Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

όζος θυρεοειδούς 4χιλ mm σε παιδί 10 ετών

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

χθες μετά από υπέρηχο που κάναμε στην κόρη μου 10 ετών βρήκαν όζο θυρεοειδούς, εναν μικρό 4 χιλιοστα. Μας είπε ο ακτινολόγος ότι δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι μικρός, αλλά δεν εμπιστεύομαι μέχρι να μου απαντήσει ο δικός μας παιδοενδοκρινολόγος που στείλαμε τις εξετάσεις για να τις δει.  Εχει κανένας σας παρόμοια εμπειρία? 

• 7 months later...

Διαφημίσεις

On 24/8/2021 at 3:16 ΜΜ, Sweetie01 είπε:

Καλησπέρα σας,

χθες μετά από υπέρηχο που κάναμε στην κόρη μου 10 ετών βρήκαν όζο θυρεοειδούς, εναν μικρό 4 χιλιοστα. Μας είπε ο ακτινολόγος ότι δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι μικρός, αλλά δεν εμπιστεύομαι μέχρι να μου απαντήσει ο δικός μας παιδοενδοκρινολόγος που στείλαμε τις εξετάσεις για να τις δει.  Εχει κανένας σας παρόμοια εμπειρία? 

Καλησπέρα @Sweetie01Η ανάρτηση είναι παλιά αλλά ελπίζω να την δεις. 

Πως εξελίχθηκε η περίπτωσή σας; Κάνατε άλλες εξετάσεις;

Δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά επειδή διαγνώστηκα με καρκίνο θυρεοειδούς και επειδή εν μέρει μπορεί να είναι κληρονομικό, με ενδιαφέρει το πως το αντιμετωπίσατε παιδιατρικά. 

Αν δε θέλεις να γράψεις δημόσια, στείλε μου σε π.μ. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...