Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υποκοριστικο της Βασιλικής

paparouna

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπερα. Ψαχνω να βρω καποιο ωραιο και σχετικα ασυνηθιστο υποκοριστικο στο ονομα Βασιλικη. Τα γνωστα Βικυ, Βασω, Βουλα, Κουλα και Βασούλα τα εχω υποψιν μου και θελω να τα αποφυγω. Υπαρχει καμια ιδέα?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ki egw to vasilikh protimw.akougete pws na to pw...arxontiko onom vre paidi mou. to valia vgainei sinithos apo valanto. etsi valia fonazan mia kopela ap t sxoleio k epidh htan gematoula thn koroideyan t agoria k tis elegan APO POU VGAINEI TO VALIA? AP TO TSOUVALIA?????? :D

Το Μπηλιω μου αρεσε πολυ.. :lol::lol:

Τοσα και τοσα υποκοριστικα βγαινουν απο το βασιλικη..

Εγω προτιμω το Βασια.

Ομως οποιο και να επιλεξεις να ξερεις οτι παιδι σου θα το αγαπαει απλα γιατι θα ειναι το ονομα του..

και μενα δεν μου αρεσε το χαρης ποτε ιδιαιτερα αλλα τωρα το λατρευω γιατι το εχει ο γιος μου.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εχω κι εγω κορη Βασιλικη,κι οταν την ρωτανε πως την λενε λεει Βασιλικη,αν και ξερει και το Βικυ.

Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες πως το Βασιλικη ειναι αρχοντικο και ευηχο.Επισης και το Βιλυ δεν ακουγεται ασχημα :wink:

Εγ'ω για το μικρό μου κουνελάκι έχω καταλήξει στο Βάλια. Περιμένουμε να καταλήξει και ο μπαμπάς και θα βγεί η ετυμηγορία (πρός Βίκυ ψήνεται). Το Βασιλική οκ αρχοντικό αλλά εμένα δεν μου πολυακούγετια ωραίο ούτε και του άντρα μου.

Διαφημίσεις

Βασιλίνα / Βασιαλίνα

Βασιλειάνα / Βασιλειανή

Σήλια / Σηλιάνα

Συνήθως το Βιβή είναι από το Παρασκευή αλλά κολλάει και εδώ, άρα και το Βιβιάνα.

aPiIp2.png AMd6p2.png

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...