Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρουχαλάκια για τα βρέφη του μαιευτηρίου "Αλεξάνδρα"

Vitsi

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα μελη,

Κανω την πρακτικη μου ασκηση στο μαιευτηριο "Αλεξανδρα"και οπως ολοι θα γνωριζετε,ολα τα δημοσια νοσοκομεια,πασχουν απο ελλειψη υλικων!!:(

Ειμαι στο Νεογνολογικο τμημα,οπου εχουμε πολλα μωρακια,συν αυτα που τα εχουν εγκαταλειψει(11παιδακια) καποιοι "γονεις" και χρειαζομαστε ολο και περισσοτερα ρουχαλακια.

Θα ηθελα λοιπον να σας ζητησω,πως οποιοι απο εσας,δεν χρειαζεστε πλεον τα ρουχαλακια των μωρων σας,θα ηταν πολυτιμη προσφορα να τα δωρισετε σ αυτα τα πλασματακια,μιας και το κρατος δεν μας δινει ουτε καν πετσετες για το καθημερινο μπανακι τους!:mad:

Με το τι τα σκουπιζουμε ειναι αλλο θεμα!!!

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικουλα εχεις απολυτο δικιο και εμεις νοσηλευτηκαμε στις θερμοκοιτιδες του Αλεξανδρας και ειδαμε με τα ματια μας τον θαλαμο με τα παιδακια που μεγαλωνουν εκει και πονεσε η ψυχη μας, γιαυτο απο εκεινη τη μερα αποφασισαμε ολα τα ρουχα του Μαριουλη μου να τα φερνω εκει που τα χρειαζονται πραγματικα. Οποια αλλη μαμα εχει ρουχα που περισσευουν εκει πραγματικα αυτα τα παιδακια τα εχουν αναγκη!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ Αφου δουλευεις εκει αν μπορεις δωσε χαιρετισματα στην μαια Φωτεινη απο τη μαμα του Χριστοφορου Κολομβου. Ετσι φωναζε τον γιο μου χαιδευτικα γιατι ηταν το μονο προωρακι εκει μεσα που κουνιοταν συνεχεια και προσπαθουσε να ανακαλυψει τις γωνιες της θερμοκοιτιδας!!!!!!!!!!!!! Και ελπιζω οταν ξαναρθω να εχει βαρδια και να την δω!!!!!! Ειναι εξαιρετικη μαια και ανθρωπος!!!!!!

καλησπερα..αχ μωρε τα γιαβρακια μου....

εχω καποια φανελακια και φορμακια λιγα πραγματα αλλα οτι μαζεψεις καλο θα ειναι..

εχω δωσει και πολλα..

πως θα σου τα στειλω?

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Θα ήταν εύκολο να μας πεις για ποιές ηλικίες χρειάζονται ρουχαλάκια?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Οι ηλικιες των παιδιων που ειναι παρατημενα στο Αλεξανδρας ειναι απο νεογεννητα μεχρι και ενος χρονου περιπου αν καταλαβα καλα την ηλικια των παιδιων οταν τα ειδα.

Τα ρουχα που θεωρω θα βολεψουν ειναι πιο πολυ φορμες παρα ρουχα με κατω μερος και πανω. Γιατι ειναι λιγο προσωπικο με πολλα παιδια και ειναι δυσκολο να ψαχνουν να βρουν το ταιρι του ρουχου. Χρειαζονται συνηθως και καλοκαιρινα και χειμωνιατικα.

Marco polo,eννοειται και θα της τα δωσω!!Αλλα επειδη ειμαι κανουργια,δεν την εχω δει ακομα,οταν τη συναντησω,πολυ ευχαριστως!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!:)

Επεξεργάστηκαν by Vitsi
Διαγραφη

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

καλησπερα..αχ μωρε τα γιαβρακια μου....

εχω καποια φανελακια και φορμακια λιγα πραγματα αλλα οτι μαζεψεις καλο θα ειναι..

εχω δωσει και πολλα..

πως θα σου τα στειλω?

Aν μπορεις,γινεται να περασεις και απ το μαιευτηριο,αν οχι μεσω ταχυδρομειου.

Οταν ειναι,στειλε μου πμ,για να σου στειλω την διευθυνση μου

Ευχαριστω παρα πολυ!!:P

Θα ήταν εύκολο να μας πεις για ποιές ηλικίες χρειάζονται ρουχαλάκια?

Εχουμε απο νεογνα μεχρι και 9μηνων στα εγκαταλελειμμενα.

Αλλα ο καθενας οτι μπορει προσφερει,το οτιδηποτε θα ειναι πολυτιμο!!!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΧΩ & ΕΓΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ & ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΦΟΥ & ΕΓΩ & Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ

Καλησπερα πως μπορω να επικοινωνησω και εγω?εχω και εγω καποια ρουχαλακια και εχω και καλοκαιρινα οχι παρα πολλα βεβαια,αλλα οτι μπορω να δωσω θα τα δωσω

Οι ηλικιες των παιδιων που ειναι παρατημενα στο Αλεξανδρας ειναι απο νεογεννητα μεχρι και ενος χρονου περιπου αν καταλαβα καλα την ηλικια των παιδιων οταν τα ειδα.

Έτσι μού'ρχεται να πάω να ψωνίσω για τα μικράκια... έτσι για την ψυχή της μάνας μου και μιας και το δικό μου δεν έρχεται...

it's never too late to start all over again

εγω ειχα πολλα αλλα τα χαριστα στην κουμπαρα μου γιατι ειναι παλι εγκυος με αγορακι παλι και αυτη!αλλα επειδη ειμαστε 3 φιλες ολες με παιδια αγορια και τα ρουχα περνανε συνεχως απο τα χερια μας θα τους το πω αν εχουν κ εκεινες τιποτα που εχουν κρατησει και απο κουμπαρα μου θα της πω να δωσει κ αυτη...εχουν μαζευτει πολλα.Τα πιο πολλα ειναι κορμακια καλοκαιρινα.και καποια με μακρυ μανικι.Υπαρχουν και κανονικα ρουχα για πιο μεγλαο παιδι 6 μηνω και βαλε , αλλα ειναι τζιν , και σαλλοπετες...Αυτα χρειαζονται

εχω μια απορια...Πρωτον...Πως αφηνουν τα παιδια τους.?δεν εννοω απο ηθικης αποψης αλλα πρακτικης...Σηκωνονται και λενε γεια σας και το παιδι το αφηνω σε σας????επιτρεπετε αυτο?????και αλλη ερωτηση,,,,εφοσον υπαρχουν 11 παιδακια χωρις γονεις γιατι δεν πανε σε καποιο ορφανοτροφειο????υπαρχει οριο ηλικιας?αν ξεριε καποιαα ας με φωτισει.

Έτσι μού'ρχεται να πάω να ψωνίσω για τα μικράκια... έτσι για την ψυχή της μάνας μου και μιας και το δικό μου δεν έρχεται...

Σου ευχομαι πραγματικα να κρατησεις πολυ πολυ συντομα στην αγγαλια σου το πολυποθητο παιδακι σου!!Σου στελνω πολλες θετικες σκεψεις και ευχες!

Διαφημίσεις

Οι περισσοτερες πανε γεννανε και απλα εξαφανιζονται. Αλλοι γονεις μολις αντιληφθουν οτι το παιδακι τους δεν ειναι υγειεστατο δεν αντεχουν το νεο και επισεις την κοπανανε. Υπαρχουν και ανηλικες που ερχονται και τα βλεπουν αλλα δεν ειναι σε θεση να τα παρουν και να τα μεγαλωσουν. Υπαρχουν μαμαδες χρηστες που τους απαγορευει το κρατος να τα παρουν γιατι εχουν εκθεσει τα μωρα σε χρηση κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και αλλες πολλες περιπτωσεις.

καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση ισως σας φανει χαζη αλλα εγω πρεπει να ρωτησω.τα ρουχαλακια να τα πλυνω η τσαμπα ο κοπος και το σιδερωμα?εννοω θα τα ξαναπλυνουν στο Αλεξανδρας?απλα ρωταω γιατι δεν εχω παιδικο απορυπαντικο αν ειναι να αγορασω και να τα πλυνω.

pws mporw na epikoinwnisw mazi sou? exw apoira rouxalakia apo ti kori mou...

Στειλε μου πμ και θα σου πω οτι θες!!:P

Έχω κι εγώ ρούχα. Εάν περάσω από το μαιευτήριο πρέπει να ζητήσω εσένα Βικούλα ή θα πω απλώς ότι έφερα ρούχα για τα εγκαταλελειμμένα;

Ο μεγάλος 15/6/2001

Ο μικρός 24/11/2007

εγω ειχα πολλα αλλα τα χαριστα στην κουμπαρα μου γιατι ειναι παλι εγκυος με αγορακι παλι και αυτη!αλλα επειδη ειμαστε 3 φιλες ολες με παιδια αγορια και τα ρουχα περνανε συνεχως απο τα χερια μας θα τους το πω αν εχουν κ εκεινες τιποτα που εχουν κρατησει και απο κουμπαρα μου θα της πω να δωσει κ αυτη...εχουν μαζευτει πολλα.Τα πιο πολλα ειναι κορμακια καλοκαιρινα.και καποια με μακρυ μανικι.Υπαρχουν και κανονικα ρουχα για πιο μεγλαο παιδι 6 μηνω και βαλε , αλλα ειναι τζιν , και σαλλοπετες...Αυτα χρειαζονται

εχω μια απορια...Πρωτον...Πως αφηνουν τα παιδια τους.?δεν εννοω απο ηθικης αποψης αλλα πρακτικης...Σηκωνονται και λενε γεια σας και το παιδι το αφηνω σε σας????επιτρεπετε αυτο?????και αλλη ερωτηση,,,,εφοσον υπαρχουν 11 παιδακια χωρις γονεις γιατι δεν πανε σε καποιο ορφανοτροφειο????υπαρχει οριο ηλικιας?αν ξεριε καποιαα ας με φωτισει.

Πως μπορουν.....

ΘΑ σου εκθεσω μια σειρα απο γεγονοτα....

Εχουμε ενα κοριτσακι,τη Μαρια η οποια πασχει απο Συνδρομο Down και καρδιοπαθεια.Otaν την εφεραν στον κοσμο και πληροφορηθηκαν το πρβλ υγειας τους,ο πατερας μπηκε στο διαδικτυο για να ενημερωθει για το πρβλ του παιδιου του.

Τελειως προκλητικα,ενημερωσε τον Διευθυντη του τμηματος,οτι δεν θα παρουν το παιδι στο σπιτι,γιατι εμαθαν οτι τα συγκεκριμενα παιδακια,στην πορεια της ζωης τους,εμφανιζουν πολλες επιπλοκες και επισης,υπεγραψαν ενα χαρτι,το οποιο ελεγε,πως αν το παιδι ποτε χρειαστει να υποβληθει σε Καρδιοχειρουργικη επεμβαση,να μην το χειρουργησουν και να το αφησουν να πεθανει!Το μωρακι στην παρουσα χρονικη στιγμη,κανει δεκατικο πυρετο και απ οτι μας ενημερωσαν,δεν εχει πολλες μερες ζωης!

Μια κοπελιτσα 15χρονων,βιαστηκε απ τον οδηγο του σχολικου της,εμεινε εγκυος σε διδυμα και τ αφησε εκει!

Τσιγγανα 17χρονων,εγκατελειψε τη Μαρινα,γιατι ηταν το 7ο παιδακι και δεν μπορουσε να ανταπεξελθει οικονομικα....

Ζευγαρι Ρουμανων,ειχαν αφησει το μωρο για 8μηνες στο μαιευτηριο,ηταν το 4οπαιδι τους και ηρθαν και το πηραν μολις χθες γιατι το μετανιωσαν.Μετα απο εμπλοκη της Κοινωνικης Υπηρεσιας του νοσοκομειου,εκριναν οτι το παιδι πρεπει να γυρισει σ αυτους τους ανθρωπους.

Μην νομιζετε οτι στο ιδρυμα, που ουτως ή αλλως θα μεταφερθουν μετα απ το 1οετος της ηλικιας τους,επικρατουν οι ιδανικες συνθηκες!Η ΜΑρινα(τσιγγανακι),θα φυγει απο εμας,γιατι αφ ενος ειναι 1ετους και δεν υπαρχει η καταλληλη τροφη για να τρωει και της δινουμε μονο γαλα και αφ ετερου,δεν μπορουμε το παιδι να το περιορισουμε μεσα σ ενα παρκο για περισσοτερο χρονο για ευνοητους λογους!

Αυτες ειναι λιγες απ τις ιστοριες αυτων των αθωων παιδιων,που για κακη τους τυχη,ηρθαν στο κοσμο απο ανθρωπους που δεν αξιζει ουτε καν απο βιολογικης αποψης να λεγονται γονεις.....

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ υπεγραψαν αυτο το χαρτι τωρα απαγορευεται να κανει επεμβαση το παιδι?ακομα δεν μπορω να ξεχασω την εκμπομπη του μεγκα γιαυτα τα παιδια αν θυμασαι βικουλα!να σε ρωτησω και κατι αλλο?αυτα τα παιδακια που δειχνανε που λεγανε οτι εχουν στερηση που παιρναν οι γονεις τους ναρκωτικα .ποναει αυτο?ελπιζω να μην βιωνουνε εκτος απο την εγκαταλειψη και σωματικο πονο.

Έχω κι εγώ ρούχα. Εάν περάσω από το μαιευτήριο πρέπει να ζητήσω εσένα Βικούλα ή θα πω απλώς ότι έφερα ρούχα για τα εγκαταλελειμμένα;

Λοιπον..οταν ερθεις,πες να σε στειλουν στο Νεογνολογικο τμημα για να αφησεις ρουχαλακια για τα μωρα,Τωρα αν ερθεις πρωι,αν θες ζητα και εμενα,ειμαι εκει μεχρι της 2.

Για να ειμαστε ομως σιγουροι,στειλε μου απ την προηγουμενη ενα πμ,μηπως και εχω αλλη βαρδια και ε στεισω!

Και θα σου πω στο πμ το ονομα μου για να με ζητησεις.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ υπεγραψαν αυτο το χαρτι τωρα απαγορευεται να κανει επεμβαση το παιδι?

Κρινεται στην διαθεση των γιατρων,για το αν θα το χειρουργησουν ή οχι....

Κανονικα ομως ναι...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΙΚΟΥΛΑ?ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ μπορω να ερθω?αφηνουν να επισκεφτει κανεις αυτα τα μωρα?

Χωρις να ειμαι σιγουρη,νομιζω πως οχι και αυτο γιατι στους διπλανους θαλαμους,ειναι η ΜοΝΑΔΑ ΕΝτατικης Θεραπειας και τα αλλα νεογνα που ειναι υπο παρακολουθηση.

Τωρα αν ερθεις και φερεις κανα ρουχαλακι,τοτε δεν μπορουν να στο απαγορευσουν,τις ωρες του επισκεπτηριου ομως.

Για να παρεις ομως μια σαφη απαντηση,καλεσε στο Μαιευτηριο να ενημερωθεις σωστα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...