Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γυάλινα μπουκαλάκια-βαζάκια

Vasileia

Recommended Posts

Γειά σας!

Θέλω να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες για τη βάφτιση του γιού μου.

Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω οικονομικά γυάλινα μπουκαλάκια ή βαζάκια για να βάλω μέσα κουφέτα??

Ευχαριστώ :D

Διαφημίσεις

Καλημερα.Στο ΙΚΕΑ εχει αρκετα μεγαλουτσικα βαζακια σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εξω και τα εχει 1,85 ευρω τα τρια κομματια δηλαδη περιπου 0,65 ευρω το ενα...Τα εχω χρησιμοποιησει κι εγω για μπομπονιερα...Μπορεις να βαλεις μεσα μπολικο τουλι χρωματιστο ή χαρτι αφης και τα κουφετα που θες ωστε να μην δειχνει φτωχο,να τυλιξεις το καπακι με χρωματιστη γαζα και να τη δεσεις με χρωματιστο σπαγγο.Δειχνει τελειο!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι!! :D

Βρήκα και σε ένα site επίσης οικονομικά,αλλά μιας που έθιξες και το ΙΚΕΑ...δεν το είχα σκεφτεί...

Μήπως έχεις και φώτο από την μπομπονιέρα σου? :P

Αν και δεν τα εχω ψαξει καθολου τα μπουκαλάκια κάποιες κοπέλες απο εδω είχαν πει απ΄οτι θυμαμαι για τον Χαλκιαδάκη..Ριξε μια ματια στο site του, ισως να εχει κατι απο αυτα που θες..Και εχει και καλες τιμες!

http://www.halkiadakisbros.gr/greek/

Καλη επιτυχία! :D

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

ουαου...έχει ωραία...άραγε πόσο??

θα πάρω αυριό μεθαύριο να μάθω...

Σε ευχαριστώ πολύυυυ :D

Απο έρευνα που εχω διαβασει που κανανε τα κορίτσια είναι απο τους πιο οικονομικούς..τώρα ακριβως τιμές δεν θυμάμαι.. :oops: ελπιζω παντως να εξυπηρετηθείς.. :)

Vasileia, φθηνά μπουκαλάκια διαφόρων ειδών έχει σε ένα ημιυπόγειο κατάστημα σε ένα στενάκι, κάθετο στην Αθηνάς, κοντά στο Μοναστηράκι, την Παλαμήδη. Οπως πηγαίνεις από το Μοναστηράκι στην Ομόνοια είναι στο αριστερό σου χέρι.

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Πήρα τηλ. στον Χαλκιαδάκη,αλλά πρέπει να έχω επαγγελματικό ΑΦΜ για να μου δώσει κι εγώ δεν έχω :(

Μου έδωσε 2 τηλέφωνα στη Ρόμβης να με εξυπηρετήσουν αν δεν βρω κάποιον να με εξυπηρετήσει με ΑΦΜ.

Εκεί δεν είχε κάνα δυο μπουκαλάκια που είδα στο σάιτ του Χαλκιαδάκη και του είπα να με εξυπηρετήσει, να τα φέρει αν μπορεί μόνο για εμένα αν δεν τα δουλευει ο ίδιος....θα δούμε όμως μετά τις γιορτές :? έχω αγωνία πάντως.

Αλλιώς θα κάνω σαν αυτό Σοφία που μου δείχνεις....αλήθεια πάνω έχει φελό ή είναι μεταλικό το καπάκι?

Μυρτώ.....αν καταφέρω να πάω Αθήνα, σίγουρα θα το ψάξω.

Αλλά έχω τρία μικρά παιδιά και δε μου είναι εύκολο να το κάνω, γι αυτό και ψάχνω μέσα από εδώ...να έχω κατασταλάξει κάπου και να πάω να πάρω συγκεκριμένα πράγματα, χωρίς να καθυστερήσω πολύ...διότι αυτά θέλουν πολύυυυυ ψάξιμο αν δε μπορείς να δώσεις και πολλά χρήματα!!

Πάντως με βοηθήσατε πολύ και σας ευχαριστώωωωωωω!!! :P:P:P

Διαφημίσεις

Δυστυχως αυτο με το ΑΦΜ δεν το ηξερα..Εχω διαβασει οτι πολλες κοπελες πηρανε απο αυτον αλλα μάλλον θα βρήκαν και ΑΦΜ..Προσπαθησε μηπως μπορει καποιος να σε εξυπηρετήσει και να τα παρεις στην τιμη της χονδρικής..Και θα περιμενουμε νεα σου!

koykla eimai apo larisa agorasa prosfata bazakia tvn 108 gramarion apo magazi edv sta 26 lepta to ena me to kapaki legete skentos exv thl an telis soy stelnw. egv phra 250 komatia bafthzv tvn mikro moy sths 8 -2 2009 filia elpizv na breis kati

.....

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Με υγεία κι ευτυχία!!!

Τελικά ίσως βρήκα άνθρωπο να με εξυπηρετήσει με το ΑΦΜ του. Μία κυρία στη γειτονιά μου που έχει μαγαζι με είδη δώρων. Μου είπε να διαλέξω από τη βιοτεχνία που θέλω, ότι θέλω και να τα πάρει στο όνομά της για να με εξυπηρετήσει. :D Ας είναι καλά η γυναίκα!!

Μαμάλευτεράκη....πού είναι η εταιρία που λες?? Δε χάνω τίποτα να ρωτήσω κι εκεί. Έχει ποικιλία? Έχει κάποιο site που θα μπορούσα να δω εκεί? Έχεις εσύ κάποια φώτο από τα βαζάκια που αγόρασες?

Οτιδήποτε έχετε....δεκτό!

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!!!!!! :D:D:D

• 2 εβδομάδες μετά...

http://www.aktipi.gr/

Εγώ πήρα τα δικά μου από το παραπάνω κατάστημα, με 0,30 το κάθε βαζάκι, μαζί με το καπάκι, 120 ml, και χωρίς ΑΦΜ. Πολύ εξυπηρετικοί άνθρωποι, μεγάλη ποικιλία. Ρίξε μια ματιά.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Αύριο θα πάω από τον Χαλκιαδάκη να δω τί μου αρέσει (σε μπουκάλι προτιμώ κάτι) και θα σας ενημερώσω σχετικά με το τί είδα εκεί.

Αλλιώς με βλέπω για κάτι από τα δύο παραπάνω που μου βάλατε! :D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Αύριο θα πάω από τον Χαλκιαδάκη να δω τί μου αρέσει (σε μπουκάλι προτιμώ κάτι) και θα σας ενημερώσω σχετικά με το τί είδα εκεί.

Αλλιώς με βλέπω για κάτι από τα δύο παραπάνω που μου βάλατε! :D

Ενημέρωσε μας για τις τιμές!!!

• 1 month later...

κοριτσια καλησπερα,

θα βαφτισω τον μπεμπουλη μου τον ιουνιο και η δικη μου ιδεα ειναι προσκλητηρια απο ριζοχαρτο, μεσα σε γιυαλινα μπουκαλικια, στενομακρα, σαν απο ουζο πλωμαρι κατι τετοιο, με διακοσμηση αμμου ισως χρωματιστης και δεσιμο με χαντρες. εχεται ιδεα για τετοιου ειδους οικονομικα μπουκαλακια?επισης δεν εχω ιδεα γι ακειμενο προσκλητηριου.καθε ιδεα καλοδεχουμενη.

ευχαριστω

Με το καλο agel!

Και εμεις Ιουνιο θα κανουμε μπλουμ...

Εγω ειχα τετοια προσκλητηρια στο γαμο μου.

Τα ειχαμε αγορασει σε ενα μαγαζακι που ηταν σε ενα στενο καθετα στην Αθηνας, περιπου 3-4 στενα μετα την πλατεια με κατευθυνση προς ερμου.

Τωρα μπορει να σε μπερδεψα αλλα αν ειναι να πας πες μου και θα σου εξηγησω καλυτερα.

Εχουν περασει και 4 χρονια οποτε δεν θυμαμαι και πολλα αλλα ηταν οι καλυτερες τιμες που ειχαμε βρει τοτε...

zQI8.jpg.png

Σ'ευχαριστω πολυ Μερεντακι μου (τελειο ονομα!!!). Βασικα και γω για το προσκλητηριο του γαμου το χα σκεφτει αλλα αργουσε η παραγγελια στο μαγαζι που πηγα και εβαλα καποιο αλλο θεμα.

στην ερμου σε καποιο καθετος, μονο γυαλικα εχει???

Σκεφτομαι να ειναι μπουκαλακι να δεθει με δερματακι τιρκουαζ και λαχανι, και θα παραγγειλω αγκυρουλες ασημενιες απο τα Ιωαννινα. δεν θα κανω μπομπονιερες γιατι θα δοθουν καποια χρηματα στον συλλογο ελπιδα...

και σεις με το καλο η βαφτιση.

μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις για οργανωση!!!

Δεν θυμαμαι πιο το εγραψε...σορυ... :oops: ...οπως ανεβαινεται απο το Μοναστηράκι προς Ομονεια στο αριστερο χερι ενα στενό παραλληλα με την Αθηνάς...ενα ημιυπόγειο, -ειναι 2-3 εκει κοντά...-εχει και κουταλάκια και βαζάκια αλλά και στον Ζαφειροπουλο εχει λι΄γο πιο ακριβά αλλά πολύ πιο ομορφα πολύχρωμα που -φαντάζομαι -αν πάρεται ποσοτητα θα σας κάνει καλυτερη τιμή...Παντως φθηνοτερρα θα σας ερθει ετσι κι αλλιως...

Αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι σχετικά μεγάλο, ψηλό δηλαδη, θελει πολλά κουφέτα και το καπάκι του ειναι ξυλινο...Το μειονεκτιμα ειναι πως ειναι πολύ λεπρό το γιαλάκι του και μπορει να σπάσει ευκολα..Πήρα τετοια για την κουζινα και δεν εμεινε ουτε ενα...αλλά ειχαν χρηση περιπου 1 χρονο...Ειναι πολύ σικάτο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Σ'ευχαριστω πολυ agel! Βασικα το γιο μου λεω ετσι και ειπα να το χρησιμοποιησω...

Λοιπον ημουν σιγουρη οτι ετσι πως εγραφα τις οδηγιες το μονο που θα καταφερνα ηταν να σε μπερδεψω :oops:

Ευτυχως που ειναι και η aggeloudia και το εγραψε σωστα. Μαλλον λεμε το ιδιο. Αν οχι, γιατι νομιζω οτι αυτο που λεω εγω ειναι καθετα στην Αθηνας, ειναι 2-3 στενακια που παιζουν ολο τετοια μπουκαλακια. Και σε αυτο που ειχα παει εγω κατεβαινες 3-4 σκαλακια.

Πολυ ωραια μου ακουγεται η ιδεα σου για τα χρωματα, τις αγκυρουλες και φυσικα για το δωρο στο συλλογο Ελπιδα!!!Οποτε ακουω για τετοιες κινησεις χαιρομαι αφανταστα!

Εγω σκεφτομαι διαφορα αλλα ακομα δεν εχω καταληξει παρα μονο στο γεγονος οτι θα δωσουμε παγωτο, αντι για γλυκο, με απραδοσιακο καροτσακι στημενο εξω απο την εκκλησια.Αυτο οργανωνω τωρα.

zQI8.jpg.png

Οταν θα παω θα σας ενημερωσω για το τι βρηκα΄απο μαγαζι και μπουκαλακια. Το καροτσακι ειναι πολυ ωραια ιδεα με τα παγωτα.Ειχα στον γαμο μου μαζι με ενα αλλο ξυλινο καροτσακι με φρεσκα φρουτα και εγιναν και τα δυο αναρπαστα, ασε που υπηρχε και κινητικοτητα μιας και ολα τα υπολοιπα ηταν σερβιριζομενα, και μονο υπηρχαν τα παραπανω, η τουρτα και ενα τεραστιο μπολ με προφιτερολ σε μπουφε που εβαζε ο καθενας. ειχε πολυ γελιο, ξαφνικα εβλεπες "μιλουνια" πανω απο το προφιτερολ.

Βασικα για γλυκο επειδη η βαπτιση θα γινει σ'ενα ξωκλησι οπου βαπτιστικα και γω, σκεφτομαι κατι που να μην λιωνει ευκολα. Μου αρεσαν τα μελισσακια απο το passarela, μονο που θα ηθελα κατι πιο σχετικο με καλοκαιρι...δεν ξερω, το σκεφτομαι ακομα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...