Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

party γενεθλειων βοηθεια!

monbebe

Recommended Posts

ο μικρος μου σε 1 μηνα κλεινει τα 4 και σκεφτομουν να του κανω το παρτακι του με θεμα τον Μικρο Πριγκηπα... ψαχνοντας στο ιντερνετ για ιδεες για τουρτα, διακοσμηση κτλ απογοητευτικα πολυ γιατι δεν βρηκα σχεδον τιποτα... 2 τουρτες και απο μπαλονια ή κατι για στολισμο τιποτα...

εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει, εχετε καμια ιδεα??? :roll:

me and my men...

Διαφημίσεις

http://images.google.gr/images?q=little+prince&hl=el&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title

Αρχικά για την τούρτα μπορείς να βρείς μια φωτογραφία απο εδω και να την πας στο ζαχαροπλαστειο και να στη φτιαξει :wink:

Και για στολισμό αν δεν βρίσκεις μπαλόνια δεν πειράζει.

Μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο με τον μικρό πρίγκηπα και μετά να δώσεις στα παιδάκια μια κορνιζούλα με τον μικρο πρικηπα και αυτοκολητακια σε μια τσαντουλα δωρου που θα εχει κι αυτη τον μικρο πριγκηπα πανω :wink: (θα βρεις σε 2 μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών)

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Επίσης, θα μπορούσες να χαρίσεις στα παιδάκια για δώρο το παραμύθι, ή επειδή είναι μεγάλο έξοδο, θα μπορούσες να διοργανώσεις ένα "κυνήγι θησαυρού" με δώρο το βιβλίο.

http://images.google.gr/images?q=little+prince&hl=el&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title

Αρχικά για την τούρτα μπορείς να βρείς μια φωτογραφία απο εδω και να την πας στο ζαχαροπλαστειο και να στη φτιαξει :wink:

Και για στολισμό αν δεν βρίσκεις μπαλόνια δεν πειράζει.

Μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο με τον μικρό πρίγκηπα και μετά να δώσεις στα παιδάκια μια κορνιζούλα με τον μικρο πρικηπα και αυτοκολητακια σε μια τσαντουλα δωρου που θα εχει κι αυτη τον μικρο πριγκηπα πανω :wink: (θα βρεις σε 2 μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών)

δηλ. πχ στο Jumbo εχει? γιατι θα πρεπεινα στειλω καποιον να μου τα παρει. ειμαι μακρυα...

απο τουρτες εχω βρει αυτα... και μαλλον θα κανω κατι σαν το 1ο γιατι με τη ζαχαροπαστα δεν τα πανε καλα ολοι σαν γευση...

http://picasaweb.google.com/ben.sugerman/DanielSFirstParty#5132304530073095426

Little Prince cake

The Little Prince cake

Eleanore's Le Petit Prince Thank You Cake

αλλιως σαν εναλλακτικη ελεγα να στολισω απλα με αστερια κτλ... καλα μην φανταστειτε οτι εχω βιλα! 50 τ.μ σπιτι ειναι ολο κι ολο!

me and my men...

Διαφημίσεις

ο μικρος μου σε 1 μηνα κλεινει τα 4 και σκεφτομουν να του κανω το παρτακι του με θεμα τον Μικρο Πριγκηπα... ψαχνοντας στο ιντερνετ για ιδεες για τουρτα, διακοσμηση κτλ απογοητευτικα πολυ γιατι δεν βρηκα σχεδον τιποτα... 2 τουρτες και απο μπαλονια ή κατι για στολισμο τιποτα...

εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει, εχετε καμια ιδεα??? :roll:

Με το καλό!!!!!!

έχω έτοιμη απάντηση από τη φίλη Νινέττα τότε που έψαχνα κι εγώ προτάσεις!!!!

Καλησπερα και να σου ζησει ο μικρος σου πριγκιπας!!

Τι θα ελεγες να ειναι αυτο το παραμυθι το θεμα του παρτυ σας!!

Η προσκληση να ειναι ενα κομματι που θα διαλεξεις απο το παραμυθι,ενω απο κατω θα γραφει τα στοιχεια του παρτυ(ημερα ωρα κ.λ.π.),και....σε περιμενω να ζησουμε μαζι το δικο μας παραμυθι στα πρωτα μου γενεθλια!

Θα μου αρεσε να γινει απογευμα ωστε να εχει την ατμοσφαιρα του στολισμου που εχω στο μυαλο μου.

Φωτακια λοιπον λευκα(χριστουγεννιατικα οσο πιο πολλα μπορεις.Στις κουρτινες,γυρω απο τον μπουφε τυλιγμενα σε μπλε τουλι,στην βεραντα.

Κιτρινα αστερακια στις γλαστρες,και κοκκινα τριανταφυλλα στα βαζα.Οταν φευγουν τα παιδακια μπορουν να παρουν απο ενα λουλουδι και να το δωσουν στις μαμαδες τους(αν εχεις διαβασει το παραμυθι θα καταλαβεις :wink: )για τα παιδακια παρε το παραμυθι η αστερακια που λαμπουν στο σκοταδι για το δωματιο τους.

Τυπωσε μια εικονα και δωσε στο ζαχαροπλαστειο που θα επιλεξεις να στην βαλει στην τουρτα ωστε να ειναι σχετικη με το θεμα.

πολλα μπαλονια μπλε και κτρινα με αστερακια θα ειναι επισης ομορφα για τον στολισμο!

Μπορεις να τυπωσεις εικονες απο το παραμυθι, ωστε να τις χρωματισουν αν θελουν τα παιδακια.

Αυτα απο εμενα.Μια ιδεα ειναι.Ευχομαι χρονια του πολλα και καλη επιτυχια σε οτι διαλεξεις :D

επίσης γενικά για ιδέες... ρίξε μια ματιά εδώ :arrow:http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5427&highlight=

Καλή Χρονιά εύχομαι!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

σας μερσώ ολες ταμάλα! τον Ιανουριο -στα μεσα- θα ειμαι Αθηνα οποτε καλο θα ηταν να ξερω και κανα παιχνιδαδικο οπου θα βρω σιγουρα τετοια ειδη και σε νορμαλ τιμες!

me and my men...