Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

να ρωτησω κατι ειμαι καινουρια κ εχω χαθει λιγο θα την βρω την ακρη σιγα σιγα.η μπεμπα μου 36 ημερων κοιμαται στο ριλαξ κανει;η να την βαζω στο κρεβατι της μολις την παρει ο υπνος;κ κατι ακομα οσο ημουν εγκυος μου ειπαν οτι δεν κανει να βαφω τα νυχια μου τωρα που θηλαζω κανει;;;

Διαφημίσεις

καταχην να σου ζησει το μωρακι σου...νομιζω οτι θα ηταν πιο ασφαλες να το βαζεις μολις κοιμηθει στο κρεββατι ή να το μαθεις να κοιμαται στο κρεββατι γιατι εκει που δε το περιμενεις θα θελει να σου γυρισει και αντε τρεχα πιαστο...το ρηλαξ δεν ειναι τοσο ασφαλες...δε ξερεις ποτε θα αποφασισει το μωρο να αρχισει να γυρναει απο δω και απο κει...η μικρη μου ενος μηνων δεν της αρεσε που της εβαζα σφηναγια να μη γυρναει ανασκελα και οποτε την κοιταγα με καποιο δικο της τροπο ξεγλυστρουσε και γυρναγε....

οσο για τα νυχια δε εχω ακουσει τιποτα για να μη τα βαφεις οταν θηλαζεις...νομιζω μονο οταν εισαι εγγυος γιατι σε καποια επιπλοκη (δε ξερω παραπανω) κατι κοιτανε απο εκει....

:D

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ευχαριστω πολυ yasemi αλλα ηθελα να μαθω επισης αν ειναι μικρη ακομα για ρηλαξγια τη μεση της που λενε κ τετοια.και τωρα εννοειται οτι παω να βαψω νυχι επιτελους .ευχαρισυω πολυ κ παλι :lol:

εγω παντως την εβαζα στο ρηλαξ τοσο μικρη αλλα ημουνα διπλα της ...δε μου ειχαν πει τιποτα για τη μεση :) μετα με βολευε καλυτερα το καροτσι το ανασηκωνα λιγο στη πρωτη χαμηλη σκαλα και οπου πηγαινα εγω το επαιρνα μαζι .....να βλεπει λιγο ...δε θυμαμαι να την ειχα συνεχιεα οριζοντια./...

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

• Create New...