Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προγεστερόνη και αίμα

Recommended Posts

Γεια σας εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ τη συζήτηση σας πολλές φορές έχω παρηγορηθεί!!! Εγώ έχω το εξής είμαι στην έκτη εβδομάδα και μία μέρα έγκυος από εξωσωματική βάλαμε δύο έμβρια έκανα το πρώτο υπέρηχο ένα ακούσαμε καρδιά το άλλο μου είπε ο γιατρός ότι είναι πάρα πολύ μικρό και υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει!! Να σημειώσω ότι μία δύο μέρες πριν τον υπέρηχο είχα ροζ αίμα αλλά άκουσα καρδιά και καθήσυχάστηκα τώρα το θέμα είναι ότι έχω πάλι λίγο παίρνω3 ουτρατζεσταν και τρία συκλακουρ 1σικλοτζεστ και ένεση προλουτεξ. Όταν πήρα το γιατρό μου για το είπα για το αίμα μου είπε να πάρω αντιβίωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το είπε αυτό? Είμαι στην τέταρτη μέρα αντιβίωσης έχω ακόμα άλλες τέσσερις μέρες αλλά το θέμα είναι ότι δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με το στομάχι μου είμαι σε άθλια κατάσταση με τόση προγεστερόνη εκτός αυτού τα τραβήγματα που είχα χαμηλά έχουνε φύγει και φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι κακό από τη μία είχα συμπτώματα χαμηλά και τώρα ξαφνικά ηρέμησαν όλα χαμηλά έχω όμως πόνος στο στήθος ζαλάδα αντωνία κούραση για αναγούλες δεν ξέρω βέβαια αν τα προκαλεί η προγεστερόνη μα τι να κάνω βρε κορίτσια λέτε να σταματήσει εγκυμοσύνη έχω υπέρηχο πρώτη του απρίλη

Διαφημίσεις

On 26/3/2024 at 2:48 ΠΜ, Ellhpa είπε:

Γεια σας εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ τη συζήτηση σας πολλές φορές έχω παρηγορηθεί!!! Εγώ έχω το εξής είμαι στην έκτη εβδομάδα και μία μέρα έγκυος από εξωσωματική βάλαμε δύο έμβρια έκανα το πρώτο υπέρηχο ένα ακούσαμε καρδιά το άλλο μου είπε ο γιατρός ότι είναι πάρα πολύ μικρό και υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει!! Να σημειώσω ότι μία δύο μέρες πριν τον υπέρηχο είχα ροζ αίμα αλλά άκουσα καρδιά και καθήσυχάστηκα τώρα το θέμα είναι ότι έχω πάλι λίγο παίρνω3 ουτρατζεσταν και τρία συκλακουρ 1σικλοτζεστ και ένεση προλουτεξ. Όταν πήρα το γιατρό μου για το είπα για το αίμα μου είπε να πάρω αντιβίωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το είπε αυτό? Είμαι στην τέταρτη μέρα αντιβίωσης έχω ακόμα άλλες τέσσερις μέρες αλλά το θέμα είναι ότι δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με το στομάχι μου είμαι σε άθλια κατάσταση με τόση προγεστερόνη εκτός αυτού τα τραβήγματα που είχα χαμηλά έχουνε φύγει και φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι κακό από τη μία είχα συμπτώματα χαμηλά και τώρα ξαφνικά ηρέμησαν όλα χαμηλά έχω όμως πόνος στο στήθος ζαλάδα αντωνία κούραση για αναγούλες δεν ξέρω βέβαια αν τα προκαλεί η προγεστερόνη μα τι να κάνω βρε κορίτσια λέτε να σταματήσει εγκυμοσύνη έχω υπέρηχο πρώτη του απρίλη

ειχες καποιο νεοτερο;πλησιαζει ο υπερηχος ευχομαι το ενα τουλ σπορακι σου να παει καλα!

τα συμπτωματα ερχονται κ φευγουν

δ δειχνει οτι κτ δ παει καλα

αν κ δ ειχα παρει αντιβιωση ξερω οτι δινουν.να μην κολλησεις καποιο μικροβιο,αλλα δ ξερω να σου πω ακριβως

λογικο κ το στομαχι σου να μην ειναι καλα με τοσα φαρμακα.να τρως καλα,κ να παρεις προβιοτικα

γραψε μας ενημερωση οταν εχεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...