Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βρεφικος σταθμος για 3μηνες φυλαξη ειναι εφικτο να γινει?

Recommended Posts

γεια σας!

με προβληματιζει το γεγονος οτι τελειωνει η αδεια της μητροτητας μου τελος Μαρτιου,ξεκιναω δουλεια και δεν ξερω τι να κανω με το μωρο μου που θα ειναι τοτε 9μηνων.Η μητερα μου συνταξιοδοτειται τον Ιουνιο οποτε τοτε θα μπορει να το κρατησει,υπαρχει περιπτωση για το διαστημα των 3 μηνων να το δεχθει βρεφικος σταθμος. Εχετε ακουσει κατι τετοιο αν μπορει να γινει? :?:

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ.

ΕΓΩ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ.ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

εχεις δικιο ισως να μην τους πω για ποσο καιρο θα το αφησω και οποτε ειναι το παιρνω απο εκει,ενα αλλο σημαντικο θεμα ειναι το ποσο αξιοπιστος ειναι ενας βρεφονηπιακος σταθμος εχουμε ακουσει τοσα και τοσα που τρομαζεις.Το οτι απο ενα σημειο και μετα θα μου το κραταει η μητερα μου ειναι πολυ θετικο για μενα γιατι ειναι πολυ μωρο ακομη και εχεις δικιο να ανησυχεις απο την στιγμη που δεν εχεις βοηθεια και για λογους ασφαλειας του παιδιου σου αλλα και οικονομικους λογους,σου ευχομαι να βρεις κατι καλο!