Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στερεα τροφη σε βρεφος

nenaki

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα...

λοιπον να σας πω τον προβληματισμο μου...εχω μια φιλη που ο μικρος της ειναι 4.5 μηνων περιπου και προχθες που μιλουσαμε μου αναφερε οτι απο δυο μηνων κοντα ειχε δωσει στο μωρο να πιει αγιασμο,να φαει αντιδωρο και πριν μερες τον εδωσε τυρι,ψωμι,ροξακι και σοκολατα σε μικρες μπουκιτσες μου ειπε... :shock::shock::shock:

εντομεταξυ ο μικρος εχει τρελη γκρινια τα βραδια και θελει συνεχεια να τρωει....

τι μπορει ρε κοριτσια να παθει ο μικρος?εχετε δωσει εσεις κατι στα μωρα σας πριν της κρεμες?

Διαφημίσεις

το ψωμι περιεχει γουτενη, το ροξακι ζαχαρη το ιδιο και η σοκολατα + κακαο + αλλες δυο τρεις χαζες και αχρηστες ουσιες ενω το τυρι ολοπαχο γαλα.

Και σε ρωτω για ποιο λογο να του τα δωσεις? Για να δοκιμασει γευσεις? Εγω κατα την γνωμη μου πιστευω οτι ειναι πολυ βαριες τροφες για ενα βρεφος και δευτερον ειμαι κατα τις ζαχαρης.

το ψωμι περιεχει γουτενη, το ροξακι ζαχαρη το ιδιο και η σοκολατα + κακαο + αλλες δυο τρεις χαζες και αχρηστες ουσιες ενω το τυρι ολοπαχο γαλα.

Και σε ρωτω για ποιο λογο να του τα δωσεις? Για να δοκιμασει γευσεις? Εγω κατα την γνωμη μου πιστευω οτι ειναι πολυ βαριες τροφες για ενα βρεφος και δευτερον ειμαι κατα τις ζαχαρης.

εννοειτε!πω πω αυτες οι μ@.... που κανουν και καλα φερονται στα μωρα λες και ειναι μεγαλοι με τρελλαινουν,χτυπαω κοκκινο λεμεεεεεεεεε! :evil: οπως γλυψιμο κοκκαλων απο παιδακια κλπ χαζα....

ναι βρε κοριτσια και εγω εχω πεσει απο τα συννεφα..αν ηταν ετσι δε θα μας ελεγαν οι γιατροι οτι απο τον 5ο θα αρχισουμε κρεμουλα..θα μας ελεγαν δινεται οτι θελετε και τελειωνει το μουχαμπετι...τι να πω,δε ξερω...μπορει ολα αυτα να του προκαλουν βραδυνη γκρινια?στεκει κατι τετοιο?

κατα την γνωμη μου στεκει γιατι σκεψου οτι το εντερακι του απο το γαλα γαλα βρεθηκε να τρωει ροξακι και τυρι. Δεν ειναι καπως?Εμενα η κορη μου ακομα και τωρα το τυρι δεν το τρωει ( δεν τις αρεσει), ουτε το κασερι μονο γιαουρτι. Εγω το εχω πει και αλλου αρχισα το φαι της οταν εκλεισε και τον 6 ( την κρεμα 7ο) δεν επαθε τιποτα μια χαρα ειναι. Απορω μερικοι γιατι βιαζονται να μεγαλωσει το παιδι τους? Που ειναι οικαλες εποχες που επινε μονο γαλα ( πηγαινα οπου ηθελα και ειχα μονο μπιμπερο, νερο, γαλα) ενω τωρα κουβαλαω ταπερακια :D

Διαφημίσεις

αχ αστα κα ιεγω σκεφτομαι τι θα κουβαλαω μεθευριο και με πιανει απελπισια!!!!!!αντε τωρα εχουμε μια σαλιαρα μαζι,για μη τυχον βγαλει γαλατακι,μετα με τις τροφες θα κουβαλαμε και την καρνταρομπα!!! :lol::lol:

χαχαχαχαχα καλά η φίλη σου άπαιχτή!!!!!!!

εγω σκέφτομαι πως θα της δώσω κρέμα!!!!!!!!!!

εντάξει είπαμε τρελλαθήκαμε απ' τη χαρά μας αλλά οκ θα μεγαλώσουν και θα ΄φανε , ακούς εκεί ρωξάκι ? χαχαχαχαχχα

κοριτσια καλημερα...

λοιπον να σας πω τον προβληματισμο μου...εχω μια φιλη που ο μικρος της ειναι 4.5 μηνων περιπου και προχθες που μιλουσαμε μου αναφερε οτι απο δυο μηνων κοντα ειχε δωσει στο μωρο να πιει αγιασμο,να φαει αντιδωρο και πριν μερες τον εδωσε τυρι,ψωμι,ροξακι και σοκολατα σε μικρες μπουκιτσες μου ειπε... :shock::shock::shock:

εντομεταξυ ο μικρος εχει τρελη γκρινια τα βραδια και θελει συνεχεια να τρωει....

τι μπορει ρε κοριτσια να παθει ο μικρος?εχετε δωσει εσεις κατι στα μωρα σας πριν της κρεμες?[/quot

καταρχην τι ειναι το ροξακι????

κατα δευτερον νομιζω οτι ειναι και λιγο επικινδυνο να δινεις σε τοσο μωρο εστω και λιγο φαγητο (ακου σοκολατα,τυρι,ψωμι ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΓΙΑΣΜΟ) το ανοσοποιητικο συστημα και ο οργανισμος είναι ανωριμα να δεχτουν τροφη και μαλιστα τετοιου ειδους ...για αυτο ολοι οι παιδιατρου φωναζουν φαγητο κρεμες κλπ κλπ μετα τους 6 μηνες....οσο για τη γκρινια μαλλον δοντια ειναι ή απλα επειδη μεγαλωνει θελει περισσοτερο γαλα ή μπορει να τον εχουν πειραξει αυτα που εφαγε και εχει ενοχλησεις (φαγουρα,καουρα,κολικους κλπ κλπ κλπ)

δεν ειχα δωσει τιποτα και μαλιστα τσακωνομουνα με ολους αυτους που λεγανε εεεε τα παλια τα χρονια διναμε αυγο απο 4 μηνων κλπ κλπ κλ

μονο γυρω στους 5 μηνες μια σταγονα γαλα με κουταλακι απο αυτο που ετρωγα γιατι ειχα υποψια αλλεργιας και επιβεβαιωθηκα .....

ακου σοκολατα απο τωρα.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ακριβως αυτο..εδω φοβομαστε πως θα τα δωσουμε κρεμα πρωτη φορα..το θεμα ειναι ομως οτι ειπε στον παιδιατρο οτι εδωσε στο μωρο αγιασμο και αντιδωρο και εκεινος γελασε :shock::shock: ..και ακομη μια φορα εβαζε στην πιπιλα κρεμα daktarin για να ηρεμησει το μωρο απο γκρινια και το ειπε στο γιατρο και ο γιατρος απαντησε οτι αν θελεις να δινεις κατι γλυκο στο μωρο βαζε στην πιπιλα λιγη ζαχαρη..ειναι δυνατον βρε κοριτσια?ζαχαρη?

Διαφημίσεις

nenaki μην αγχωνεσε :D ο καθενας κανει τις επιλογες του και πληρωνει γι αυτες. Αν αυριο μεθααυριο το παιδακι της τρεχει πισω απο τα γλυκα περισσοτερο απο τα δικα μας, ποιος θα φταει? Αφου σαν ωριμη γυναικα δεν σκεφτεται την υγεια του μωρου της εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

το ροξακι ειναι σιροπιαστο που περιεχει και σοκολατα :D

καραφλιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελενιτσααααααααααα φερε το δικανοοοοοο παιδι μουυυυυυυυυυυυυυ

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ακριβως αυτο..εδω φοβομαστε πως θα τα δωσουμε κρεμα πρωτη φορα..το θεμα ειναι ομως οτι ειπε στον παιδιατρο οτι εδωσε στο μωρο αγιασμο και αντιδωρο και εκεινος γελασε :shock::shock: ..και ακομη μια φορα εβαζε στην πιπιλα κρεμα daktarin για να ηρεμησει το μωρο απο γκρινια και το ειπε στο γιατρο και ο γιατρος απαντησε οτι αν θελεις να δινεις κατι γλυκο στο μωρο βαζε στην πιπιλα λιγη ζαχαρη..ειναι δυνατον βρε κοριτσια?ζαχαρη?

συγνωμη εννοωντας κρεμα Daktarin???γιατι εγω ξερω φαρμακο ντακταριν για τους μυκητες νομιχω ειναι.....θα σκασω τωρα.,....καλα το βλεπω το μωρο σε λιγο να παθει και κανα ζαχαρο.......ωραιος και ο παιδιατρος....μα γιατι να βαλει στη πιπιλα κατι????%*@)*%)@#*%)*@%*)@*%@)%*@#%

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Γειά σας κορίτσια!Από όσο με έχει ενημερώσει η παιδίατρος μου απαγορεύονται οι τροφές πριν τον 5-6 μήνα γιατί ευθύνονται για αλλεργίες τόσο στην παιδική όσο και αργότερα στην ενήλικη ζωή. Το έντερο ενός βρέφους δεν είναι ώριμο εξάλλου να απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό αυτού του είδους τροφών με αποτέλεσμα να εκδηλώνει δυσανεξία.Η γιατρός μου είχε περίπτωση μωρού 7 μηνών που της το πήγαν μέσα στο εξάνθημα και με πυρετό επειδή του έδωσαν να δοκιμάσει τηγανητή πατάτα...Ο καθένας βέβαια κάνει κουμάντο στο παιδί του, αλλά νομίζω ότι η βιασύνη δεν βοηθάει...Θα έρθει ο καιρός τους να φάνε απ' όλα....Ας δοκιμάσουν πρώτα τις βασικές γεύσεις (φρούτα, λαχανικά κλπ)και οι ζαχαρες και τα σιρόπια περισσεύουν.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

η dactarin είναι αντικυκητησιακή κρέμα και δεν έχει ηρεμιστικές ιδιότητες

η ζάχαρη στην πιπίλα ευθύνεται για τερηδόνα κλπ στα παιδικά δοντάκια

τον αγιασμό (σταγόνες) και το αντίδωρο (ψίχουλα) οκ να το καταλάβω αλλά τα υπόλοιπα δεν είναι απλώς υπερβολή, είναι και επικίνδυνα