ΔΩΡΟΥΛΑ

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  6
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Ακούστε τι έπαθα:Ψάχνω όλο το πρωϊ να βρώ μια δημοσίευση υποτίθεται δική μου του τύπου "Κατσε κυρία μου στην ησυχία σου και κοίτα τον άντρα σου" πως μπορεί να βρέθηκε στα δικά μου.Ψάχνω ψάχνω και φαίνεται ότι το έστειλα εγώ! Ανακαλύπτω λοιπόν ότι ο αντρούλης μου -γνωστός για τις πλάκες του- κάθησε κάποια στιγμή και το έγραψε!!Sorry βρε παιδιά!Τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά!
 2. Πραγματικά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ πάρα πολύ και με το Internet αντί να ηρεμήσω αγχώνομαι ακόμη περισσότερο. Εντολές εκτελεί άμεσα, μάλιστα την ώρα που λέμε κάτι άλλο εμείς ότι ακούσει πάει και το φέρνει και χωρίς να του το ζητήσουμε. Γελάει με τα αστεία που του λέμε και μας κάνει πλάκες και αυτός και γελάει. Απλώς σκέφτομαι αν είναι δυνατόν να επικοινωνεί μόνο με αυτόν τον τρόπο και να μην αισθάνεται την ανάγκη να προσπαθήσει καθόλου να πει κάτι. Πρίν από 2 μήνες κάναμε ένα παιχνίδι: του κρυβόμαστε και μας φώναζε κυρίως μπαμπά (όχι καθαρά) και βγαίναμε και αυτό το θεωρούσε αστείο.Μετά όμως το βαρέθηκε και από τότε τίποτα. Όταν δει κάτι που του κάνει εντύπωση κάνει οοοοο ή αααααα με έκπληξη αλλά τίποτε άλλο.
 3. Αντρέα επειδή ο δικός μου είναι αρκετά πιο μικρός (δύο χρονών) αλλά όπως περιγράφεις τον δικό σου βρίσκω πολλά κοινά σημεία, όταν ήταν ήταν στα δύο έλεγε καμία λεξούλα; Εμάς δεν λέει καμία και δεν προσπαθεί καθόλου.Αντίθετα νευριάζει όταν έγω προσπαθώ να τον κάνω να μιλήσει και συνήθως φεύγει;Εμείς ελέγξαμε την ακοή του και θα τον δει και αναπτυξιολόγος στο τέλος του μήνα να δούμε τι θα μας πει. Πάντως είναι όπως λές σαν να ντρέπεται να μιλήσει αυτό μας δείχνει.
 4. ma
  Διαφημίσεις

 5. Γειά σας! Μπορείτε να μου πείτε πότε είναι το αργότερο που μπορεί να μιλήσει ένα μικρό; Ο δικός μου είναι 2 ετών και δεν μιλάει καθόλου! Καταλαβαίνει τα πάντα, εκτελεί όλες τις εντολές, ακούει που μιλάμε για κάτι και πάει και το φέρνει όμως δεν επιχειρεί να μιλήσει καθόλου και μόλις τον στριμώξουμε φεύγει. Εγώ έχω ανησυχήσει πάρα πολυ, ο παιδίατρος είναι καθησυχαστικός. Από ακοή είναι μια χαρά τον έχουμε εξετάσει και έχω κανονίσει από μόνη μου να το δει και ένας αναπτυξιολόγος.Υπάρχει άλλος που να καθυστέρησε τόσο να μιλήσει;
 6. Γειά σας: είμαι καινούρια στην παρέα και με αυτά που διαβάζω θέλω να μάθω πραγματικά ποια είναι η κρίσιμη ηλικία για την ομιλία του παιδιού. Εγώ έχω δύο μικρά:ένα κοριτσάκι γύρω στα 5 και ένα αγοράκι δύο ετών.Η μεγάλη μου μίλησε πολύ νωρίς ενώ ο μικρός δεν έχει πει ακόμη κουβέντα.Δεν προσπαθεί καθόλου να μιλήσει ενώ καταλαβαίνει τα πάντα και έχω κανονίσει να δω αναπτυξιολόγο σε λίγες μέρες γιατί έχω ανησυχήσει αρκετά. Έχει σχέση με το φύλο του παιδιού η αργοπορία στην ομιλία;