Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΡΑΤΕΑ

Recommended Posts

Κουκλιτσες μου γλυκιες θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κανενα καλο μαγαζι - αιθουσα - κτημα στην ευρυτερη περιοχη Κερατεας - Λαυριου.

Σκοπευω να βαφτισω τον Πριγκιπα μου στον Αγιο Νεκταριο Καμμαριζας κοντα στο Λαυριο τον Μαιο - Ιουνιο και επειδη ναι μεν παραθεριζω πολλα χρονια εκει δεν εχω ιδεα απο τετοια μαγαζια εκει κοντα.

Εχει πολλα κτηματα στη Βαρης Κορωπιου αλλα ειναι πανακριβα για βαφτιση (εκει καπου εκανα τον γαμο μου και ξερω).

Βεβαια δεν θελω να πεσω στην λυση της ταβερνας μιας και ειναι το πρωτο μου αγγελουδι και θελω να το καψουμε!

Μηπως ζηταω πολλα???????????????? :D

Διαφημίσεις

Θα κοιτάξω αν βρώ κάτι να σου στείλω...

Εχουμε πάει στην συγκεριμένη εκκλησία και έχουμε γνωρίσει και τον γέροντα εκει. Επειδή βγάλαμε το μικρό Ευθύμιο - Νεκτάριο η πρώτη σκέψη μας ήταν να γίνει στον Αγιο Νεκταριο Καμμαριζας στην Κερατέα, τελικά όμως αποφασίσαμε να κάνουμε τη βάφτιση στην Αίγινα στον Αγ. Νεκτάριο.

Είχα κάνει όμως κάποια έρευνα για χώρους στην περιοχή αν τα έχω κρατήσει θα σου γράψω το συντομότερο...

G9FN.jpg.png

• 2 years later...

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΛΑΥΡΙΟ(ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ.Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

κουκλα μου το θεμα σου εχει καλυφθει προσφατως σε αλλο τοπικ εχουν αναληθει ολα τα κτηματα και τα μαγαζια σε ολη εκεινη την περιοχη οποτε βρες τα να βοηθηθεις γιατι εχει γινει πολυ καλη ερευνα απο τις κοπελες.

k4xS.jpg