Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Καλη χρονια με υγεια και πραγματικη αγαπη!!!! Η νεραιδα μας ηρθε στις 31/12, εντεκα ημερες νωριτερα απο την ΠΗΤ. Κανεις μας δεν πιστευε οτι θα ερθει την τελευταια μερα του χρονου. Μας την εσκασε το πλασματακι μας. Ζω τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης μου. Μοναδικη εμπειρια ο τοκετος. Σπασαν τα νερα στις 1 με επιασαν κατι πονακια κατα της 2 και 2.30 ξεκινησαμε για ΙΑΣΩ. Εφτασα εκει με διαστολη 3. Στις 4.30 εκανα την επισκληριδιο(ΜΠΡΑΒΟ σε αυτον που την ανακαλυψε) και στις 8.40 ειδα την κουκλα μου. Αργησαμε λιγο γιατι ηταν ψηλα και ερχοταν ανασκελα. Ταλαιπωρηθηκε το πουλακι μου. Ηπιε υγρα εξαιτιας της θεσης της και πιεστηκε ο δεξιος της ωμος με αποτελεσμα να νοσηλευτει στη ΜΕΝΝ. Καποια αλλη στιγμη θα σας γραψω για την απαραδεκτη συμπεριφορα προσωπικου και γιατρων στην ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ. Αλμπανηδες κουραρουν τα μωρα μας, δεν ξερουν τι τους γινεται. Το μονο που τους νοιαζει ειναι το χρημα. Τωρα ομως ολα καλα. Ειμαστε σπιτι και ζουμε το δικο μας θαυμα. Ευχομαι ολες οι γυναικες να καταφερουν να νιωσουν αυτο το συναισθημα. Σ ευχαριστω θεε μου μου που με αξιωσες να γινω μανουλα!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει η κοράκλα σου και να την καμαρώσεις όπως πραγματικά επιθυμείς! Ξέχασέ τα όλα τα αρνητικά και απόλαυσε το θαύμα που έχετε στο σπίτι σας!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καποια αλλη στιγμη θα σας γραψω για την απαραδεκτη συμπεριφορα προσωπικου και γιατρων στην ΜΕΝΝ του ΙΑΣΩ. Αλμπανηδες κουραρουν τα μωρα μας, δεν ξερουν τι τους γινεται.

δε θα μιλησω επ'αυτου! δε θα μιλησω!!!! :mad:

να σου ζησει καλη μου!!! πντα γερη καλοτυχη και καλοφωτισμενη!!! τι ωραια που σας "μπηκε" η χρονια!!! :D:D:D

l8gxp3.png 7SGKp3.png

634147pybxs3rotb.gif

Να την χαίρεσαι την νεραιδα σου!

Αστην να σε ακουμπήσει με το μαγικό της ραβδάκι και ξέχασέ τα όλα!

Πάρτην αγκαλιά, φίλησε την, μύρισέ την φοβερή μωρουδίστικη μυρωδιά, χαιδεψέ την! Άδειασε το μυαλό σου και ξαναγέμισέ το με υπέροχες και μοναδικές στιγμές με την μικρή σου!

Η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο δωρο που μπορείς να λάβεις και εσύ το απόκτησες!!!!

Ολη η ζωούλα της να είναι νεραιδοφωτισμένη!!!!

Διαφημίσεις