Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ναύπλιο-Τολό

manina

Recommended Posts

γειά :cool:

θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε ξενοδοχεία που να εχετε μείνει και να είσασταν ικανοποιημένοι,κατα προτίμηση μπροστά στη θάλασσα...Μιλάω για διακοπές με παιδιά και θα ήθελα κάτι γενικά ξεκούραστο.

ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

αν θες για μετα το πασχα σου προτεινω το grecotel στην Πατρα κοντα.

παρκαρεις το τουτου σου κ δεν βγαινεις απο το ξενοδοχειο.

πεντε πισινες,θαλασσα διπλα κ ο,τι φας κ πιεις ειναι μεσα στην τιμη(160 e την ημερα)

Στο Τολό το καλοκαίρι είναι καλά, πολύ καλά μπορώ να πω! Τον υπόλοιπο καιρό στο Ναύπλιο είναι καλύτερα!Μπορείς και να πας όπου θέλεις! Οι αποστάσεις είναι μικρές, εύκολες και ξεκούραστες.Στο Ναύπλιο έχει και καλές κούνιες για τα παιδιά και καφεδάκι και φαγητό για τους γονείς κοντά!

Πότε σκέφτεσε να πας?

Είμαι από το Ναύπλιο και το λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε φανατικοι επισκεπετες του Ναυπλιου,

ολες τις εποχες του χρονου.

Μενουμε σε ενα ξενοδοχειο στην Ν.Κιο,πολυ κοντα στο Ναυπλιο.Απο το μπαλκονι του δωματιου βλεπεις το Παλαμιδη και το Μπουρτζι.

Το ξενοδοχειο ειναι ακριβως μπροστα στην θαλασσα,επανω στην παραλια.

Εχει καταπληκτικο και πλουσιο πρωινο και το βραδυ σερβιρει φαγητο μεσα στο ξενοδοχειο.

Εμας μας αρεσει παρα πολυ.Ειναι καθαρο,ησυχο και δεν θα πληρωσεις και μια περιουσια.

Λεγεται IGNATIA HOTEL.

Ο ιδιος εχει ενα ακομη ξενοδοχειο,πιο χλιδη αλλα δεν ειναι επανω στην θαλασσα και ειναι και λιγο ακριβο.

Εαν ενδιαφερεσε στειλε πμ να σου στειλω πληροφοριες.

Χωρια το οτι θα σου πω που να φατε,που να πιειτε καφε και γενικοτερα που θα βολταρετε.

Φιλια.

Δες εδώ:

http://www.ignatia-hotel.gr

FWusp3.png

Μου αρέσει πολύ το Ναύπλιο και θα΄θελα προτάσεις για τις διακοπές φέτος. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο γιος μου θα είναι περίπου 2,5 ετών τον Αύγουστο, η μπέμπα (πρώτα ο Θεός να γεννηθεί με το καλό) θα είναι 3 μηνών και πιθανότατα θα θηλάζω. Χρειαζόμαστε ένα στούντιο ή διαμερισματάκι πάνω στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση από Αθήνα. Να μπορεί ο άντρας μου να πηγαίνει με το παιδί για μπάνιο κι εγώ να αράζω στο μπαλκόνι να χαζεύω τη θάλασσα και αν βρίσκω χρόνο να πετάγομαι για μια βουτιά.΄Οσο κοντά και να΄σαι στη θάλασσα αν πρέπει να πας με το αυτοκίνητο και να κουβαλήσεις το μισό σπίτι είναι δράμα. Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει παιδική χαρά κοντά.