρα θα με σχολιάσουν κακοπροαίρετα. Καταπληκτική ίδεα πάντως!!!!

Αυτό με τη φτερωτή, νομίζω μου το έστειλε η Χρυσαλίδα, δε θυμάμαι κιόλας, μου άρεσε, δένει με το προσκλητήριο του πρώτου μου γιου από την άποψη ότι είναι παιδικό παιχνιδάκι που φτιάχναμε από χαρτί. Άρεσε και του άντρα μου. Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα μπορούσα να κάνω μια πρόσκληση-πάζλ, το οποίο με ενθουσίασε επίσης. Νομίζω το βρήκα εδώ http://www.whiteidea.gr. Σας το βάζω μήπως το θέλει και κάποιος άλλος.

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Δεν θα αποφασίσω από τώρα εννοείται αλλά τουλάχιστον έχω πια 2-3 ιδέες που επικρατούν. Τα λέμε σε κανένα εξάμηνο πάλι, όταν θα προετοιμάζομαι!

eaZQp3.png KHFyp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Εγώ στη βαπτιση της κορης μου πηγα σε ενα μαγαζι που τυπωνει μπλουζακια και του ζητησα να μου τυπωσει πανω στο μπλουζακι την προσκληση!Τα μπλουζακια ηταν μικρα σαν κι αυτα που κολαμε με βεντουζιτσα πισω στο αυτοκινητο.Το τυπωσαμε με φουξια παιδικα γραματακια και μου εβαλε και διαφορα παιδικα σχεδιακια.Το εβαλα σε λαχανι κουτακια με ροδοπεταλα διπλωμενο και το εδεσα με φουξια κηροσερμα.Αν σε ενδιαφερει θα προσπαθησω να σου βαλω φωτογραφια να δεις περιπου πως ειναι.Τωρα θα βαφτισω το γιο μοθ και θα του παρω αυτα:

http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2755&cat=52&page=1

Ελπιζω να βοηθησα

Τι ομορφη προσκληση :D Διαφορετικη,τρυφερη,με παιδικη διαθεση μα και σοβαρη μαζι!!!

Απλα υπεροχη....

sofia_nefeli ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΠΗΓΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΡΗΚΑ ΟΝΤΩΣ ΦΥΛΛΑ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ Α4 ΦΥΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 0,59 ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

. ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ . ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΥΛΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΕΠΤΟ .

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Εγώ στη βαπτιση της κορης μου πηγα σε ενα μαγαζι που τυπωνει μπλουζακια και του ζητησα να μου τυπωσει πανω στο μπλουζακι την προσκληση!Τα μπλουζακια ηταν μικρα σαν κι αυτα που κολαμε με βεντουζιτσα πισω στο αυτοκινητο.Το τυπωσαμε με φουξια παιδικα γραματακια και μου εβαλε και διαφορα παιδικα σχεδιακια.Το εβαλα σε λαχανι κουτακια με ροδοπεταλα διπλωμενο και το εδεσα με φουξια κηροσερμα.Αν σε ενδιαφερει θα προσπαθησω να σου βαλω φωτογραφια να δεις περιπου πως ειναι.Τωρα θα βαφτισω το γιο μοθ και θα του παρω αυτα:

http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2755&cat=52&page=1

Ελπιζω να βοηθησα

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Μου άρεσαν και τα δύο! Τώρα, αντί να έχω προβλημα να βρω κάτι, θα έχω πρόβλημα τι απ' όλα να διαλέξω!!!

eaZQp3.png KHFyp2.png