Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι γίνεται άμα καταπιεί σκουλήκι;;


Recommended Posts

Γειά σας, παρακαλώ θα ήθελα την εμπειρία και τις συμβουλές σας! 

Χθες έδωσα στον μπέμπη (22 μηνών) να φάει ψωμί του τοστ ζεας με φυστικοβουτυρο. Έβαλα και λίγη σπιτική μαρμελάδα φράουλα και το έφαγε σχεδόν όλο. 

Σήμερα το μεσημέρι ηθελα να φάω και εγώ και όταν το πήρα... τι να δω;; Σκουληκάκια πολύ μικρά ροζ έξω και μέσα στη συσκευασία!!!! 

Το ψωμί δεν είχε λήξει και το είχα καλά κλεισμένο, σε ντουλάπι!!! 

Πραγματικά απορώ!! Σε ψωμί δεν έχω ξαναδεί ποτέ! 

Χθες νομίζω η φέτα που του έδωσα δεν είχε τίποτα επάνω, αν όμως είχε τίποτα αυγά που δε φαίνονται;; 

Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία, έχω πολλές τύψεις και φοβάμαι μήπως έφαγε κάποιο σκουληκάκι το παιδί μου!.... 

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λογικά θα το έβλεπες αν είχε κάτι χθες, όπως είδες σήμερα ότι έχει, αλλά καλού κακού πάρε τον παιδίατρο να ρωτήσεις. Όσο κι αν φαίνεται αστείο, εγώ έχω εμπειρία από μένα. Έχω φάει σκουληκακια οταν ήμουν μικρή που ήταν σε φρούτο. Δεν έπαθα κάτι, αλλά εσύ ρωτά τον παιδίατρο. Πιθανότατα αυτό μπορεί να έγινε και σε μια μέρα , μπορεί να χάλασε κάτι λόγω ζέστης. 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...