Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το ονομα των ζουζουνιων μας...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω το ειχα αποφασισει οταν εμαθα οτι ημουν εγυος . αν ηταν κοριτσι Ναταλι-Δεσποινα και αν ηταν αγορι Οθωνας-Κυριλλος και τελικα ειναι ενας μικρος και γλυκος πριγκιπακος...

Τη μικρη μου θα την λενε ΜΑΡΙΑΝΘΗ οπως την συγχωρεμενη τη γιαγια της που την εχασα πολυ νωρις οταν ημουν μολις 16... κι ελπιζω μεσα απο την ψυχημου εκτος απο το ονομα να περει και τη χαρη σε ολα τα επιπεδα.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

και εγω αποφασισα ονομα για το κοριτσακι μου(καμια σχεση με τα σογια) κ τωρα ο μπαμπας μας τα αλλαζει για να μην στενοχωρηθει η μαμα του

και εγω αποφασισα ονομα για το κοριτσακι μου(καμια σχεση με τα σογια) κ τωρα ο μπαμπας μας τα αλλαζει για να μην στενοχωρηθει η μαμα του

κοπελα μου , βαλε και τα δυο και βαλε δευτερο της μανας του ετσι θα εκανα και εγω αν ηταν κοριτσακι.

Guest ΜΑΡΤΗΑ

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΕΛΙΟΣ-ΣΑΒΒΑΣ.ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΗΛΙΑΝΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΓΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΠΕΜΠΗΣ ΟΠΩΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

:):):):)

Νικόλας! Ηταν ενα ονομα που ειχα ερωτα μαζι του ετσι κι αλλιως και ετυχε να ειναι και το ονομα του συγχωρεμενου του πεθερου μου που του ειχα μεγαλη αδυναμία! Οποτε ολοι ειναι χαρουμενοι! :wink:

ejdnoznx2qfczs7i.png

εγω το γραφω στην υπογραφει μου!!!

:D ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ :D

Ωραίο όνομα το Νεκτάριος, πάντα μου άρεσε! :)

Με το καλό να τον δεχτείς!

Εμένα ο δικός μου θα βαφτηστεί Λάζαρος, από τον πεθερό μου.

"Λάκης ο γλυκούλης"! :lol:

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς θα τον πούμε Γιάννη. Είναι το όνομα του πατέρα μου τον οποίο έχασα, αλλά και του πεθερού μου! Από την αρχή είχε το ονομά του το μωράκι μας!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8875

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...