Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Cry babies κλαψουλίνια

Recommended Posts

Καλησπέρα!! Τα cry babies οι μικρές φιγουριτσες που είναι σε κουτάκια είναι τυχαίο ποιο έχουν μέσα ή το γράφουν κάπου; Τα έχει κανείς; Αξίζουν τον κόπο γενικά; Γιατί δεν είναι και φτηνά. Και τι μέγεθος έχουν; Βλέπει τα επεισόδια στην τηλεόραση η μικρή μου και τα είδε στα μαγαζιά και τρελάθηκε, αλλά εκ πρώτης όψεως δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Καλησπέρα!! Τα cry babies οι μικρές φιγουριτσες που είναι σε κουτάκια είναι τυχαίο ποιο έχουν μέσα ή το γράφουν κάπου; Τα έχει κανείς; Αξίζουν τον κόπο γενικά; Γιατί δεν είναι και φτηνά. Και τι μέγεθος έχουν; Βλέπει τα επεισόδια στην τηλεόραση η μικρή μου και τα είδε στα μαγαζιά και τρελάθηκε, αλλά εκ πρώτης όψεως δεν μου γεμίζουν το μάτι.

πχ μια σειρα που ειναι σε κατι σπιτακια γκλιτερ;στα 15€ περιπου;

δεν ξερεις ποιο εχουν

δ εχουμε παρει,νομιζω οταν ηταν μικρη δ ηταν τοσο διαδεδομενα.ουτε εμενα μου γεμιζουν το ματι,αλλα εχουμε παρει κατα καιρους διαφορα σε αυτο το στυλ σε θεμα που τους αρεσει.σε ο,τι τους αρεσει,εννοειται θελουν να κανουν ολη τη συλλογη,οχι οτι τα παιρνουμε ολα

οσο για το μεγεθος,σκεψου οτι χωραει στο εξωτερικο κουτι,οποτε φανταζομαι οχι πανω απο 10εκ

Ναι έχει διαφορά κουτιά, ένα που είναι σαν χυμός, ένα άλλο που λέγεται σειρά "ντύσε με", ένα άλλο χρυσό κλπ. Και πώς κάνεις τη συλλογή αφού μπορεί να τύχει πάλι το ίδιο; άλλο σε αυτοκόλλητα κλπ που είναι φτηνά κ θα ανταλλάξεις με άλλους κλπ αλλά σε κάτι τέτοιο; Για το μέγεθος αν είναι τόσο μεγάλα καλά είναι, έλεγα μήπως είναι σε μέγεθος Playmobil,σαν τις φιγούρες cocomelon, peppa, bluey κλπ

πρίν από 43 λεπτά , little lamb είπε:

Ναι έχει διαφορά κουτιά, ένα που είναι σαν χυμός, ένα άλλο που λέγεται σειρά "ντύσε με", ένα άλλο χρυσό κλπ. Και πώς κάνεις τη συλλογή αφού μπορεί να τύχει πάλι το ίδιο; άλλο σε αυτοκόλλητα κλπ που είναι φτηνά κ θα ανταλλάξεις με άλλους κλπ αλλά σε κάτι τέτοιο; Για το μέγεθος αν είναι τόσο μεγάλα καλά είναι, έλεγα μήπως είναι σε μέγεθος Playmobil,σαν τις φιγούρες cocomelon, peppa, bluey κλπ

μπορει,μην σου λεω κ βλακειες γτ δ εχουμε παρει

κτ φιγουριτσες paw patrol,harry potter κ lol παντως ηταν ουτε 5εκ

δ ξερω τι γινεται αν τυχεις το ιδιο,δ εχουμε παρει ποτε τοσα πολλα απο ενα🙃φανταζομαι ειναι μεσα στο ρισκο..

βλεπεις τα αυτοκολλητα φθηνα,κ στην τελικη αν υπολογισεις ολο το ποσο,ασε..

16 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Ψάξε στο YouTube θα βρεις βιντεάκια που τα δείχνει μέγεθος αξεσουάρ κλπ 

Unboxing cry babies 

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

βλεπεις τα αυτοκολλητα φθηνα,κ στην τελικη αν υπολογισεις ολο το ποσο,ασε..

Καλά ναι εννοείται, απλως αν μεμονωμένα κάποιο έχεις διπλό δεν το έχεις πληρώσει 15 ευρώ 

1 hour ago, λουκουμαδάκι είπε:

Ψάξε στο YouTube θα βρεις βιντεάκια που τα δείχνει μέγεθος αξεσουάρ κλπ 

Unboxing cry babies 

Καλή ιδέα, ευχαριστώ 

Είδα τέτοιο βίντεο, απ'ο,τι καταλαβαινω δεν είναι μικρές φιγούρες, πρέπει να είναι σαν κάτι κουκλάκια που τα έχουν σε κανονικό κουτί (σαν το ιγκλού, το ζαχαροπλαστείο κλπ). Επίσης απ'ο,τι καταλαβαινω βγάζουν κάτι υποτιθέμενα δάκρυα σαν ζελέ; τι υφή έχει αυτό; ελπίζω να μην κολλαει-λερωνει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...