Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περασε 1 χρονος...αγωνιας!

Recommended Posts

καλησπερα σας, 
η μικρη μου 1 ετους πια! Περασαν 9 μηνες απο τοτε που εγραψα πρωτη φορα το θεμα με τη μικρη. Περασαν 9 μηνες αγωνιας, αγχους που πιστευω δεν θα σταματησει..! αυτους τους 9 μηνες δεν καταλαβα πως μεγαλωσε, δεν την εζησα οπως επρεπε...!  Εφοσον καναμε οτι εξεταση υπηρχε και δεν υπηρχε, γονιδιακες κ.α. φυσιοθεραπειες και εργοθεραπειες καθημερινες και η εξελιξη της απο βδομαδα σε βδομαδα με κανει να εχω ελπιδες.
Εχει μια ανωρημοτητα ( ετσι μου την ειπαν). Το βλεμα της πιο ζωηρο, χαμογελα και μου γαληνεύει η ψυχη. Δεν μπουσουλα ουτε μπαμπαλιζει... αυτο συνεχιζει να με αγχωνει ..εχει ξεκινησει να στεκεται ορθια με βοηθεια.
Οι γιατροι δεν μπορουν να πουν απο που προερχεται η δυσκολια της, ειναι πισω 3 4 μηνες. Υπομονη! μονο αυτο μου λενε....
Αν υπαρχει καποια/ ος που περασε αυτην την ανωρημοτητα στο παιδακι του (ψυχοκινητικη καθηστερηση αλλιως) θα ηθελα να μου γραψει.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Aliki Ch είπε:

καλησπερα σας, 
η μικρη μου 1 ετους πια! Περασαν 9 μηνες απο τοτε που εγραψα πρωτη φορα το θεμα με τη μικρη. Περασαν 9 μηνες αγωνιας, αγχους που πιστευω δεν θα σταματησει..! αυτους τους 9 μηνες δεν καταλαβα πως μεγαλωσε, δεν την εζησα οπως επρεπε...!  Εφοσον καναμε οτι εξεταση υπηρχε και δεν υπηρχε, γονιδιακες κ.α. φυσιοθεραπειες και εργοθεραπειες καθημερινες και η εξελιξη της απο βδομαδα σε βδομαδα με κανει να εχω ελπιδες.
Εχει μια ανωρημοτητα ( ετσι μου την ειπαν). Το βλεμα της πιο ζωηρο, χαμογελα και μου γαληνεύει η ψυχη. Δεν μπουσουλα ουτε μπαμπαλιζει... αυτο συνεχιζει να με αγχωνει ..εχει ξεκινησει να στεκεται ορθια με βοηθεια.
Οι γιατροι δεν μπορουν να πουν απο που προερχεται η δυσκολια της, ειναι πισω 3 4 μηνες. Υπομονη! μονο αυτο μου λενε....
Αν υπαρχει καποια/ ος που περασε αυτην την ανωρημοτητα στο παιδακι του (ψυχοκινητικη καθηστερηση αλλιως) θα ηθελα να μου γραψει.

Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ένα παιδί επίσης είναι αρκετά νωρίς για διαγνώσεις δυστυχώς οι γιατροί θα σου αλλάζουν διαγνώσεις για πολλά χρόνια γιατί πολύ απλά το παιδί αλλάζει κ αυτές οι δυσκόλιες δεν μπαίνουν σε ταμπέλες . Μόνο βοήθεια μπορείς να δώσεις φυσικοθεραπείες εργοθεραπείες . Ότι μπορείς εσύ να το προσφέρεις . Ότι θέματα κνα υπάρχουν στο μέλλον μπορούν να φτάσουν σε ένα επίπεδο που θα είναι δύσκολο να το διακρίνεις ή τουλάχιστον το παιδί θα μπορεί να ανταπεξέλθει. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...