Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θεοτόκος- Μαιευτική κλινηκή Λάρισας

Recommended Posts

Καλημερα

υπαρχουν κοπελες που εχουν γεννησει στην Θεοτόκο της Λάρισας?

Ποια ακριβως ειναι η τακτικη τους ως προς τον θηλασμο? επιτρεπουν το rooming in? Τι θα πρεπει να προσεξω?

Διαφημίσεις

καλημερα γεννησα στη θεοτοκο τον Ιανουαριο.δεν μπορω να πω οτι με βοηθησανε ιδιαιτερα με το θηλασμο.αν τους ζητησεις βοηθεια ερχοντε ειναι πολυ καλα κοριτσια ολα.απλα εγω ειχα αιμορραγια μετα τον τοκετο επερνα αντιβιωση ενδοβλεβια για μερες και με το αγχος που ειχα δεν ειχα γαλα στην κλινικη και ισως γι αυτο να μη με ζορισανε κιολας.ειχανε πει στη μητερα μου ομως οτι μολις παω σπιτι και ηρεμησω και συνελθω λιγο θα ερθει και το γαλα (ειχα αλλα μονο για 25 μερες).πιο γιατρο εχεις?

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

το βασιλη στεργιου γιατι?

Να σου ζήσει το μωρό σου. Σε ρώτησα γιατί εγώ πριν 10 και κάτι χρόνια γέννησα στο Υγεία με γιατρό τον Βασίλη Στεργιου(δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος) και έχω να πω τα καλύτερα. Βέβαια λόγω δουλειας έφυγα στην Αθήνα και όταν γύρισα ο γιατρός είχε φύγει από την κλινική(είναι γύρω στα 60;) και ήταν στο Ικα (τον συνάντησε ο σύζυγος)

Φέτος βέβαια για πολλούς λόγους γέννησα στο Παν. Νοσοκ

Διαφημίσεις

akamatra αν λεμε τον ιδιο τωρα ο στεργιου ειναι 68 και εχει υποβαλει τα χαρτια του για τη συνταξη.ητανε στην κλινικη υγεια και στο ικα και εδω και 1 χρονο πηρε συνταξη απο το ικα και εχει παει στη κλινικη θεοτοκο.ειναι γαλανοματης,πολυ εμπειρος και καλος γιατρος οχι των πολλων πολλων,ειναι χυμα,θα σε βρισει αν δεν τον ακους και για μενα λιγο αγαρμπος για γιατρος αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.χαρα στο κουραγιο σου που γεννησες στο Παν. εγω εκει με τπτ. :o;):D:):eek::shock::-D:roll::wink::wink::-):-):-D:-P:P

6Eujp3.png svAfp3.png

akamatra αν λεμε τον ιδιο τωρα ο στεργιου ειναι 68 και εχει υποβαλει τα χαρτια του για τη συνταξη.ητανε στην κλινικη υγεια και στο ικα και εδω και 1 χρονο πηρε συνταξη απο το ικα και εχει παει στη κλινικη θεοτοκο.ειναι γαλανοματης,πολυ εμπειρος και καλος γιατρος οχι των πολλων πολλων,ειναι χυμα,θα σε βρισει αν δεν τον ακους και για μενα λιγο αγαρμπος για γιατρος αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.χαρα στο κουραγιο σου που γεννησες στο Παν. εγω εκει με τπτ. :o;):D:):eek::shock::-D:roll::wink::wink::-):-):-D:-P:P

Αυτός είναι και εγώ κυριολεκτικά τον λατρεύω. Δεν ήξερα ότι είναι στη Θεοτόκο αλλιώς θα τον είχα επισκεφτεί. Τα καλύτερα......

Για μένα το σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Εγώ είχα κύστη στις ωοθήκες και αμέσως μετά (ανέλπιστα) ήρθε η εγκυμοσύνη. Με τις πρώτες εξετάσεις είχα ανεβασμένο ζάχαρο. Έτσι ζήτησα από έναν ξαδερφό μου γιατρό παθολόγο να μου συστήσει έναν γυναικολόγο της εμπιστοσύνης του(Δεν περίμενα να εξελιχθεί καλά η εγκυμοσύνη, έχω και τέτοια εμπειρία)

Μου σύστησαν τον Κ. Νταφόπουλο και πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Από την εμπειρία του Νοσ. μόνο για τον παιδιατρο έχω κάποια "παράπονα"

Η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχα το Στεργιου δεν ξερω τι θα γινοτανε με την επιπλοκη που ειχα μετα τον τοκετο.ευχαριστημενη ειμαι,εχω ομως και καποια παραπονα και μαλλον οταν με το καλο κανω το δευτερο παιδακι μου-αν και θα εχει βγει στη συνταξη-δεν θα τον προτιμησω.

6Eujp3.png svAfp3.png

Η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχα το Στεργιου δεν ξερω τι θα γινοτανε με την επιπλοκη που ειχα μετα τον τοκετο.ευχαριστημενη ειμαι,εχω ομως και καποια παραπονα και μαλλον οταν με το καλο κανω το δευτερο παιδακι μου-αν και θα εχει βγει στη συνταξη-δεν θα τον προτιμησω.

Με το καλό να έρθει το δεύτερο μωρό και να διαλέξεις ένα γιατρό να αισθάνεσαι σιγουριά. Εγώ όπως έγραψα γέννησα το 1ο παιδί στις 30/3/1999 σχεδόν πριν προλάβει ο γιατρός να έρθει. Με βοήθησε κυρίως στην εγκυμοσύνη που είχα φοβερό άγχος. Να σου πω την αλήθεια γιατί να πας σε κάποιο συνταξιούχο;(γενικά εννοώ μεγάλης ηλικίας) Τόσοι γιατροί υπάρχουν

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια

Ποντικακι απο οτι καταλαβα απο την απαντηση σου δεν ειχες και πολλα περιθορια με τον θηλασμο λογω κατασταση οργανισμου

Εμενα βασικα το θεμα μου εντοπιζεται στον θυλασμο και στην αντιμετοπιση του προσωπικου, ξερετε, ποιες ειναι οι διαδικασιες?, ποτε σου φερνουν το μωρο?, τι γινετε αν ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο? του δινουν γαλα ετσι κ αλλιως? θα μου το φερουν γρηγορα στο δωματιο αν ειμαι καλα?

Διαφημίσεις

Akamatra ετσι ακριβως σκεφτομαι και γω ισως αν ηξερα οτι θα βγει στη συνταξη λιγο μετα αφου γεννησω να πηγαινα σε αλλον γιατρο.δεν πειραζει ομως εν μερη δεν το εχω μετανοιωσει. Gilaki οντως τελικα λογω της ολης καταστασης δε μπορεσα να θηλασω.μην αγχωνεσαι ομως τοσο πολυ για πραματα που μπορουν να ληθουν απλα κανοντας καποιες ερωτησεις στην κλινικη.εμενα παρολο την κατασταση μου φερανε το μωρο να το δω μετα απο 2μιση ωρες,αν και τον ειχε βαλει ο παιδιατρος στην θερμοκοιτιδα μονο και μονο για τη ζεστη,γιατι πηρα μονο 6μερες απο το μηνα μου και ητανε και μικροκαμωμενος ο μπεμπουλης.αν ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο ενοειτε θα το κανεις τους απαλασεις και απο εναν κοπο θα σου τον φερνουνε καθε 2-3ωρες αναλογως ποτε πειναει.ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!!!!!!!!!!

6Eujp3.png svAfp3.png

Γέννησα και τα δυο παιδιά μου στην Θεοτόκο και έχω να πω τα καλύτερα.

Φοβερό προσωπικό, ερχόταν όλην την ώρα στο δωμάτιο μην τυχόν και ήθελα κάτι, ερχόταν και με πλένανε γιατί είχα καισαρική και δεν σηκωνομουνα.

Το μωρό μου τοφεράν λίγη ώρα αφού γέννησα, το είδα για λίγο και μετα το πήρανε γιατί τις πρώτες ώρες θέλουν να το παρακολουθούν.

Αποκλειστικά θηλασμό από την πρώτη ώρα δεν εφαρμόζουν για να αποφύγουν την πιθανότητα να εμφανίσει το μωρό ίκτερο.εγω επέμενα να μου το φέρνουν μόνο για θ ηλασμό και να μην τρώει μπουκάλι, αλλά μου είπε και ο παιδίατρος ότι ξέρουν οι νοσηλεύτριες και πρεπει να του δωσουν και λίγο ξένο γάλα τα πρώτα δυο εικοδιτετράωρα. Μετά από τις δυο μέρες μουτοφερναν συνέχεια για θηλασμό και επειδή είχα πολύ γάλα και φοβόμουνα μην πάθει κάτι το στήθος μου τις έλεγα και μου το φερναν όποτε το ζητούσα.Εννοείται ότι δεν τοδιναν μετά ξένο γαλα.

Είναι πολύ εξυπηρετικές θα δεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη

αντε με το καλό

Γέννησα και τα δυο παιδιά μου στην Θεοτόκο και έχω να πω τα καλύτερα.

Φοβερό προσωπικό, ερχόταν όλην την ώρα στο δωμάτιο μην τυχόν και ήθελα κάτι, ερχόταν και με πλένανε γιατί είχα καισαρική και δεν σηκωνομουνα.

Το μωρό μου τοφεράν λίγη ώρα αφού γέννησα, το είδα για λίγο και μετα το πήρανε γιατί τις πρώτες ώρες θέλουν να το παρακολουθούν.

Αποκλειστικά θηλασμό από την πρώτη ώρα δεν εφαρμόζουν για να αποφύγουν την πιθανότητα να εμφανίσει το μωρό ίκτερο.εγω επέμενα να μου το φέρνουν μόνο για θ ηλασμό και να μην τρώει μπουκάλι, αλλά μου είπε και ο παιδίατρος ότι ξέρουν οι νοσηλεύτριες και πρεπει να του δωσουν και λίγο ξένο γάλα τα πρώτα δυο εικοδιτετράωρα. Μετά από τις δυο μέρες μουτοφερναν συνέχεια για θηλασμό και επειδή είχα πολύ γάλα και φοβόμουνα μην πάθει κάτι το στήθος μου τις έλεγα και μου το φερναν όποτε το ζητούσα.Εννοείται ότι δεν τοδιναν μετά ξένο γαλα.

Είναι πολύ εξυπηρετικές θα δεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη

αντε με το καλό

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου, αν σαι καλα

απλα εχω διαβασει σε εγκυκλοπαιδια οτι ο ικτερος αποφευγεται με τον μητρικο θυλασμο, ακομη στο ιντερνετ εχω διαβασει οτι στην Ελλαδα εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο παιδιων που γεννουνται με ικτερο,εντελως συμπυωματικα (?) το ποσοστο το αποκτεισαμε την τελευταια 10-15αιτια που εφαρμοζεται το ξενο γαλα αντι για το πρωτογαλα!...

βασικα το προβλημα μου ειναι οτι θελω πολυ να μπορω να αφαιθω στις οδηγιες του προσωπικου, του γιατρου κτλ αλλα με αυτα που ακουω ανυσηχω :confused: :confused: :confused:

μην ανυσηχεις καθολου να φανταστεις εγω που τον εβαζα στο στηθος για να μαθει και μπας και κατεβει λιγο γαλα μαλλον να κατεβει κανονικα γιατι λιγο ειχα αλλα δεν ετρωγε και το μωρο επαιζε και του δινανε ξενο γαλα δεν ανεβασαμε καθολου ικτερο.οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησεις θα ζησεις τις πιο υπεροχες στιγμες της ζωης σου καο ολα θα λειτουργησουν κατ΄ευχην

6Eujp3.png svAfp3.png

μην ανυσηχεις καθολου να φανταστεις εγω που τον εβαζα στο στηθος για να μαθει και μπας και κατεβει λιγο γαλα μαλλον να κατεβει κανονικα γιατι λιγο ειχα αλλα δεν ετρωγε και το μωρο επαιζε και του δινανε ξενο γαλα δεν ανεβασαμε καθολου ικτερο.οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησεις θα ζησεις τις πιο υπεροχες στιγμες της ζωης σου καο ολα θα λειτουργησουν κατ΄ευχην

:D :D :D :D :D :D :D

• 1 month later...
Να σου ζήσει το μωρό σου. Σε ρώτησα γιατί εγώ πριν 10 και κάτι χρόνια γέννησα στο Υγεία με γιατρό τον Βασίλη Στεργιου(δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος) και έχω να πω τα καλύτερα. Βέβαια λόγω δουλειας έφυγα στην Αθήνα και όταν γύρισα ο γιατρός είχε φύγει από την κλινική(είναι γύρω στα 60;) και ήταν στο Ικα (τον συνάντησε ο σύζυγος)

Φέτος βέβαια για πολλούς λόγους γέννησα στο Παν. Νοσοκ

εμεινες ευχαριστημενη από το πανεπ/ακό και ποιο γιατρό είχες.Λέμε να γεννήσουμε εκεί και έχω αρκετές απορίες.

εμεινες ευχαριστημενη από το πανεπ/ακό και ποιο γιατρό είχες.Λέμε να γεννήσουμε εκεί και έχω αρκετές απορίες.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ 5 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

.....

εγω ειχα τον Νταφοπουλο και στις 2 εγκυμοσυνες(στο πανεπιστημιακο). οχι απλα ειμαι ευχαριστημενη αλλα οποτε μου δινεται ευκαιρια θα λεω το καλο που μου εκανε:P, που εσωσε το παιδακι μου.(http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32437)

και η Σκεντου υπεροχη και σαν γυναικολογος και σαν γενετιστρια :P. στον γιο στη β επιπεδου δεν της αρεσε το στομαχι του μωρου και 3 φορες με εξετασε χωρις να πληρωσω επισκεψη;), γενικως στο νοσοκομειο ειναι ολοι καλοι.

κοριτσια κι εγω στο πανεπιστημιακο γεννησα με γιατρο τον κ. Μαδεμτζη

(πολυ καλος) . Οσο για την Σκεντου που προαναφερθηκε δεν ξερω αν ειναι καλη γιατρος παντως μια καλη γιατρος δεν λεει σε κοπελα που δεν εκλεισε 24 ωρες απο τον τοκετο οτι για να κανει δευτερο παιδι πρεπει να χασει 40 κιλα. Απλα ηρθε να με εξετασει που να την ειχα και γιατρο!

Από το γυναικολόγο μου (Νταφόπουλος Κων/νος) έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη... Αν ήταν να γεννήσω πάλι εκεί θα πήγαινα.Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν που δε μπορούσες να επιλέξεις παιδίατρο.

Ρώτησε μας ότι θες....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...