Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ

elachl

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΜΩΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΦΙΛΑΔΙΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΜΕ ΛΕΕΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Διαφημίσεις

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντρέπεται, αντιθέτως, πρέπει να είναι υπερήφανος. Αλλά δεν βγάζεις άκρη με τους άντρες. Ποιος ξέρει τι σκέφτεται. Ας κάνουμε υποθέσεις:

- Η γυναίκα μου "δείχνεται" και φαίνεται σε τόσο κόσμο (τι θα πει ο κόσμος, ότι η γυναίκα μου είναι π..?...)

- Ο κόσμος θα νομίζει ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα (ενώ εγώ εξασφαλίζω τα πάντα για το σπίτι μου άρα ντροπή!)

Συζήτησέ το μαζί του και ρώτησέ τον τι είναι αυτό που τον κάνει να αισθάνεται άσχημα. Εξήγησέ του ότι θέλεις να δουλέψεις για να ανεξαρτητοποιηθείς λιγάκι, να παίρνεις τις σερβιέτες σου βρε παιδί μου, ένα κραγιόν, ένα παιχνίδι στο παιδί σου χωρίς να του ζητάς κάθε τόσο. Ρώτησέ τον αν έχει καμιά ιδέα τι θα μπορούσες να κάνεις αντί γι' αυτό με το οποίο ασχολείσαι τώρα. Μπορεί να έχει καμιά καλή ιδέα και να εκπλαγείς από την απάντησή του.

it's never too late to start all over again

:cry:ΤΟ ΣΖΗΤΗΣΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ?

Μην τσακωθείς με τον άντρα σου αφού δεν θέλει. Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν είναι τα 15 ευρώ. Από τη στιγμή όμως που τον πειράζει τόσο πολύ, μην του πατάς τον κάλο, ιδιαίτερα αν δεν έχεις γενικώς προβληματα μαζί του. Δυστυχώς το αντρικό μυαλό είναι στενό, δεν είναι μόνο ο άντρας σου, είναι πολλοί. Και στα νησιά, και στα χωριά και στην Αθήνα και παντού. Ας τα να πάνε στο καλό τα φυλλάδια και συνέχισε να ψάχνεις για άλλη δουλίτσα. Αν εργαζόσουν ως πωλήτρια π.χ. σε κάποιο κατάστημα, για λίγες ώρες, πχ ένα 4ωρο τη μέρα, θα τον πείραζε?

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΨΑΧΝΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΙΚΡΑ.ΗΤΑΝ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΞΤΡΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΗΤΑΝ 5 ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.

Επειδή έκανα τέτοιες δουλειές του ποδαριού σαν φοιτήτρια, δεν πιστεύω ότι θα αντέξεις και πολύ να το κάνεις! Τα λεφτά που προκύπτουν είναι λίγα και η κούραση και η ορθοστασία πολύ. Αφού ο αντρας σου προβληματίζεται σκέψου κάτι άλλο! Μπορεί να μην προκύψει τώρα αλλά σε λίγους μήνες. Αν ψάχνεις κάτι θα βρεθεί :D

ssttaa

Γνώμη μου έιναι ότι είναι άδικο και εκμετάλλευση να παιδέυεσαι τόσες ώρες για 15 Ε. Δεν συμφωνώ με τον άντρα σου ότι είναι ρεζίλι να σε βλέπουν, όμως δεν είναι άδικο να παιδεύσεσαι για το τίποτα? Το καταλαβάινω ότι θέλεις να εργαστείς απλά και όχι για τα λεφτά αλλά σε λίγο καιρό θα σου μείνει η ταλαιπωρία. Γνώμη μου κάνε λίγο υπομονή και κάτι θα βρεθεί και παράτησε τα φυλλάδια.

Από ό,τι φαίνεται η επαρχία είναι πολύ δύσκολη για δουλειές, ακόμη και για το χαρτζιλίκι και δεν αμοίβει καλά. Τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Όταν ήμουν φοιτήτρια το 1998 μοίραζα φυλλάδια για ένα διάστημα και έπαιρνα 1000 δρχ/ώρα, και ξαφνιάστηκα όταν είδα μετά από 10 χρόνια η αμοιβή να είναι καθηλωμένη στα ίδια επίπεδα... Αν χρειάζεσαι τα χρήματα βέβαια δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Αν δεν τα χρειάζεσαι μπορείς είτε να το κάνεις για λίγο ψάχνοντας ταυτόχρονα για κάποια άλλη εργασία, είτε να επενδύσεις χρόνο ή και χρήματα στο να μάθεις κάτι που να σου αποφέρει χρήματα στο μέλλον πχ κάποιο ΤΕΕ ή σχολή κομμωτικής, μανικιούρ-πεντικιούρ, αισθητική ή εργασία σε κάποιο χώρο με σκοπό να μάθεις κάτι και σου το ανταποδώσει. Τα φυλλάδια δεν είναι από τις δουλειές που σου παρέχει κάποια γνώση ή εμπειρία, παρά μόνο κάποια ελάχιστα χρήματα. Βέβαια αν σε ευχαριστεί μπορείς και να το κάνεις για όσον καιρό σε ευχαριστεί. Αυτό ο σύζυγος πρέπει να το σεβαστεί και να σε υποστηρίξει. Πιο πολύ πρέπει να μετράει η ψυχολογία σου γι' αυτόν από τη γνώμη του κόσμου.

Διαφημίσεις

Γνώμη μου έιναι ότι είναι άδικο και εκμετάλλευση να παιδέυεσαι τόσες ώρες για 15 Ε. Δεν συμφωνώ με τον άντρα σου ότι είναι ρεζίλι να σε βλέπουν, όμως δεν είναι άδικο να παιδεύσεσαι για το τίποτα? Το καταλαβάινω ότι θέλεις να εργαστείς απλά και όχι για τα λεφτά αλλά σε λίγο καιρό θα σου μείνει η ταλαιπωρία. Γνώμη μου κάνε λίγο υπομονή και κάτι θα βρεθεί και παράτησε τα φυλλάδια.

Τα ιδια θα ελεγα κι εγω.

lcWup3.png

:lol: κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας.δεν εχω ξαναπαει απο τοτε γιατι ειχε μονο διανομες κατοικον!αν ξαναγινει διανομη ετσι σταθερη θα ξαναπαω.μακαρι να μπορουσα να παω σε καποια σχολη αλλα εδω δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα και εξαλου που να βρεθει χρονος με το μωρο.θα συνεχισω να ψαχνω για κατι καλυτερο η σε δυο μηνες θα εχω δυνατοτητα να παρακολουθησω επιδοτουμενο σεμιναριο ξανα απο τον οαεδ.ευχομαι ο καινουριος χρονος να αλαξει ριζικα τη ζωη μου προς το καλυτερο.

• 2 weeks later...
:lol: κοριτσια εχω ενθουσιαστει.χτες το πρωι χτυπησε το τηλ και μου ζητησανε να παω για δουλεια.απο τον ιουνιο του 2007 που σταματησα να δουλευω επιτελους πιστευω οτι βρηκα δουλεια.θα παω αυριο και μετα θα σας ενημερωσω.ειναι σε ενα μινι μαρκετ που εχει και φρουτα-λαχανικα.πιστευω οτι θα τα παω πολυ καλα γιατι δεν ημουνα σε ολη μου τη ζωη σε ενα γραφειο.ειχαμε φουρνο για πολλα χρονια στο χωριο και ειμαι πολυ σκληραγωγημενη.ελπιζω ολα να πανε καλα.9με 1 το πρωι μου ειπανε και 3 φορες την εβδομαδα θα κατεβαινω και απογευμα.η 4 με 8 η 5 με 9.μια χαρα μου φαινεται.δεν θα λειπω ολη μερα απο το μωρο.γραψτε μου αποψεις.πεταω απο τη χαρα μου.ειχα απελπιστει πια.

Aυτό μάλιστα! είναι κάποια συγκεκριμένη σταθερή δουλειά (ελπίζω με ΙΚΑ και συγκεκριμένο σταθερό μισθό). Αν κάποιος σου προσέχει τη μικρή όλες αυτές τις ώρες γιατί όχι? Καλή αρχή εύχομαι!

ssttaa

:lol: ευχαριστω.τη μικρη την κραταει η πεθερα μου παντα σε οτι κανω.μπορει να εχουμε διαφορες γενικοτερα κυριως με τον πεθερο μου αλλα το μωρο το κρατανε παντα και το λατρευουνε.δεν μπορω να πω ψεματα γιατι ψυχη θα παραδοσω.

Διαφημίσεις

:cry: δυστυχως κοριτσια αυτο που επαθα μονο σε μενα θα μπορουσε να συμβει.υποτιθεται οτι θα ξακινουσα να δουλευω χτες το πρωι στις 9.τελικα γιοκ δουλεια.χτες επισης θα εδινα τρεις ενοτητες του ησιντιελ μεσω των σεμιναριων που παρακολουθησα εντελως δωρεαν.φυσικα προτιμησα τη δουλεια γιατι ο εργοδοτης δεν δεχοτανε να παω την τριτη.παω λοιπον χτες για δουλεια και μου ειπε η κοπελα που θα εφευγε την ηξερα κιολας μου λεει οτι ειναι εγκυος και γιαυτο φευγει και οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη απο τους εργοδοτες.φανταστειτε τη χαρα μου που επεσα σε καλους ανθρωπους.ξεκιναμε να μου δειξει η κοπελα τη δουλεια και πανω που ειμαι με το σελινο στο χερι παταγεται απο μεσα μια υπαλληλος και λεει οτι τηλ ο εργοδοτη και ειπε οτι θα ερθει για δουλεια καποια που ειχανε και παλια.τι πικρα.τι απογοητευση.βαζω ξανα μπουφαν παιρνω τσαντα και χαιρετε!τι ατυχια που με δερνει.και δεν ειχανε λεει το τηλ στο σπιτι το ειχανε αφησει στο μαγαζι και δεν μπορουσανε να με ειδοποιησουν εγκαιρως.εγω ειχα κανει ολοκληρη προετοιμασια για να παω στη δουλεια με μωρο φαγητο κτλ.σημερα απο το πρωι εξω και ψαχνω παλι.το πιστευετε αυτο που επαθα?

Μην απογοητεύεσαι!

Αφού το θέλεις τόσο πολύ θα βρεις!

Φτιάξε ένα βιογραφικό, βρες ένα κατόλογο με τις επιχειρήσεις που έχει στην περιοχή και στείλε το σε όλες. Κάποιος θα ενδιαφερθεί!

Εάν θέλεις βοήθεια για το βιογραφικό πες μου!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png