Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χριστουγεννιατικο παρτυ

Recommended Posts

Λοιπον εν οψη των ημερων και μιας και εμεις φευγουμε θα φυγουμε για τις γιορτες και το σπιτι μου θα μεινει κλειστο και γω το θεωρω γρουσουζια να μην μπει κοσμος να γιορτασει μεσα στο σπιτι, αποφασισα να κανω ενα χριστουγεννιατικο παρτι..

Χτες βραδυ λοιπον και με γρηγορες και συνοπτικες διαδικασιες (ολα ετοιμαστηκαν σε λιγοτερο απο μια βδομαδα) εγινε το παρτακι μας.. :D

Τους καλεσμενουν υποδεκτηκαν μια Αγιο Βασιλιτσα (εγω δηλαδη) και μια χιονονεραιδα (η αδελφη μου) 3-4.jpg

Ο δε πρωτος μας καλεσμενος ηταν ενας ταρανδος (η τρελη η κολλητη μου ) που ηρθε να μας κανει εκπληξη αλλα την πατησε γιατι της καναμε κι εμεις εκπληξη :lol:4-4.jpg

Ολοι μπαινοντας φυσικα επρεπε να φορεσουν Αγιο-βασιλιατικο καπελακι η κερατακια (οτι ηθελε ο καθενας.. :lol: )

Τα πιτσιρικια επαιξαν στο δωματιο του Χαρουλη, οι μεγαλοι επιναν αμεριμνοι τα ποτακια τους και τσιμπολογουσαν απο το μπουφε μεχρι που χτυπησε ενα καμπανακι και ολοι μαζευτηκαν στο σαλονι.. 5-3.jpg

Εκει υπηρχε μια ομορφη χριστουγεννιατικη τουρτα , και πολλα κερακια μοιραστηκαν σε ολους , τα αναψαμε σβησαμε τα φωτα καναμε μια ευχη και τα βαλαμε πανω.. Τα παιδακια μαζευτηκαν να σβησουν ολα μαζι τα κερακια αλλα περιμεναν να πουμε το τραγουδακι... Ετσι ειπαμε τα Τριγωνα καλαντα και κανα δυο αλλα χριστουγεννιατικα τραγουδια και τα σβησαμε.. 6-2.jpg

Και πανω που ημασταν ετοιμοι να αναψουμε τα φωτα ακουσαμε ενα σφυριγμα... :lol: (βρε ποιος να ναι?)

Τα φωτα αναψαν και ενα τρελο ξωτικο ξεπεταχτηκε απο καπου (και γω δεν καταλαβα απο που :lol: ) 7-2.jpg

Ηρθε να παιξει μαζι μας..

Με μικρους και μεγαλους...

Ριξαμε το γελιο της αρκουδας.. Οι μικροι ψαρευαν καραμελες και οι μεγαλοι καλτσες (το ξερετε το γνωστο παιχνιδι με το ψαρεμα τις καραμελας.. :lol: ) 8-2.jpg

Παιξαμε πολλα παιχνιδια, τα παιδια μας φωναζαν στην ομαδα τους και εμεις πηγαιναμε (και φροντιζαμε να χανουμε πρωτοι και οχι για να τους αφησουμε να κερδισουν αλλα για να βγουμε μια ωρα αρχιτερα απο το παιχνιδι :lol: )

Εμενα αυτο που μου αρεσε ηταν αυτο με τα μανταλακια... (μονο που καποιος εκλεψε και εφερε μανταλακια απο το μπαλκονι :lol: ) 9-2.jpg10-2.jpg

Η αληθεια ειναι οτι δυστυχως με καποιες ακυρωσεις της τελευταιας στιγμης ξεμειναμε απο μεγαλα παιδακια και ειχαμε μονο 3.. (περιμεναμε αλλα 8 μεγαλα που για διαφορους λογους δεν μπορεσαν αν ερθουν αλλα δεν πειραζει του χρονου :lol: .. Παντως το ξωτικο ηταν καταπληκτικο, καταφερε σε χρονο ντε τε να προσαρμοσει το προγραμμα ωστε να μπορεσουμε να συμμετεχουμε κι εμεις και ετσι περασαμε πολυ ωραια μικροι και μεγαλοι .. τα παιδια χαρηκαν που επαιξαν και οι γονεις τους και κατα ενα περιεργο τροπο χαρηκαν παρα πολυ και οι γονεις τους που δεν ελεγαν να ξεκολλησουν.

Και την ωρα που τα παιδια ειχαν αφαιρεθει φτιαχνοντας μπαλονικατασκευες με το ξωτικο 11-2.jpg

ακουσαμε εναν δυνατο ηχο απο καμπακακια και εκανε ντου απο το μπαλκονι ενας Αη-βασιλης κουβαλωντας πολλους σακους με δωρα..12-2.jpg

Ενας Αη-Βασιλης που τα παιδια σιγουραν πιστεψαν οτι ειναι ο αληθινος... (δεν νομιζω να εδωσαν και ιδιαιτερη σημασια στο μαυρο φανελακι απο μεσα :lol: ) Γιατι ειχε και το φιζικ, και τη φατσα και κυριως τα μουσια τα δικα του.... Απο το υφος τους και μονο καταλαβαινες οτι τον πιστεψαν.. 13.jpg

Μαλιστα ειχα πετυχει κατα τυχη το δωρο του ενος πιτσιρικα (αυτο που ζητησε απο τον Αγιο) και ο μικρος πραγματικα σαστισε.. λεει στη μαμα του.. "Μαμα κοιτα.. μου εφερε αυτο που ηθελα.. την Πρωτοχρονια θα μου φερει και τα υπολοιπα???" :lol: (μαλλον ειχε ζητησει πολλα)

Χαρηκα πολυ ειδικα οταν μια 9χρονη πιτσιρικα ειπε στη μαμα της "Οριστε κοιτα.. αυτος μου εφερε κατι που ηθελα οχι σαν τον αλλο τον ψευτικο στο παρτι προχτες που μου εφερε μια βλακεια " (ειχαμε παει στο παρτι ενος παιδοτοπου χτες που οι ανθρωποι ειχαν την καλοσυνη να μοιρασουν απο μονοι τους σε ολα τα παιδια δωρα αλλα της μικρης δεν της αρεσε το δικο της) Και ο αλλος μεγαλος της παρεας (αυτο μου το ειπε η μαμα του ) την ρωτησε.. "Τωρα που ηρθε σημερα θα ξαναερθει την πρωτοχρονια?" Και η μαμα του του ειπε οτι κανονικα ο Αγιο Βασιλης δεν παει σε παρτυ αλλα επειδη ειναι κολλητος φιλος μου (ωρε γνωριμιες που τις εχω η ρουφιανα) :lol: εκανε μια εξαιρεση και ηρθε για πολυ λιγο στο δικο μου αλλα θα ξαναρθει στην πολυκατοικια μας την πρωτοχρονια..

Πολυ επιτυχια σας λεω ο Αγιο-Βασιλης :lol::lol:

Στου τελος ολοι εγραψαν στο βιβλιο των ευχων μας (το εκανα κι εγω μιας και δεν το ειχα ξανακανει ) 2-5.jpg

και οι μαμαδες πηραν κι αυτες ενα αναμνηστικο για το καλο.. :lol:1-10.jpg

Και πλακα πλακα το φτασαμε το παρτακι μεχρι τις 1... (καλα ηταν για παιδικο παρτι)

Αυτα απο το παρτι μας.. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Dora και του χρόνου να είστε καλά να το ξανακάνετε!

Όλα φαίνονται τέλεια!

Πολλή ωραίες οι ιδέες σου,μπράβο!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Μπράβο Δώρα! Ωραίες ιδέες και τα παιδιά θα το διασκέδασαν με τη ψυχή τους! Εύχομαι το καλυτερο για την οικογένεια σου και του Χρόνου να είσαι καλά να το ξαναδιοργανώσεις (χωρίς απώλειες)!

Διαφημίσεις

και του χρονου και του χρονου ...να μαστε κι εμεις, που κανουμε για 2 παιδακια και 3 ενηλικες.....

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ.....!!!!!

(ΡΕ δε το κανεις επαγγελματικα? αφου το χεις !!! το χεις...)

:lol:

Ευχαριστω βρε κορες...

Οσο για τις απωλειες.. :lol::lol: ενα εχω μονο να πω.. ετσι και δεν ερθουν στο αποκριατικο θα τις παρει και θα σηκωσει :lol::lol:

Δινω απο τωρα ημερομηνια για να εχετε το νου σας... και να κανονισετε τις δουλειες σας..

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

αποκριατικο για τη γιορτη του Χαρούλη (στο οποιο παρτι παρεπιμπτωντος θα κοψω και τουρτα για τα γενεθλια της αδελφής μου που ειναι στις 5 αλλα δεν θα της το πω θα ειναι εκπληξη.. :lol: ευτυχως φετος το τριωδιο ανοιγει νωρις :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Πολύ μου άρεσε η ιδέα σου !!! Όλες οι μαμάδες είσαστε μέσα στο κλίμα των εορτών!!!

Και από ότι φαίνεται στις φώτο το καταευχαριστήθηκατε !!! :lol::lol::lol:

Και του χρόνου να είστε καλά και να το ξανακάνετε !!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Το 'χει, το' χει παιδια η ...ρουφιανα (συ ειπας!! :lol::lol: ) Ήταν πραγματικα ενα εντυπωσιακο παρτυ-υπερπαραγωγη με τα απ' ολα του!! Τα πιτσιρικια επαθαν την πλακα της ζωής τους! Ο Αγιος Βασιλης ηταν ολα τα λεφτα! Η δικια μου τον φοβηθηκε οταν της εδινε το δωρο αλλο η αγιοβασιλιτσα εσωσε την κατασταση κι ετσι μπορεσα να τραβηξω την καθιερωμενη αναμνηστικη φωτο!! (οπως θα καταλαβατε...ημουν κι εγω στο ...κοτερο!! ) :lol::lol: Και του χρονου!! Για τις 7 Φεβρουαριου εννοειται οτι ειμαι μεσα απο τωρα! (αυτοκαλεστηκα εγω... γνωστη αξεστη... :lol: )

Διαφημίσεις

Dora, τι τέλειο πάρτυ!!!!

και δεν είχες χρόνο εεεεεεε;;;; τελευταία ώρα εεεεεεε;;;;;

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ :?::?::?:

Τί άλλο θα έκανες δηλαδή αν είχες χρόνο;;;;

Να?σαστε καλά να το ξανακανετε! πραγματικά... αξιοζήλευτο!!

Άντε! και του χρόνου!!! :D:D:D

πήρα ιδέα για του χρόνου να είμαστε καλά (αν δε φύγουμε το ταξίδι που λέμε....)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις