Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προς επαναστάτες και μη...

DALIA

Recommended Posts

Εμπνευσμένη από τα σχετικά ποστ ανοίγω αυτό το θέμα. Αλήθεια πως ονειρεύεστε ή πως πιστεύεται είναι η ιδανική, η τέλεια κοινωνία? Είναι εφικτό να την δημιουργήσουμε? Πως? Τι θεωρείτε προβλήματα στην κοινωνία που ζούμε? ‘Έχετε να προτείνεται λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης τους? Τι θα κάνατε εάν εσείς οι ίδιοι είχατε εξουσία στα χέρια σας? :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος πρέπει να στοχεύει στην αυτο-βελτίωση και στον αυτο-σεβασμό . Ο άνθρωπος οφείλει να ζει και να δρα με βάση τις ικανότητές του, συλλογικά και ατομικά, βελτιώνοντας το προσωπικό του μέλλον, αλλά ταυτόχρονα και το μέλλον της κοινωνίας του, αφήνοντας πίσω του έναν κόσμο καλύτερο για τις επόμενες γενιές. Μπορεί επίσης να κατευθύνει στην υπομονή και την ανεκτικότητα για τους συνανθρώπους, καθώς επίσης στην δικαιοσύνη και στις δίκαιες για όλους διαδικασίες μέσα στην κοινωνία.

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

υγ. μα πώς το λένε πώς το λένε :cool:

α ρε αλμακ!!!

αυτο το πως το λενε θελω να δωσεις κ αλλα στοιχεια γιατι ετσι οπως το αφησες με παραπεμπει σε κατι που αναρωτιεμαι αν οντως σε αυτο αναφερεσαι.....θα μου κανει πολυ πολυ εντυπωση!!!!

Διαφημίσεις

δεν θα ηταν βαρετο αν ολα ηταν τελεια?
To ταξίδι μέχρι το τέλειο σίγουρα είναι μακρύ . Σαν ταξίδι θα είναι και συναρπαστικό , ( δεν θα είναι ταξίδι Αθήνα - τρίπολη).

Άμα φτάσουμε στο τέλειο και δούμε ότι πράγματι είναι βαρετά ............... τα ξανα κάνουμε κώλος όλα , δεν το έχουμε και σε πολύ να το κάνουμε :lol::lol::lol:

Πάντως η Σουηδία, η οποία για πολλούς είναι πρότυπο, είναι πρώτη σε αυτοκτονίες εφήβων παγκοσμίως. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Μήπως τελικά η τελειότητα είναι βαρετή? :lol:

Grow up and get a life!

Βρε yls μήπως αυτοκτονούν στη Σουηδία, αυτοί που δεν είναι ψηλοί, γιατί οι υπόλοιποι είναι δίμετροι;;;;;;Εγώ πάντως αν έμενα εκεί, μάλλον θα υπέφερα από καταθλιψη λόγω ύψους. :lol::lol::lol:

Σκέψου όπου πήγαινα να έβλεπα μπροστά μου Σκλεναρίκοβες!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Βρε yls μήπως αυτοκτονούν στη Σουηδία, αυτοί που δεν είναι ψηλοί, γιατί οι υπόλοιποι είναι δίμετροι;;;;;;Εγώ πάντως αν έμενα εκεί, μάλλον θα υπέφερα από καταθλιψη λόγω ύψους. :lol::lol::lol:

Σκέψου όπου πήγαινα να έβλεπα μπροστά μου Σκλεναρίκοβες!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Οι ειδικοί αποδίδουν τις αυτοκτονίες στο βαρύ κλίμα της χώρας και την πολύ περιορισμένη ηλιοφάνεια.

Grow up and get a life!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Οι ειδικοί αποδίδουν τις αυτοκτονίες στο βαρύ κλίμα της χώρας και την πολύ περιορισμένη ηλιοφάνεια.

Δηλαδή οι σκανδιναβοί αυτοκτονούν παραδοσιακά , διότι το κλίμα το είχαν πάντα!!!

Διαφημίσεις