Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τεμπελικο εντερακι


Recommended Posts

Καλη χρονιά σε όλους , θέλω να σας πω και εγώ το πρόβλημα που με ανησυχεί με τον 3 μηνων γιοκα μου.Εδώ και ενα περίπου μήνα εχει γίνει δυσκοίλιος , μπορεί να περάσουν και 5 μερές χωρίς να κάνει κακάκια του και φυσικά τρελαίνεται , κλαιει και ειναι πολυ ανήσυχος , τον θηλάζω αλλα παίνρει και συμπλήρωμα .Είχαμε το NAN SENSITIVE το οποίο του ταιριαζει γιατι είναι ηρεμος αλλα τα κακά του ειναι πέτρες , σκληρά και τα έκανε μονο με υπόθετα γλυκερίνης ή μικροκλισματάκια.Τώρα ειναι 1 εβδομάδα που αλλάξαμε γάλα και χρησιμοποιουμε το almiron digestive comfort ειδικό για δυσκοιλιότητα .Ομως αν δεν του κανουμε το ερέθισμα με θερμόμετρο ή μπατονέταβουτηγμένη σε λαδάκι ή υπόθετακι..δεν κανει τίποτα απο μόνος του.Ειχε κανεις ανάλογη εμπειρία?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εμείς ήμασταν όπως περιγράφεις από τότε που γεννηθήκαμε. Εδώ και 3 εβδομάδες έχουμε στρώσει αρκετά. Παίρνουμε το frisolac comfort ανανεμιγμένο με απλό frisolac ανάλογα τη συχνότητα που κάνουμε κακάκια. Πλέον δεν περνάει 24ωρο χωρίς να ενεργηθεί, καμιά φορά δε μπορεί και πάνω από 1 φορά. Έχω βρει την ηρεμία μου :D

Link to comment
Share on other sites

του δίνω και συμπλήρωμα γιατί δεν του φτάνει μόνο το δικό μου γάλα , τρώει 90 γραμμάρια απο το συμπλήρωμα και εγώ δεν έχω πάνω απο 30 - 40 καθε φορά που τον θηλάζω.το frisolac comfort αναμειγμένο με το απλό το είχαμε και εμείς αλλα δυστυχώς δεν μπορούσε να το χωνέψει του έπεφε βαρύ στο στομάχι,μετα πήγαμε στο νοβαλακ και παλι το ίδια τώρα με αυτα τα ειδικα γάλατα που είναι με λίγη λακτόζη ειναι πολύ καλά αλλα δεν κ΄ναει κακάκια δηλαδή ειναι δύσκολο να τα βγάλει και μοε το που του κάνουμε ενα εστω και μικρό ερεθισμα , κατευθείαν βγαίνουν...εχω αρχίσει ομως να ανησυχώ μηπως αδρανήσει εντελώς το εντεράκι του.Ο παιδιατρος μου μας λεει να μην ανησυχούμε να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία και να περιμένουμε ...αλλα ο μικρός μετά την τρίτη μέρα χωρίς κακά υποφερει , δεν ξερω τι αλλο νακανω

Link to comment
Share on other sites

Αχχχχχχχχχχχχχ.................

 

Τι 30-40γρ;Που το ξερεις οτι τρωει απο σενα τοσο;;;Εχεις κανενα θηλαστρο της νουκ ή της κικο και εβγαλες το γαλα κανα 2 φορες και ειδες οτι ειναι τοσο και αρα εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν φτανει το γαλα;Φανταζομαι θα εχεις παρει απο τον παιδιατρο οδηγιες αποθηλασμου...

 

 

Λοιπον,ολες οι μαμαδες εχουν γαλα για να θηλασουν τα παιδια τους.Αν εσυ επιθυμεις να θηλασεις το μωρο σου αποκλειστικα και να ηρεμησετε απο το θεμα της δυσκοιλιοτητας,ειμαστε στην διαθεση σου να σε βοηθησουμε.Περιμενουμε νεα σου!

Ειναι κριμα να ταλαιπωρειται ετσι το μωρακι σου.

Παντως αν συνεχισεις να δινεις συμπληρωμα με αυτο το ρυθμο,τα γαλα σου μερα με την μερα θα μειωνεται ολο και περισσοτερο.Το γαλα ειναι προσφορα-ζητηση.Αν ζητας, παραγει :wink:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Marikali μου.. η frene έχει απόλυτο δίκιο.

 

Αυτά τα 90ml που δίνεις είναι γιατί θεωρείς για λάθος λόγους οτι δεν χορταίνει με το γάλα σου. Εφόσον το συνεχίσεις, σταδιακά το γάλα σου θα μειωθεί και τέλος θα διακοπεί.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να θηλάσεις, χρειάζεσαι λίγη παραπάνω ενημέρωση (εφόσον έχεις τη διάθεση). Στην ενότητα Θηλασμός, μπορείς να έχεις τεράστια βοήθεια και υποστήριξη.

 

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει, κανένα πρόβλημα - η απόφασή σου είναι σεβαστή.

 

Ξεκαθάρισέ μας όμως τι πραγματικά σε ενδιαφέρει - εδώ είμαστε για οποιαδήποτε επιλογή κάνεις :)

 

Να είσαι καλά!

 

Φιλικά,

Ηρώ

 

 

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας , οταν λοιπόν ο μικρός μου τρώει απο το στήθος είναι πάντα λαίμαργος και ο΄ταν τελειώνει να του βγαίνει πολύ γάλα αρχίσει και ουρλιάζει , κλαίει και δεν βάζει με τίποτα το στόμα του στο στήθος ετσι λοιπόν αναγκάζομαστε να του δίνουμε γρήγορα γρήγορα το μπιμπερό για να ηρεμήσει και να συνεχίσει να τρώει , θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω αποκλειστικά θηλασμό ομως όσες φορές εχω προσπαθήσει να μην του δώσω μπιμπερό δεν ηρεμεί με τίπτοα αλλα συνεχώς κλαίει.Απο την αλλη πλευρά τα κακάκια του είναι πολύ μαλακά με το ξένο γάλα όμως είναι σαν κάθε φορά να πρεπει να του κάνουμε κίνηση για να τα βγάλει αλλιως τίπτοα...

Link to comment
Share on other sites

Πού καταλαβαίνεις ότι σταματάει να κατεβαίνει πολύ γάλα; Δεν τον ακούς να καταπίνει εκείνη την ώρα; Τον βάζεις εκείνη την ώρα που ουρλιάζει και στο άλλο στήθος; Όσο θα του δίνεις ξένο, το δικό σου θα μειώνεται και στο τέλος θα κοπεί. Το μωρό μαθαίνει στην ευκολία του μπιμπερό και δεν κάθεται να παιδεύεται στο στήθος. Βέζε τον πιο συχνά στο στήθος. Αν πιστεύεις ότι η παραγωγή σου είναι μειωμένη, πάρε χάπια μαγιας να την αυξήσεις. Καλύτερα να έρθεις μια βόλτα από το τόπικ Θηλασμός να ενημερωθείς και να ρωτήσεις εκεί τις απορίες σου.

PhC7p3.pngXCt8p2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...