Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι μπορεί να συμβεί με μια δυσκοιλιότητα...

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια εχτές έπαθα κάτι που θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί εγώ δεν το είχα καν ακούσει, ήταν πολύ τρομακτικό αλλά ευτυχώς όχι σοβαρό..αν τύχει σε κάπια κοπέλα(δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου..) να το ξέρει..

Παιδεύομαι πάρα πολύ με την δυσκοιλιότητα έτσι κι αλλιώς αλλά και τώρα και στην 1η εγκυμοσύνη υποφέρω..Εχτές ήταν μία από τις φριχτές μέρες που 2 ώρες μέσα στην τουαλέτα είχα ''σφηνώσει'' και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ο πόνος αφόρητος..Μετά από δύο ώρες λοιπόν ζορίσματος τα καταφέρνω, πετάγεται εννοείται μία αιμορροίδα. Σηκώνομαι από την τουαλέτα, και καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να περπατήσω καλά και ότι νιώθω βάρος στον κόλπο..Περριτό και να σας πω ότι τα έπαιξα, έλεγα ότι ήταν το μωρό...βάζω καθρεφτάκι από κάτω και τι να δω? Τα εξωτερικά χείλη του κόλπου είχαν πρηστεί από τη μια μεριά πάρα πολύ και είχαν κοκκινήσει..Μιλάμε για πολύ πρήξιμο όμως όχι αστεία..Πήραμε αμέσως τον γιατρό και μου είπε ότι τόση ώρα από το ζόρισμα δεν αιματώθηκε η περιοχή, να ξαπλώσω και μέχρι το πρωί θα είχε φύγει.Ο πόνος ήταν ακριβώς όπως όταν είχα γεννήσει. Φυσικά δεν μπορούσα να καθίσω ούτε να περπατήσω. Το πρωί όντως είχα ξεπρηστεί αλλά μέχρι το μεσημέρι δεν μπορούσα να καθίσω..

Τώρα ένα 24ωρο μετά είμαι καλά ευτυχώς.

Ελπίζω ποτέ μα ποτέ να μην το περάσει καμία κοπέλα αυτό το πράγμα, ήταν τρομερά επώδυνο, παρόλαυτά ευτυχώς το μπεμπάκι μου κι εγώ είμαστε μια χαρά!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

δεν το πιστευω ρε μαρια.τι ηταν παλι αυτο.δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα πιες κανεναν χυμο ευζην το καφε αυτο με το ακτινιδιο.την φωτεινη την βοηθαει πολυ.

η αν μπορεις να βαζεις που και που κανενα υποθετο γλυκερινης.

τελος καλο ολα καλα.και το μπεμπουλινι μας ειναι καλα και εσυ"αδειασες"

εχω να σου πω και κατι αλλο αλλα θα σου το πω απο το τηλ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Κοριτσάκι περαστικά. Στην εγκυμοσύνη η ώρα της τουαλέτας ήταν η χειρότερη. Κάνε υπομονή, και όπως σου είπε η Βίκυ τρώγε πιο πολλά ακτινίδια και γενικότερα φρούτα, εκτός μήλου και μπανάνας.

(Βίκυ να χαίρεσαι τις Φωτεινές σου!!! Να μου τις φιλήσεις)

Μαρακι μου φανταζομαι τον πονο που τραβηξες και στην κατασταση σου:shock:

το ξερω ειναι δυσκολο και επωδυνο, εχω και εγω δυσκοιλιοτητα και με διαφορα "σκευασματα" βοηθαω την κατασταση.

Αυτο που τωρα τελευταια ειδα ειναι τα αποξηραμενα δαμασκηνα .....αν και θα κανουν 2-3 μερες να δρασουν οσπου ο οργανισμος τα "αποδεχτη', γιατι ειναι ο πιο φυσικος τροπος μετα απο ολα τα αλλα που εχω παρει.....

Επισης εχω αγορασει απο βιολογικο καταστημα αυτα τα αποξεραμενα φρουτα http://www.biomelissanthi.gr/vmchk/symplhrwmata-diatrofhs/goji-berries-karpoi.html που ειναι φουλ στις βιταμινες..βεβαια εσυ πρεπει να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.

Αυτα τα δυο φρουτα σε συνδιασμο με λιναροσπορο σε τσαι η μεσα στο ψωμι κτλ με εχουν βοηθησει αρκετα.

Επισης αυτο που λεει και η Βικυ γιατι και η Φωτεινουλα εχει ενα "θεματακι' με την δυσκοιλιοτητα

line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

περαστικα αρμα!Οντως δεν το ειχα ξανακουσει αυτο...περα απο τις αιμορροιδες που βγαινουν απο το σφηξιμο..Γενικα εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη την ειχα πατησει.Τωρα στην δευτερη ειχα προβλημα μεχρι τον 4ο μηνα, μετα οκ..Προσοχη μην σφιγγεσαι δεν ειναι καλο για πολλους και διαφορους λογους οπως καταλαβες..Επισης η ορθια σταση με βοηθαει πολυ στην τουαλετα...ναι ναι μην γελατε..οποτε εχω προβλημα.Φρουτα πολλα και σιγα σιγα θα στρωσεις..Κοψε τα γλυκα ειδικα η σοκολατα εμενα μου φερνει δυσκοιλιοτητα...ακτινιδιο το πρωι και γιαουρτι με μελι το βραδυ...αλλιως σιροπακι για της δυσκολες ωρες...Οταν βλεπεις οτι δεν γινεται μην σφιγγεσαι παρε καποιο σκευασμα που θα σου προτεινει ο γιατρος σου φυσικα...Φιλακια πολλα καλη συνεχεια

Κοριτσάκι περαστικά. Στην εγκυμοσύνη η ώρα της τουαλέτας ήταν η χειρότερη. Κάνε υπομονή, και όπως σου είπε η Βίκυ τρώγε πιο πολλά ακτινίδια και γενικότερα φρούτα, εκτός μήλου και μπανάνας.

(Βίκυ να χαίρεσαι τις Φωτεινές σου!!! Να μου τις φιλήσεις)

κατερινακι μου χαθηκες!!!σ'ευχαριστω παρα πολυ και εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι.

sorry μαρακι για την παρεμβαση!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Ακολουθώ σχεδόν τα πάντα απ'όσα λέτε αλλά έρχονται και μέρες που δυστυχώς δεν πιάνει απολύτως τίποτα..Τεσπα, είπαμε, τέλος καλό όλα καλά και ελπίζω να μην το ξαναπάθω...

Βικάκι τι σόρυ καλε??? Αλίμονο! Αλλά γελάω με τις ευχές που βρέθηκαν ακόμα και σε αυτό το τόπικ! :lol: Γεια σου Κατερινάκι μου!!!!

Ηλιάνα μου ευχαριστώ πολύ κούκλα μου αλλά δεν μπορώ να το πιω!

Χριστινάκι όχι μόνο όρθια, αλλά ό,τι στάση μπορούσα να κάνω την έκανα..και την σοκολάτα την έχω κόψει και γενικά τα γλυκά γιατί είχα κάποιο θεματάκι..Ελπίζω να είσαι καλά!(άσχετο αλλά βγάλαμε τους δυο πάνω κυνόδοντες:lol:..εσείς? )

DoUwp3.png

armaki μου τι ειναι αυτα που μαθαινω? Εισαι εγκυος κοπελα μου?χιλιες ευχες να σου παει πριμα μεχρι το τελος!

Πολυ το χαρηκα και sorry για το off topic!

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Καλησπέρα arma και με το καλό να υποδεκτείς το μωράκι σου! Μια συμβουλή έχω να σου δώσω για να μην πάθεις χειρότερα. Με την πίεση που ασκείται ούτως ή άλλως στην περιοχή από το βάρος του μωρού και τη διογκωμένη μήτρα και από την κακή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή μπορεί να πάθει μια έγκυος κιρσούς στο αιδοίο. Κάτι σαν τους κιρσούς στα πόδια ή τις αιμορροΐδες αλλά στα εξωτερικά χείλη ή κοντά στην είσοδο του κόλπου. Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκληθεί και από το συνεχές σφίξιμο λόγω δυσκοιλιότητας. Και από την πολλή ορθοστασία στην προχωρημένη κύηση. Εγώ παρατρίχα γλίτωσα... Διαπίστωσα διόγκωση τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Έφταιγαν τα 18 κιλά που είχα πάρει και το γεγονός ότι η 2η εγκυμοσύνη ήταν πολύ κοντά χρονικά με την 1η κι ο οργανισμός μου πολύ καταπονημένος. Πρόβλημα δυσκοιλιότητας δεν είχα αλλά ακόμα και η στάση της τουαλέτας έστω και για λίγα λεπτά χειροτέρευε πολύ το πρήξιμο και τον πόνο στην περιοχή. Με ξεκούραση και την κρέμα της νέλσον που είναι και για τις αιμορροΐδες βελτιώθηκε η κατάσταση. Αν κάνεις κιρσούς στο αιδοίο και είναι βαριάς μορφής κινδυνεύεις από αιμορραγία στη γέννα οπότε προληπτικά πας με καισαρική. Ρώτησε και το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει να προσέχεις. Δεν είμαι γιατρός κι αυτά που σου γράφω είναι όσα διάβασα λόγω της κατάστασης που αντιμετώπισα. Ωστόσο πρόσεχε την ορθοστασία, την πολλή κούραση, τα παραπανίσια κιλά και το σφίξιμο που λέγαμε. Αυτό που έπαθες μπορεί να σε οδηγήσει με τον καιρό σε κιρσούς. Μην περνάς ώρες στην τουαλέτα. Όσο μπορείς... Εύχομαι ένα γερό μωράκι κι όλα να σου πάνε καλά!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

mikio μου είπε κ ο γιατρός μου για τους κιρσους...απλά αυτό θα ηταν το λιγότερο τελικά...

Δυο μέρες μετά το συμβάν είδα ροζ υγρά, μετά από άλλες δυο μέρες πάω στον γιατρό και μου βρηκε μικρη διαστολη. Επειδη είχα ηδη συσπάσεις έτσι κι αλλιώς ημουν στο κρεβατι.Τελικα η διαστολη χειροτερεψε όπως φαίνεται τις συσπάσεις οι οποίες έγιναν 3λεπτες(κοινως σαν να γεννούσα..) ετσι νοσλεύτκα δυο μέρες και ευτυχώς όλα πηγαν καλά απλά μάλλον θα παραμείνω ξάπλα μέχρι το τέλος..

Πιστεύω πως όλο αυτό έγινε από το ζόρισμα γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έκανα τίποτα αλλο..

Προσοχη σε όλες κορίτσια με αυτη την δυσκοιλιότητα..

Μαρίλια ευχαριστώ για τις ευχές!

DoUwp3.png

Ποτε μα ποτε δεν σφιγγεσαι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης στην τουαλετα. Duphalac οπωσδηποτε.

Ευτυχως δεν εγινε κατι σοβαρο. Με το καλο να δεχθεις το μωρακι σου.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

arma πολλα περαστικα!!

Τελικα η δευτερη εγκυμοσυνη ειναι πιο δυσκολη κοριτσια.Κι εγω ειχα προβληματακια, αλλα ευτυχως ολα καλα.

Οσο για τους κυνοδοντες κοριτσακι μου κι εμεις βγαλαμε τους 2 κατω..Μην φανταστεις ειδα απλα 2 ασπρες μυτουλες!!Αντε να δουμε..Τους βγαλατε ανωδυνα?Γιατι εμεις οχι ιδιαιτερα:roll:

elenik το ξέρω εννοείται ότι δεν πρέπει να σφιγγόμαστε καθόλου αλλά στην προκειμένη περίπτωση την ζημιά την έκαναν τα κοπρανα που πίεζαν έτσι κι αλλιώς χωρις να σφιχτώ..και καθαρτικό έπερνα καθημερινά:confused:

Χριστινάκι μου εμένα ηταν και1η εγκυμοσυνη χαλια αλλά αυτη που είχα ελπίδες ότι θα είναι καλύτερη είναι ακόμα χεορότερη:( Χαρηκα πολύ που τα πας καλα! Όσο για τους κυνόδοντες εμείς βγάλαμε τους 2 πάνω, τις μυτούλες κι εμείς, ανώδυνα όμως, απλά με αφαγία

Καλη συνέχεια!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα,αυτο που επαθες,μου ετυχε λιγες μερες αφου γεννησα,ειχα κ τα ραμματα :oops::oops::oops::shock:

προσπαθησε να τρως οσπρια 2-3 φορες την εβδομαδα,μια χουφτιτσα στο πιατο σα σαλατα μαζι με το φαγητο.πολυσπορο ψωμι βοηθαει πολυ

παιρνεις σιδηρο?φερνει δυσκοιλιοτητα το ατιμο:rolleyes:

as1cHuj0g410010MTI2NzUwZHwxNTM5OGRifE1ZIEJBQlkgQk9ZIElT.gif

ειδα μεγάλη διαφορα με το γιαουρτι που διαφημιζει η καρυδη και προσθέτωμ μέσα μια φουχτίτσα ηλιοσπορους. το τρως το απογευμα η το βραδακι και τηναλλη μερα πας.

το κακο είναι οτι και γω δεν το πολυγουσταρω το γιαουρτι και το τρωω μόνο στην ανάγκη.

εξαιρετικά επίσης τα δημητρικά μου είναι σαν γραμούλες με τα ποξηραμενα φρουτα.

δεν το πιστευω ρε μαρια.τι ηταν παλι αυτο.δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα πιες κανεναν χυμο ευζην το καφε αυτο με το ακτινιδιο.την φωτεινη την βοηθαει πολυ.

η αν μπορεις να βαζεις που και που κανενα υποθετο γλυκερινης.

τελος καλο ολα καλα.και το μπεμπουλινι μας ειναι καλα και εσυ"αδειασες"

εχω να σου πω και κατι αλλο αλλα θα σου το πω απο το τηλ.

ναι ναί υπόθετο γλυκερίνης κοριτσάκι, κι εμένα αυτό με έσωσε!!!!αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα όμως, μέχρι και ντουφαλάκ πήρα, αλλά τίποτα. Μια χαρά με το υπόθετο σε 5' τέλος!

Κοριτσια,καλημερα.

Κουκλα μου,μην παρεις οποιοδηποτε υποθετο η φαρμακο χωρις να σου πει ο γιατρος!!!!!!!!!!!

Τα υποθετα γλυκερινης προκαλουν συσπασεις στο εντερο και κατ'επεκταση συσπασεις γενικως,το duphalac ειναι πολυ καλο,αλλα πρεπει να σου πει δοσολογια.

Οταν νοσηλευτηκα εγκυος στο νοσοκομειο (φυσικα,εγω ειχα προβλημα,αλλα θα ειχα μεγαλυτερο αν πριν μου δημιουργηθει το προβλημα χρησιμοποιουσα υποθετα),μου ειχαν πει πως υποθετα και κλισμα τα χρησιμοποιουν ως εσχατη λυση και οχι σε εγκυμοσυνη με προβλημα.Επαιρνα το duphalac και ολα οκ,αλλα δεν μπορεις να παρεις και οσο θελεις.

Και φυσικα το σφιξιμο απαγορευεται!!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Κοριτσια,καλημερα.

Κουκλα μου,μην παρεις οποιοδηποτε υποθετο η φαρμακο χωρις να σου πει ο γιατρος!!!!!!!!!!!

Τα υποθετα γλυκερινης προκαλουν συσπασεις στο εντερο και κατ'επεκταση συσπασεις γενικως,το duphalac ειναι πολυ καλο,αλλα πρεπει να σου πει δοσολογια.

Οταν νοσηλευτηκα εγκυος στο νοσοκομειο (φυσικα,εγω ειχα προβλημα,αλλα θα ειχα μεγαλυτερο αν πριν μου δημιουργηθει το προβλημα χρησιμοποιουσα υποθετα),μου ειχαν πει πως υποθετα και κλισμα τα χρησιμοποιουν ως εσχατη λυση και οχι σε εγκυμοσυνη με προβλημα.Επαιρνα το duphalac και ολα οκ,αλλα δεν μπορεις να παρεις και οσο θελεις.

Και φυσικα το σφιξιμο απαγορευεται!!!

εννοείται μόνο μετά από συσταση του γιατρού. δική μου παράλειψη ;). εμένα πρώτα μου είπε να πάρω duphalac και αφού πέρασαν 4 μέρες και δεν έγινε τίποτα, μου είπε για το υπόθετο.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις συμβουλές σας! Όλα όσα μου λέτε τα έχω κανει φυσικά, αλλες φορές πιάνουν άλλες(δυστυχώς τις περισσότερες) όχι..Για καλή μου τύχη την τελευταία βδομάδα έχω στρώσει πολύ χωρίς βοηθήματα..μάλλον με λυπήθηκε ο καλός Θεούλης..:lol:

DoUwp3.png

Δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη.... Μια πονεμένη ιστορία...

Με παίδεψε τους πρώτους μήνες πάααααρα πολύ!!!!!

Ώρες ατέλειωτες στην τουαλέτα χωρίς αποτέλεσμα... Ή μάλλον με μόνο αποτέλεσμα τεράστιες αιμοροίδες (ούτε να καθήσω μπορούσα, ούτε να κουνηθώ-πραγματικό μαρτύριο...).

Και πάρα-πάρα πολλές τύψεις ότι μπορεί να κάνω κακό στα μωρά με τόσο σφίξιμο... Αλλά αν έχεις 5-6 μέρες να ενεργηθείς τι είναι προτιμότερο (ή μάλλον χειρότερο) : Να σφιχτείς για να τα καταφέρεις ή να συνεχίσεις χωρίς...?

Για να μην τα πολυλογώ, μετά από μία πραγματικά τρομαχτική εμπειρία, που δεν την περιγράφω γιατί ούτε να τη θυμάμαι δε θέλω, αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή του γιατρού μου:

Κάθε μέρα παίρνω συγκεκριμένη ποσότητα γάλα Μαγνησίας, και κάθε πρωί τρώω 2 ακτινίδια... Από τότε, όλα πηγαίνουν... "ρολόι" στην κυριολεξία!:wink: Παρόλο που έχω αυξήσει και το σίδηρο σε 4 χάπια την ημέρα...

• 2 months later...
Ισχύει στα αλήθεια ότι μπορεί να σου φύγει το μωρό?

Αν τα μωρά φεύγανε τόσο εύκολα...

Δεν νομίζω κορίτσι μου ότι ισχύει. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα, μετά από αυτό το περιστατικό πέρασα κι άλλα παρόμοια και δυστυχώς σφιχτηκα και ξανασφίχτηκα πολλές φορές. Έκανα μια μικρή διαστολή, ακολούθησαν πρόωρες συσπάσεις αλλά το μωρό δεν βγήκε. Αύριο μπαίνω στον μήνα μου!

Ας είμαστε λίγο προσεχτικοί όταν γράφουμε..

DoUwp3.png

• 1 month later...
Λοιπόν κορίτσια εχτές έπαθα κάτι που θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί εγώ δεν το είχα καν ακούσει, ήταν πολύ τρομακτικό αλλά ευτυχώς όχι σοβαρό..αν τύχει σε κάπια κοπέλα(δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου..) να το ξέρει..

Παιδεύομαι πάρα πολύ με την δυσκοιλιότητα έτσι κι αλλιώς αλλά και τώρα και στην 1η εγκυμοσύνη υποφέρω..Εχτές ήταν μία από τις φριχτές μέρες που 2 ώρες μέσα στην τουαλέτα είχα ''σφηνώσει'' και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ο πόνος αφόρητος..Μετά από δύο ώρες λοιπόν ζορίσματος τα καταφέρνω, πετάγεται εννοείται μία αιμορροίδα. Σηκώνομαι από την τουαλέτα, και καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να περπατήσω καλά και ότι νιώθω βάρος στον κόλπο..Περριτό και να σας πω ότι τα έπαιξα, έλεγα ότι ήταν το μωρό...βάζω καθρεφτάκι από κάτω και τι να δω? Τα εξωτερικά χείλη του κόλπου είχαν πρηστεί από τη μια μεριά πάρα πολύ και είχαν κοκκινήσει..Μιλάμε για πολύ πρήξιμο όμως όχι αστεία..Πήραμε αμέσως τον γιατρό και μου είπε ότι τόση ώρα από το ζόρισμα δεν αιματώθηκε η περιοχή, να ξαπλώσω και μέχρι το πρωί θα είχε φύγει.Ο πόνος ήταν ακριβώς όπως όταν είχα γεννήσει. Φυσικά δεν μπορούσα να καθίσω ούτε να περπατήσω. Το πρωί όντως είχα ξεπρηστεί αλλά μέχρι το μεσημέρι δεν μπορούσα να καθίσω..

Τώρα ένα 24ωρο μετά είμαι καλά ευτυχώς.

Ελπίζω ποτέ μα ποτέ να μην το περάσει καμία κοπέλα αυτό το πράγμα, ήταν τρομερά επώδυνο, παρόλαυτά ευτυχώς το μπεμπάκι μου κι εγώ είμαστε μια χαρά!

Mια από τα ίδια πέρασα κι εγώ επί 20 ημέρες όμως μετά ην εγκυμοσύνη μου. Επαιρνα σίδηρο επειδή είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και μου έκανε φοβερη δυσκοιλιότητα. Θυμάμαι περίμενα ο μικρός να κοιμηθεί και μόλις γινόταν αυτό έτρεχα στην τουαλέτα. Με το που καθόμουν ο μικρός ξυπνούσε έκλαιγε απαρηγόρητος γιατί είχε κολικούς και παλινδρόμηση και εκεί σταματούσα την προσπάθεια της τουαλέτας και με έπιανε απελπισία. Μέχρι που είχα να πάω 3-4 μέρες άρχισα να πονάω φριχτά, έκλαιγα από τους πόνους, έπαιρνα υπόθετα και κανένα αποτέλεσμα. Πήρα κουάκερ μια από τα ίδια, έτρωγα αποξηραμένα, κριθαροκουλούρες κτλ αλλά τίποτα. Οι πόνοι φρικτοί. Εκοψα το σίδηρο και μίλησα με τον γιατρό μου μου έδωσε να πιω παραφινέλαιο (Nujol) και σώθηκα αλλιώς θα πήγαινα για κλίσμα. Βέβαια δεν πέρασε από τη μια μέρα στην άλλη η δυσκοιλιότητα. Κάποιες μέρες ήμουν καλά κάποιες πολύ άσχημα μέχρι που ένα βράδυ εμφανίστηκε αίμα από πίσω και χέ.......κα από τον φόβο μου. Τελικά από την πολύ και μεγάλη προσπάθεια είχαν ενεργοποιηθεί οι αιμορροίδες. Τελικά μου έδωσε ένα φάρμακο να το βάζω με σύριγγα πρωί και βράδυ και μέσα σε ενα μήνα οι αιμορροίδες και η δυσκοιλιότητα εξαφανίστηκαν. Αλλά αυτός ο μήνες ήταν πιο δραματικός και από τις ώρες του τοκετού μου. Τώρα είμαι πάλι έγκυος στον 3 μήνα και τρέμει η ψυχή μου όταν με πιάσει πάλι δυσκοιλιότητα. Αλλά τώρα ξέρω έχει παραφινέλαιο !!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...