Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΚΕΣΩ ή EMBRYGENESIS;

Recommended Posts

Γεια σε όλες, και καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα όλων!

Λόγω αδύναμου σπέρματος πρέπει να κάνουμε εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση. Είμαι 37 ετών, με καλή εικονα ενδομητρίου και ωοθυλακίων, οπότε θέλουμε να δοκιμάσουμε με φυσικό κύκλο 2-3 φορές, και αν δεν πετύχει να ξεκινήσουμε με τα φάρμακα.

Έχουμε δει τον κ. Δημήτρη Μπιλάλη που συνεργάζεται με το ΑΚΕΣΩ και μας έκανε πολυ καλή εντύπωση. Εχω όμως ακούσει πολυ καλα σχόλια για τον κ. Τσιριγώτη στο ΑΚΕΣΩ, αλλα και για τον κ. Μαστρομηνά στο Embryogenesis.

Έχετε κάποια εμπειρία με τον κ. Μπιλάλη; Ή κάποια γνώμη μεταξύ των τριων αυτών γιατρών;

Έχετε δει κάποιο απο τα δυο κέντρα να υποστιρίζει περισσοτερο τον φυσικο κύκλο; Είχατε θετικά αποτελέσματα με φυσικό κύκλο;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Καλή δύναμη σε όλες

Διαφημίσεις

garufalia είπε:
Γεια σε όλες, και καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα όλων!

Λόγω αδύναμου σπέρματος πρέπει να κάνουμε εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση. Είμαι 37 ετών, με καλή εικονα ενδομητρίου και ωοθυλακίων, οπότε θέλουμε να δοκιμάσουμε με φυσικό κύκλο 2-3 φορές, και αν δεν πετύχει να ξεκινήσουμε με τα φάρμακα.

Έχουμε δει τον κ. Δημήτρη Μπιλάλη που συνεργάζεται με το ΑΚΕΣΩ και μας έκανε πολυ καλή εντύπωση. Εχω όμως ακούσει πολυ καλα σχόλια για τον κ. Τσιριγώτη στο ΑΚΕΣΩ, αλλα και για τον κ. Μαστρομηνά στο Embryogenesis.

Έχετε κάποια εμπειρία με τον κ. Μπιλάλη; Ή κάποια γνώμη μεταξύ των τριων αυτών γιατρών;

Έχετε δει κάποιο απο τα δυο κέντρα να υποστιρίζει περισσοτερο τον φυσικο κύκλο; Είχατε θετικά αποτελέσματα με φυσικό κύκλο;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Καλή δύναμη σε όλες

Eκανα φυσικο κυκλο το μαρτιο στο ιασω.Εγω δεν ειχα θετικα αποτελεσματα αν και προσπα8ισα μονο μια φορα (επιασα με φυσικο τροπο λιγο μετα).Ομως ειναι μια καλη λυση χωρις να χρειαστεις ορμονες και φαρμακα και φυσικα κοστιζει πολυ λιγοτερο σε σχεση με την κανονικη εξωσωματικη.Καλη επιτυχια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

FvxMp3.png

Εγώ πάω στον Μαστρομηνά και είμαι πολύ ευχαριστημένη, μέχρι τώρα. Γενικά, από ότι ξέρω, είναι πολύ καλό κέντρο, όσον αφορά τους φυσικούς κύκλους. Αλλά, και για το ΑΚΕΣΩ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δεν σε βοηθάω με αυτό που λέω, ξέρω....νομίζω όμως, ότι όπου και αν επέλεξες να πας, ότι είσαι σε καλά χέρια!

Εμείς στο ΑΚΕΣΩ μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

3 προσπάθειες 2 πετυχημένες 3 παιδιά.

Ο Τσιριγώτης θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλός γιατρός όπως και η ομάδα του κ Πελεκάνου που είναι ο εμβρυολόγος.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις πληροφορίες!

Ξεκινήσαμε αυτή την εβδομάδα εξωσωματική με φάρμακα τελικά, και μέχρι στιγμής όλα καλα. Έχω ανυπομονησία για το τι θα επακολουθήσει....

Καλη συνεχεια σε όλες, και τις καλύτερες ευχές για θετικά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

garufalia είπε:
Sto Akesw. Elpizw ola na pane kala. Einai i prwti fora kai de thelw na skeftomai para polla, gia na min agxwthw. Makari na pane ola kala kai na ta kataferoume!

Kali epituxia euxomai kai se oles sas koritsia!!

Εύχομαι να είναι η πρώτη και η τυχερή! :-D Να μας ανακοινώσεις δηλαδή, σύντομα εγκυμοσύνη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...