Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χρήση Frezyderm στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας

είμαι κι εγώ πλέον έγκυος και πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι στο 2ο μήνα

Χρησιμοποιώ το foam της Frezyderm για την ευαίσθητη περιοχή μια φορά την ημέρα στο ντουζ και θέλω να ρωτήσω αν το χρησιμοποιείτε και εσείς. Στη συσκευασία του λέει πως κάνει και για εγκυμοσύνη

Σας χαιρετώ

Διαφημίσεις

Με το καλό κοριτσάκι να υποδεχθείς το μπεμπάκι σου.

Τι τα θες τα αφρόλουτρα για τις ευαίσθητες περιοχές? Η φύση ξέρει να κάνει τη δουλειά της από μόνη της. Δεν είχες ρωτήσει ποτέ τον γυναικολόγο σου? Ο δικός μου πάντως που με παρακολουθεί πολλά χρόνια μου τα απαγόρευε ανέκαθεν, διαταράσουν λέει το ph της περιοχής.

Ρώτησε και τον γυναικολόγο σου, το βασικό όμως είναι ότι δεν το χρειάζεσαι. Με νεράκι να πλένεσαι συχνά και είναι αρκετό.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Στην αρχη δεν χρησιμοποιουσα τιποτα αλλα τους τελευταιους μηνες που τα υγρα περνουν και δινουν και προκαλουν και ελαφρα φαγουρα χτησιμοποιω ακριβως το ιδιο προιον, οπως επισης και την prevenstria της freezyderm για τοην προληψη των ραγαδων. Ο γιατρος μου προτινει την συγκεκριμενη εταιρεια (δεν ξερω αν τα περνει αλλα ειναι καλη...). Ακομη και για την μπεμπα μου προϊοντα της freezyderm πηρα τα οποια μου προτινε η φαρμακοποιος μου και η μαια μου.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Στην αρχη δεν χρησιμοποιουσα τιποτα αλλα τους τελευταιους μηνες που τα υγρα περνουν και δινουν και προκαλουν και ελαφρα φαγουρα χτησιμοποιω ακριβως το ιδιο προιον, οπως επισης και την prevenstria της freezyderm για τοην προληψη των ραγαδων. Ο γιατρος μου προτινει την συγκεκριμενη εταιρεια (δεν ξερω αν τα περνει αλλα ειναι καλη...). Ακομη και για την μπεμπα μου προϊοντα της freezyderm πηρα τα οποια μου προτινε η φαρμακοποιος μου και η μαια μου.

Και εγώ τα ίδια χρησιμοποιώ και για εμένα και για τον μικρό. Και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και τώρα. Κάνει θάυματα και με τις ραγάδες!

Τώρα βέβαια πήραμε για τον μικρό προιόντα της weleda, που είναι πάρα πολύ καλά εξίσου.

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

• 8 months later...
Με το καλό κοριτσάκι να υποδεχθείς το μπεμπάκι σου.

Τι τα θες τα αφρόλουτρα για τις ευαίσθητες περιοχές? Η φύση ξέρει να κάνει τη δουλειά της από μόνη της. Δεν είχες ρωτήσει ποτέ τον γυναικολόγο σου? Ο δικός μου πάντως που με παρακολουθεί πολλά χρόνια μου τα απαγόρευε ανέκαθεν, διαταράσουν λέει το ph της περιοχής.

Ρώτησε και τον γυναικολόγο σου, το βασικό όμως είναι ότι δεν το χρειάζεσαι. Με νεράκι να πλένεσαι συχνά και είναι αρκετό.

απ'οτι μας ειπε ο γυναικολογος κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης οι γυναικες εχουν πολλα κολπικα υγρα τα οποιοα βγαινουν προς τα εξω...καλο θα ειναι αυτα τα υγρα που βγαινουν προς τα εξω να απομακρυνινται με ενα εξειδικευμενο καθαριστικο φαρμακειου!!!

Επιτρέψτε μου να σας πω πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενα υγρο καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.Αυτό που πρέπει απλά να προσέξετε είναι το ph του να είναι 4,5 ώστε να είναι ουδέτερο με το ph του κόλπου και να μην επηρεάζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ