Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟΝ 5ο μηνα

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

ήθελα να ρωτήσω αν έχει καμιά σας εμπειρία πάνω στο εξής:είμαι 21η εβδομάδα και παρατήρησα ότι καμιά φορά όταν πηγαίνω τουαλέττα μπορεί κάποιο απο τα κολπικά υγρά που βγαίνουν στο χαρτί να είναι πιο σκουροχρωμο.. την πρηγούμενη εβδομάδα πρέπει να είχα μια ίνα αίματος, δλαδή απόχρωση κόκκινη, η γιατρός μου έκανε υπέρηχο όλα καλά, αλλά με φορτωσε ultrogestan,3 ενεσεις preluton τα οποία μου τα μείωσε μετά από μια βδομάδα, προληπτικά πιο πολύ γιατί δεν είδε αποκόλληση, μπορεί ομως να είναι καμιά πολύ μικρή που δεν φαίνεται στον υπέρηχο.χτες λοιπον είδα αυτά τα πιο σκούρα όχι καφέ αλλά πιο σκούρα υγρά και ξανανασύχησα..τί λετε να είναι?

Διαφημίσεις

Μαράκι θα σε μαλώσω! πάρε το γιατρό σου και ενημέρωσε τον για το περιστατικό. Ότι κι αν σου πούμε εμείς, δεν έχει νόημα, μπορεί να είναι λάθος, επειδή ήδη έχεις κάνει θεραπεία για πιθανή αποκόλληση μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα τι συμβαίνει.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι, ξάπλα στον καναπέ / κρεβάτι και ηρεμία.

Μαρακι καλημερα.Συμφωνω απολυτα με τη nat-left.Παρε οπωσδηποτε τον γιατρο σου τηλεφωνο και ενημερωσε τον.Κανονικα δεν θα επρεπε τα υγρα σου να εχουν κανενα χρωμα.Οσο αφορα την αποκκοληση σκεψου οτι εγω στην 18 βδομαδα ειχα αποκκοληση και δεν το ειχα καταλαβει καν.Ουτε πονο ουτε αιμα.Ξαπλωσε και ξεκουρασου οσο μπορεις μεχρι να πας στο γιατρο.Ευχομαι να ειναι ολα καλα και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις καλυτερα.

rys17ypa0pfa6qnn.png