Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με κήλη στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Νέο μέλος parent to be κι εγώ σε επαγρύπνηση!!!

Θέλω τη βοήθεια σας αν γνωρίζει κανείς γιατί εγώ και η γυναίκα μου έχουμε ψιλο κουραστεί με την κατάσταση της!!

Είναι στην 29η εβδομάδα και εδώ και 4 βδομάδες, σε κλιμακούμενη φάση, έχει ένα πόνο στο ισχίο λόγω κήλης στον Ο4-Ο5 δίσκο που χτυπάει πόδι μέχρι αστράγαλο....το αποκορύφωμα είναι οι τελευταίες 3 μέρες που δεν μπορεί να κουνηθεί από τον πόνο και δεν μπορεί ούτε να περπατήσει λίγα μέτρα, με αποτέλεσμα να μένει κρεβάτι και να πηγαίνει μέχρι τουαλέτα κι η τουαλέτα με το ζόρι...

Τι φυσικοθεραπεία μαλακή έχουμε δοκιμάσει, τι depon (με μέτρο βέβαια), τι medrol 4mg για λίγες μέρες με οδηγίες μεταξύ ορθοπεδικού και γυναικολόγου και δεν λέει να φύγει η φλεγμονή!!εν τω μεταξύ τώρα δεν μπορείς ούτε να την ακουμπήσεις γιατί τινάζεται από τον πόνο!! Ακόμα και βελονισμό δοκιμάσαμε με πολύ ισχνά αποτελέσματα. Ο γυναικολόγος μας είπε πως αν συνεχίσει η κατάσταση για εισαγωγή και εξετάσεις κι ο ορθοπεδικός πρότεινε και επισκληριδιο, αλλά σαν τελική λύση που την αποφεύγει (δε μας ανέφερε το λόγο)...

Σας έχει τύχει σε καμία σας ή κανέναν και βρήκατε λύση ή κρεβάτι μέχρι τη γέννα?? 

Γιατί έχουμε γονατίσει από την αϋπνία και τους πόνους αντίστοιχα!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...