Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία;

Recommended Posts

Αν και δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ακόμη,θα ήθελα να με διαφωτίσετε οι υποψήφιες μανούλες που μπορεί να είχατε ανάλογη εμπειρία.Πήγα στη γυναικολόγο μου για παρακολούθηση ωορρηξίας και τελικά διαπίστωσε πως δεν κάνω ωορρηξία!Δεν έχω πολυκυστικές ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα στην περίοδο.Η γιατρός μου είπε οτι απλώς έτσι είναι ο οργανισμός μου.Τον επόμενο μήνα θα μου δώσει χάπια για πρόκληση ωορρηξίας.Θα ήθελα να ρωτήσω αυτά τα χάπια έχουν αποτέλεσμα;βοήθησαν κάποια κοπέλα με ανάλογη εμπειρία;μήπως έχουν παρενέργειες;

7EmBp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως έχεις κάνει κάποια δίαιτα τον τελευταίο καιρό;

Το είχα πάθει αυτό ένα διάστημα που με είχε πιάσει νευρική ανορεξία.

Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα και ο οργανισμός μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να «κλείνει διακόπτες» για εξοικονόμηση ενέργειας.

Με τα χάπια αυτά μου ήρθε αμέσως περίοδος αλλά μην φανταστείς κανονική ροή.

Δεν είχα παρενέργειες.

Μετά ο γιατρός μου χορήγησε αντισυλληπτικά για να ρυθμιστεί ο κύκλος μου.

Σιγά σιγά άρχισα να τρώω ξανά και λύθηκαν όλα τα προβλήματά μου.

Αυτό που ξέρω είναι ότι 2 γνωστές μου που πήραν αυτά τα χάπια μετά από 2-3 μήνες έμειναν έγκυες, η μία είχε πολυκυστικές η άλλη δεν ξέρω αν είχε κάτι απλά δεν είχε ωορηξία. Για παρενέργειες κλπ. καλύτερα να ρωήσεις το γιατρό σου.

Καλή επιτυχία!

φιλάκια :wink:

Πες μας ποια χάπια σου είπε να πάρεις για να δούμε αν κάποια πήρε τα ίδια...

Εγώ πήρα για πρόκληση ωορηξίας (λόγω πολυκιστικών) και με συγκεκριμένο πρόγραμμα επαφών έμεινα έγκυος στο δεύτερο μήνα. Τα χάπια που πήρα ήταν τα chlomid (τα αγγλικά όμως)

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Δεν έκανα δίαιτα είμαι κανονική προς το αδύνατο στα κιλά μου.Ο κύκλος μου είναι μεγάλος 34 ημέρες αλλά δεν έχω πολυκυστικές .

Pavlina τα χάπια δεν μου τα έδωσε ακόμη και δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι,θα πάω αρχές του άλλου μήνα και τότε θα μου τα γράψει. Εσένα σου έκανε και ένεση ή μόνο τα χάπια ΄σου έδωσε;Έχω αγωνία για το αν θα έχει επιτυχία αυτή η διαδικασία...

7EmBp2.png

Διαφημίσεις