Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όλη μέρα μόνη με ένα μωρό και ψυχολογία μηδέν..

Εμι183

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες είμαι νέα στο φόρουμ και πραγματικά ζητάω τη βοήθειά σας.. είμαι έξι χρόνια με τον άντρα μου τα τελευταία τρία είμαστε παντρεμένοι έχουμε ένα υπέροχο κοριτσάκι 13 μηνών το οποίο πραγματικά πάλεψα για να το αποκτήσω και πέρασα από 40 κύματα.Το θέμα είναι ότι επειδή ήθελα να είμαι με τον άντρα μου Έκανα πολλές υποχωρήσεις εμένα Αθήνα και Ήρθα επαρχία άφησα τη δουλειά μου την οικογένειά μου τις φίλες μου τη ζωή μου και από την ώρα που κάναμε παιδί η μοναδική μου ασχολία είναι το παιδί μου και το σπίτι μου.είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να δουλεύει και να έχει δραστηριότητες τσακώνομαι συνέχεια με τον άντρα μου για αυτό το θέμα αυτός κάνει δύο δουλειές και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ του έχω εξηγήσει ότι θα μπορούσαμε να δουλεύουμε και οι δύο δεν με καταλαβαίνει.Η απάντησή του ήταν ότι αν δεν ήθελα παιδί να μην έκανα δεν έχει όρεξη για διάλογο δεν έχει όρεξη να συζητήσει.Δεν λέω ότι δεν με βοηθάει με το παιδί όταν έρχεται το βράδυ θα με βοηθήσει λιγάκι το θέμα μου δεν είναι το παιδί αυτό δεν καταλαβαίνει το θέμα μου είναι ότι θέλω σαν άνθρωπος να αποκτήσω λιγάκι αυτοεκτίμηση να κάνω κάτι για μένα για τον εαυτό μου λ.Δεν μπορώ να κάθομαι κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι.επειδή θα με ρωτήσετε για βοήθεια, βοήθεια Δεν υπάρχει από πουθενά οι γονείς μας μένουν πολύ μακριά και βοήθεια Υπάρχει μόνο όταν έρχονται για τρεις-τέσσερις μέρες να δούνε το παιδί. έχω αρχίσει και τρελαίνομαι με την όλη κατάσταση και από τους καυγάδες Του εξήγησα ότι αν δεν μπορεί να με καταλάβει καο αν δεν κάνουμε κάτι για να φτιάξουμε τη σχέση μας θα καταλήξουμε στο χωρισμό και αυτός το παίρνει σαν απειλή και μου λέει ότι αν αυτό είναι το πρόβλημά μου η πόρτα είναι ανοιχτή Ενώ ξέρω ότι δεν το θέλει.του είπα ακόμα και να μετακομίσουμε στο ενδεχόμενο του να βρούμε και οι δύο μία καλύτερη δουλειά και ένα καλύτερο περιβάλλον ούτε αυτό το δέχεται δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Δεν ζητάω κάτι παράλογο ζητάω να δουλέψω η να αποκτήσω μία δραστηριότητα και να μου δείχνει ο άντρας μου Λίγο ενδιαφέρον έχουμε καταντήσει μόνο δουλειά-σπίτι σπίτι-δουλειά ύπνος τίποτα άλλο. Πώς θα πάω για δουλειά πάω θα κάνω κάποια δραστηριότητα όταν ο άντρας μου λείπει όλη μέρα και δεν μπορεί να μου κρατήσει λίγο το παιδί να γίνω και εγώ λίγο άνθρωπος .Σας παρακαλώ βοηθήστε με

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...