Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιατρος στην Κορινθο

ΓΙΟΥΛΗ +Π

Recommended Posts

καλησπέρα σας,

ειμαι στην 33 εβδομαδα για την μπουμπου μου και προς αναζητησει παιδιατρου. μου ειπαν καλα λογια για τις Κάλλιου Βικτωρία και την Κουβακλή Χάρης. παρακαλω οποια κοπελα του φορουμ ειναι απο Κορινθο και εχει συνεργαστει με καποια απο τις δυο κυρίες να μου πει την γνώμη της

O482p3.png?Djv6U3pu

Διαφημίσεις

Γιούλη καλησπέρα!!με το καλό το μωράκι σου!το κοριτσάκι μου είναι 23 μηνών και η γιατρός μας είναι η Χάρις. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πάντα με συμβουλεύει σωστά. είναι πολύ συζητήσιμη και σου εξηγεί όλες τις απορίες. σηκώνει πάντα το κινητό της και αν είναι απασχολημένη σε καλεί το συντομότερο. αν και νέα γιατρός το βιογραφικό της είναι άριστο. Είναι γιατρός και στο Παίδων (σημαντικό) και στο Νοσοκομείο Κορίνθου. έχει ωραίο τρόπο προσέγγισης με τα παιδιά. Η δικιά μου την ακούει πάντα με προσοχή. (ο χώρος του ιατρείου έχει πολλά παιχνιδάκια και απασχολούνται τα παιδιά μέχρι να εξεταστούν. αυτό σε ενδιαφέρει για λίγο αργότερα!). Δουλεύει με ραντεβού που τηρούνται σε ικανοποιητικό βαθμό. Είναι συμβεβλημένη με το ταμείο. Δεν σε αγχώνει και είναι πάντα με το χαμόγελο.

την άλλη τη γιατρό δεν την γνωρίζω.

κάνε την ερεύνα σου και αποφάσισε.είδικα τον πρώτο καιρό, ο ρόλος του παιδιάτρου είναι πολύ σοβαρός. θυμάμαι κάθε τρεις και λίγο τον παιδίατρο καλούσα για το παραμικρό (ακόμα το κάνω). γενικώς είμαι αυστηρή με τις κρίσεις μου, (στην αρχή πηγαίναμε σε μια άλλη γιατρό), αλλά αυτήν την κοπέλα την εμπιστεύομαι για το παιδί μου.

Γιούλη καλησπέρα!!με το καλό το μωράκι σου!το κοριτσάκι μου είναι 23 μηνών και η γιατρός μας είναι η Χάρις. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πάντα με συμβουλεύει σωστά. είναι πολύ συζητήσιμη και σου εξηγεί όλες τις απορίες. σηκώνει πάντα το κινητό της και αν είναι απασχολημένη σε καλεί το συντομότερο. αν και νέα γιατρός το βιογραφικό της είναι άριστο. Είναι γιατρός και στο Παίδων (σημαντικό) και στο Νοσοκομείο Κορίνθου. έχει ωραίο τρόπο προσέγγισης με τα παιδιά.....

σε ευχαριστώ παρα πολύ για την απαντησή σου και για την συμβουλη σου θα συνεχισω την ερευνα και θα αποφασισω γιατι για τα ζουζουνια μας θελουμε παντα το καλυτερο:-D

να σε ρωτησω κατι ποια η γνωμη της για τον θυλασμο ειναι υπερ και αν ναι σε βοηθησε σε αυτο ή προτεινει συμπληρωμα;

O482p3.png?Djv6U3pu

Γειά σου Γιούλη με το καλό να αγκαλιάσεις το θαυματάκι σας!!!

Εμείς έχουμε την Μπαναγή (είναι και στο ΙΚΑ)βέβαια (φτού μη μας ματιάξω)μόνο για τα εμβόλια την επισκεπτόμαστε...

Είμαστε 26 μηνών και τον Ιούνιο περιμένω το δεύτερο παιδάκι μας...

Όσο για το θηλασμό είναι πολύ υπέρ αφού θήλασε και η ίδια τα παιδιά της πολύ...

Εμείς συνεχίζουμε το θηλασμό με τον γιό μου και περιμένουμε την Σταχτοπούτα για ταντεμ....

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

καλύτερα να ρωτήσεις την ίδια γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. θα σου πω μόνο ότι εγώ θήλασα μέχρι πριν 20 μέρες!επιτέλους αποθηλάσαμε!ωραίος ο θηλασμός!θα δεις..όλα θα τα δεις...να ξεκουράζεσαι τώρα όσο μπορείς..να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου.και ότι θες πες μου.να μου στέλνεις p.m.

Διαφημίσεις

Γειά σου Γιούλη με το καλό να αγκαλιάσεις το θαυματάκι σας!!!

Εμείς έχουμε την Μπαναγή (είναι και στο ΙΚΑ)βέβαια (φτού μη μας ματιάξω)μόνο για τα εμβόλια την επισκεπτόμαστε...

Είμαστε 26 μηνών και τον Ιούνιο περιμένω ...

επισης και εσυ με το καλο και με ενα πονο.και εγω την ξερω την Μπαναγη αλλα εχει παρα πολυ κοσμο πλεον και δεν ξερω αν θα ειναι παντα διπλα μου, εν το μεταξυ την ειχε μια κουμπαρα μου και ειχε παρατηρησει τωρα τελευταια οτι ξεχναγε, την εστελνε να κανει καποιες εξετασεις για το παιδι και μολις τις πηγαινε το παιδι μαζι και με τις εξετασεις δεν παραδεχοταν οτι τις ειχε ζητησει η ιδια αυτες τις εξετασεις, και καπου αυτο και καποια αλλα με εχουν φοβησει για την Μπαναγη

O482p3.png?Djv6U3pu

Γεια σας και απο μενα.Εγω εχω την Μπαναγη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Εξυπηρετικοτατη και πολυ καλη με τα παιδια .Για τους παιδιατρους που αναφερεις στο πρωτο post δεν εχω ξαναακουσει,να πω την αληθεια,ουτε τα ονοματα τους.Παντως μεσα απο Κορινθο αν ενδιαφερεσαι εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο την Μπετινα Φιλανδρα επισης και γιατρος του ΙΚΑ

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

καλησπέρα σας,

ειμαι στην 33 εβδομαδα για την μπουμπου μου και προς αναζητησει παιδιατρου. μου ειπαν καλα λογια για τις Κάλλιου Βικτωρία και την Κουβακλή Χάρης. παρακαλω οποια κοπελα του φορουμ ειναι απο Κορινθο και εχει συνεργαστει με καποια απο τις δυο κυρίες να μου πει την γνώμη της

Γιούλη καλημέρα και σου εύχομαι ολοψυχα με ένα πόνο και με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

Προσωπικά θα σου πρότεινα ασυζητητί για παιδίατρο την Κάλλιου Βικτωρία(Βίκυ)!Την έχουμε παιδίατρο από τη γέννηση της μικρής μας (είναι τώρα σχεδόν 5 χρόνων) και έχουμε μείνει παραπάνω απο ευχαριστημένοι! Εκτός απο το ότι είναι μια πλήρως καταρτισμένη επαγγελματίας που συνεχώς ενημερώνεται με όρεξη για τις εξελίξεις στον τομέα της, είναι και πολύ υπομονετική και ευχάριστη με τα παιδιά( η μικρή μας τη λατρεύει!), πολύ αναλυτική, συζητήσιμη και συνεννοήσιμη με εμάς και γενικώς συμπεριφέρεται σε όλες τις περιπτώσεις σαν να ήταν δικό της παιδί! Είναι και η ίδια μανουλα 3 υπέροχων κοριτσιών! Όσον αφορά επίσης το θηλασμό να σου πω ότι προσωπικά πριν γεννήσω μου είχε δώσει πολύτιμες συμβουλές και κατα τη διάρκεια της λοχείας μου ασχολήθηκε εκτός απο τη κόρη μας και με μένα και με βοήθησε και ψυχολογικά! Επίσης λόγω κάποιων προβλημάτων αλλεργίας που αντιμετώπιζε η μικρή μας από πολύ μωρό, η Βίκυ ετρεξε παρα πολύ και μας ενημέρωνε ανελλιπώς για τα νέα όσον αφορά τις αλλεργίες (δεν νομίζω άλλος γιατρός να το έκανε αυτό). Είναι πάντα δίπλα μας για το παραμικρό!

Θα σου πρότεινα λοιπόν πριν αποφασίσεις να έρθεις σε επαφή μαζί της και να τη γνωρίσεις απο κοντά και πίστεψέ με δεν θα χάσεις!

Και πάλι κοπέλα μου σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας, θα πρεπει απο δευτερα να κανονισω κανα ραντεβου για να τις γνωρισω και απο κοντα και να κατασταλαξω σε ποια ,γιατι πειστευω οτι ειναι παρα πολυ συμαντικο η σωστη επιλογη παιδιατρου, θα ειναι ενας ανθρωπος που θα του εμπιστευτουμε τα ζουζουνια μας.

να χαιρομαστε τα μικρα μας.

O482p3.png?Djv6U3pu

Γιούλη καλησπέρα,εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου με το καλό το μωράκι σου!Είμαι και έγω απο Κόρινθο και έχω 2 παιδάκια,ο πρώτος είναι 2,5 χρονών και ο δεύτερος 6 μηνών και η παιδίατρός μας είναι η Βίκυ(Βικτωρία Κάλλιου)από την αρχή.Η Βίκυ είναι εξαιρετική κοπέλα,πολύ καλή γιατρός ,δεν χωρηγεί φάρμακα και αντιβιώσεις αμέσως στις ιώσεις αλλά μόνο όταν συντρέχει σοβαρός λόγος,είναι πολύ σχολαστική στην εξέταση ,πολύ επεξηγηματική, καθησυχαστική,ενημερωμένη και γλυκήτατη με τα παιδιά .Σου προτείνω και εγώ να την επισκεφτείς στο ιατρείο της και να κάνετε μια πρώτη συνάντηση -συζήτηση και νομίζω τότε θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Γιούλη καλησπέρα και με το καλό το αγγελούδι σου! Συμμερίζομαι απόλυτα το άγχος σου γιατι ειχα και εγώ τον αντίστοιχο προβληματισμό πριν δυόμισι χρονια που γέννησα την κόρη μου.Τότε επισκεύτηκα την Βίκυ! Για την ακρίβεια η πρώτη μας συνάντηση έγινε πριν καν γεννήσω!Με καθοδήγησε και με ενημέρωσε για οτι χρειαζόμουν σχετικά με την μικρή, για τα ρουχαλακια της, το θηλασμό, το μπανιο της καθως και τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο!Είχαμε επαφή όλες τις μέρες που έμεινα στο νοσοκομειο και με καθοδηγουσε για οτι μου πέρναγε από το μυαλό. Την επομένη που επιστρεψαμε στο σπίτι μας επισκεφτηκε και έκτοτε είναι διπλα μας συνεχως.Σε κάθε ασθενεια των κοριτσιων(εχω και δευτερη μπεμπούλα) ανταποκρίνεται άμεσα ότι ώρα και να είναι!Είναι και αυτή μανούλα μικρών παιδιων οπότε καταλαβαίνει κάθε αγωνία που θα έχεις όχι μονο σε θέματα υγειας αλλα και ανάπτυξης του παιδιού! Ενημερώνεται συνεχώς και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια για το παιδι σου!

Με το καλό και πάλι!

Εμείς έχουμε δύο παιδιά ένα κορίτσι 10 ετων και ένα αγοράκι 7ετων.Εδώ και μερικά χρόνια έχουμε παιδίατρο την Κα Κάλλιου Βίκυ και δεν είχαμε ποτέ κανένα αναπάντητο ερώτημα.Είναι μια εξαιρετική ιατρός και άνθρωπος.Την βρίσκουμε πάντα ενήμερη για τα ιατρικά νέα δρώμενα και κάθε φορά μας εκπλήσει ευχάριστα.Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό αφορά την ευαισθησία της με τα μικρά αγγελούδια μας, ίσως γιατί και η ίδια απο ότι γνωρίζω έχει τρία αγγελούδια.Η εξέταση διαρκεί όσο χρειάζεται και όχι όσο προλαβαίνει και νομίζω αυτό είναι ένα απο τα σημαντικότερα προσόντα σε ένα γιατρό.Τέλος θα ήθελα να πω οτι την έχω προτείνει και σε άλλες φιλικές οικογένειες και όλοι έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι πρώτα απο την ευαισθησία της και στην συνέχεια απο την κατάρτισή της.Πάντα είναι εκεί όταν την χρειαζόμαστε.

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Δεν είναι στο ΕΟΠΥΥ αλλα εχει τη δυνατοτητα να συνταγογραφει ηλεκτρονικα.

Επειδη βλέπω ότι έχεις αρκετες αποριές και ο καιρος πλησιάζει θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις άμεσα μαζι τους ώστε σου λυθούν ολες!

• 6 months later...
  • 1 χρόνο μετά...
καλησπέρα!

Δεν είναι στο ΕΟΠΥΥ αλλα εχει τη δυνατοτητα να συνταγογραφει ηλεκτρονικα.

Επειδη βλέπω ότι έχεις αρκετες αποριές και ο καιρος πλησιάζει θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις άμεσα μαζι τους ώστε σου λυθούν ολες!

Καλησπέρα!Η κ Καλλιου εργάζεται με ραντεβου;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...