Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρούχα για να παμε να γεννήσουμε....

Recommended Posts

Λοιπόν κούκλες μου... Ανα πάσα στιγμή περιμένω να γεννήσω και μιας και είναι το 2ο έεεεχω μια μικρή ιδέα του τι με περιμένει...

Τώρα ποιος είναι ο προβληματισμός μου?

Την κόρη μου την γέννησα Απρίλιο και είχε φοβερό καιρό... έτσι όταν έσπασαν τα νερά -Κυριακή μεσημέρι- έφυγα ως είχα, με το νυχτικό μου και παντοφλίτσες και πήγα στο Αλεξάνδρα όπου και γέννησα...

Τώρα όμως που ο καιρός είναι και ψιλοχάλια έξω... ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ??

Παντελόνι δεν παίζει γιατί θα γίνει χάλια και δεν μου αρέσει να είμαι σαν κατουρημένη....

Με το νυχτικό πάλι και μια ρομπίτσα?? Με παντόφλες ή να βάλω κανένα παπούτσι??? Θα μου μπαίνουν όμως?....

ΑΑΑ και όσες γεννήσατε σε ιδιωτικό (στο ΛΗΤΩ θα γεννήσω εγώ) όταν μπηκατε στην παραλαβή επίτοκων... σας δώσανε τίποτα να φορέσετε? Στο Αλεξάνδρα μου δώσανε μια ροζ ρόμπα της συμφοράς και μια μπλε σακούλα για τα ρούχα μου για να τα δώσω στους δικούς μου...

Ευχαριστώ για την κατανόηση και εκ των προτέρων για την απάντησή σας.... (ελπίζω να προλάβω να δω καμιά.... :D )

Διαφημίσεις

Demi εύχομαι με το καλό! Εγώ περιμένω τον άλλο μήνα κι επειδή είναι το πρώτο μου αυτό το θέμα δεν το έχω σκεφτεί. Ότι φοράς εκείνη τη μέρα γίνεται χάλια :( Αν βάλεις ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι φόρμας μια μπλουζίτσα ένα μπουφανάκι και αθλητικά παπουτσάκια? Όλα αυτά μετά μπαίνουν στο πλυντήριο. Εγώ ρόμπα αγόρασα μία για την βαλίτσα μαιευτηρίου, πρώτη φορά στη ζωή μου... Επίσης αυτά τα νερά τρέχουν συνέχεια? περιμενω κι εγώ τι θα μας πούνε οι φίλες μας που έχουν γεννήσει τέτοια εποχή :D

ssttaa

δηλαδή περιμένεις να σπάσουν τα νερά για να πάς??? (δεν έχω καταλάβει...) :?

εγώ πάντως που γέννησα 16/1 και είχε χιονίσει κιόλας τότε... πήγα με τα ρουχαλάκια μου κανονικα στο ΜΗΤΕΡΑ. Εκεί μου δώσανε την γνωστή haute couture τσαντουλα, έβαλα μέσα τα μπογαλάκια μου και φόρεσα την γνωστή κομψή ρομπίτσα!

Με το καλό!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ετρεχε πολύυυυυυυυ υγρό..... Θυμάμαι την καημένη την πεθερά μου με μια πετσετούλα να σκουπίζει τα πόδια μου! :?

Εγω η εξυπνη είχα φανταστεί ότι σπάνε τα νερα, τρεχουν και μετά σταματάνε!! Και είχα βρει και ενα ωραιοτατο τζινάκι να βάλω...Μαλλον είμαι ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! Δηλαδη με μια σερβιετούλα (ΜΕΓΑΛΗ) δεν γίνεται τίποτα??

Διαφημίσεις

Καλέ τι άγχος ειναι αυτό που έχεις;

Δηλαδή μίλησες με το μικρό και κανονίσατε οτι θα σου σπάσει τα νερά;

Μην τρελαίνεσαι!!!

Με μια μεγάλη σερβιέτα και μια άνετη φόρμα στην περίπτωση που σου σπάσουν τελικά νομίζω οτι θα είσαι μια χαρά!

Εγω έκανα ολόκληρο ταξίδι 365χλμ έτσι!

Το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι ειναι το νινάκι σου τώρα!

Η ώρα η καλή γλυκιά μου!

φούστα με τη διάμετρο κοιλιας που θα έχω τότε, θα είναι πολύ αστεία (καλή για ροτόντα!). Προτιμώ να μην το σκέφτομαι. Πάντως παπούτσια φοράω ακόμα αυτά που είχα απο πέρισυ, δεν πρηστίκανε τα πόδια μου. Αν εύρισκα κανένα μονοκόματο φόρεμα για το σπίτι, σε μαλακό ζεστό ύφασμα και σκούρο χρώμα. Ίσως στην ulla popkin. Να σας πω την αλήθεια ονειρεύομαι να ξαναγυρίσω γρήγορα στα προηγούμενα μεγέθη μου και λίγο λυπάμαι τα λεφτά. Επίσης χαίρομαι να ψωνίζω για το μωρό μου και μόνο :D.

ssttaa

Καταρχήν που ξέρεις ότι σίγουρα θα σου σπάσουν τα νερά;

Ντύσου κανονικά καλέ... Με παντόφλες θα πας; Βάλε κάτι άνετο (φόρμα, ένα φαρδύ φόρεμα, παπούτσια ότι θα φοράς έτσι κι αλλιώς στον ένατο μήνα) και επίσης μια σερβιέτα λοχείας... και βέβαια πήγαινε γρήγορα στο νοσοκομείο...!!! Και εμένα μου είχαν σπάσει τα νερά. Ήταν καλοκαίρι και φορούσα φόρεμα. Έβαλα μια σερβιέτα λοχείας και πήγα αμέσως στο μαιευτήριο. Η σερβιέτα βεβαίως είχε γεμίσει αλλά ευτυχώς δεν βγήκαν έξω τα νερά. Και εγώ είχα την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα σταματούσαν να τρέχουν... :?

Όταν μου έσπασαν τα νερά, ντύθηκα κανονικά με ότι βρήκα μπροστά μου και πήγα στο μαιευτήριο. Φόρεσα μια τζιν φούστα εγκυμοσύνης με μια μπλούζα και κανονικά παπούτσια. Έβαλα και μια μεγάλη σερβιέτα και για το αμάξι πήρα ένα σελτεδάκι του μωρού για να κάτσω πάνω, μην τυχόν και υπάρξουν διαρροές και λερώσω το κάθισμα...σήκωσα τη φούστα και έκατσα πάνω στο σελτεδάκι, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε καμία διαρροή. Στο Ιασω μου έδωσαν μια δικιά τους σακούλα να βάλω μέσα τα ρούχα και μου φόρεσαν τη ρόμπα. Αυτά τα ρούχα που φορούσα όταν πήγα, είχα προγραμματίσει να τα βάλω και όταν θα βγαίνω από το μαιευτήριο, για να μην κουβαλάω άλλα μαζί μου. Και έτσι και έγινε...

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Καλά σε όλες εσπασαν τα νερά στο σπίτι? Γιατί από ότι ξέρω αυτό είναι πιο σπάνιο, πρώτα σε πιάνουν οι πόνοι και μετά σπάνε τα νερά.

Εγώ έβαλα μια φόρμα και τα αθλητικά μου και έφυγα τρέχοντας, εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα ούτε αν θα λερωθώ ούτε αν θα βραχεί το κάθησμα στο αυτοκίνητο.......έφτασα με 7 διαστολή στο ιασώ και σε 2 ώρες είχα γεννήσει!!!!

Γέννησα και με το που μπήκα στον 9ο και δεν είχα καν ετοιμη τη βαλίτσα, την άλλη μέρα μου έφερε ο άντρας μου ότι χρειαζόμουν!!!!

Αντε με το καλό... με ένα πόνο και ένα υγειέστατο μπεμπεκάκι!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Θα φορέσεις κανονικά τα ρούχα σου, με μια σερβιέτα αναλόγου μεγέθους με την ποσότητα των νερών (και τις 2 φορές μου έσπασαν στο σπίτι, τη 2η ήταν πολύ μικρότερη η ροή απο την 1η και βολεύτηκα με μια απλή σερβιέτα...) και όταν πας στο ΛΗΤΩ θα σου δώσουν μια σακουλίτσα να βάλεις τα ρούχα σου μέσα (αυτή παραδίδεται στους οικείους σου) και θα σου δώσουν ενα "νυχτικό", μια "ρομπίτσα" και παντοφλίτσες...

Με το καλό!!!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Ποια νερά να σπάσουν καλέ μου;;;;;Εγώ ήμουν τόοοοοσο χεσμ*(&^$#@@! που πήγα με διαστολή 2 :shock::shock::shock:

Ο γιατρός μου τράβαγε τα μαλλιά του ο άνθρωπος....

Στο θέμα μας πάντως ΦΟΡΜΑ ΦΟΡΜΑ και πάλι ΦΟΡΜΑ...Άνετη και ωραία...Εξάλλου πραγματικά όμορφη νοιώθεις ΜΟΝΟ μετά το κλύσμα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

εγω παλι,οταν μου εσπασαν τα νερα, εκανα ντουζακι, ντυθηκα κανονικα, εβαλα και σερβιετα, και πηγα...βεβαια, δεν τρεχανε ποταμια... αλλα και παλι... δε νομιζω ρε συ Δημητα οτι πρεπει να ντυθεις λες και πας για ραφτινγκ... τα κανονικα σου ρουχαλακια βαλε!

Άνετη και ωραία...Εξάλλου πραγματικά όμορφη νοιώθεις ΜΟΝΟ μετά το κλύσμα!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά το κλύσμα που το πας...απαπαπαπα.....εμένα με ρωτήσανε έχετε φάει έχετε πάει τουαλέτα? Και εγώ είχα φάει 2 σουβλάκια από όλα και ένα σουφλέ σοκολάτα μόλις μια ώρα πριν αρχίσουν οι δυνατοί πόνοι.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλά σε όλες εσπασαν τα νερά στο σπίτι? Γιατί από ότι ξέρω αυτό είναι πιο σπάνιο, πρώτα σε πιάνουν οι πόνοι και μετά σπάνε τα νερά.

Κι όμως... Εμένα μου έσπασαν τα νερά 8 μέρες πριν την ΠΗΤ και ενώ το μωρό δεν είχε πάρει θέση και οι πόνοι με έπιασαν λίγο αργότερα.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Στην κόρη μου μου έσπασαν τα νερά μια βδομάδα πριν την ΠΗΤ και μιλάμε έτρεχε ποτάμι :shock: Δεν τολμούσα να κάνω βήμα! Εννοείται ότι έβαλα σελτεδάκι στο κάθισμα του αυτοκινήτου και είχα και τις σερβιέτες της νυκτός (3 άλλαξα μέχρι να φύγω :shock: ) αλλά τίποτα...! Με τεχνητούς γέννησα σε 3 ώρες χωρίς επισκληρίδειο...

Τώρα να πω την άμαρτία μου ντρέπομαι να παω με νυχτικό στο ΛΗΤΩ... :oops: Πείτε το βλακεία αλλαα.....

Οσο για το κλύσμα... θα μου μείνει αλησμόνητη η ψηλή ευτραφής τριχωτή κυρία με τα τεράστια τριχωτά χέρια! :shock::shock::shock::lol:

Το ξύρισμα πάντως το έκανα μόνη μου... σιγά μην περίμενα απο αυτές με το bic χωρίς αφρό καν :shock:

Εχω ένα ωραίο κυπαρισσί φόρεμα εγκυμοσύνης που λέω να βάλω... Αλλά παπούτσια δεν μου μπαίνουν με τίποτα :cry:

Τα μαλάκια μου μου τα φτιαξε η κουνιαδούλα μου με την τοστιέρα (να μην είμαι σαν το φρικιό οπως στο πρώτο!).....

Ουφ....

Καλά το κλύσμα που το πας...απαπαπαπα.....εμένα με ρωτήσανε έχετε φάει έχετε πάει τουαλέτα? Και εγώ είχα φάει 2 σουβλάκια από όλα και ένα σουφλέ σοκολάτα μόλις μια ώρα πριν αρχίσουν οι δυνατοί πόνοι.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και εγώ είχα τσακίσει ένα κλαμπ σάντουιτς...... :lol::lol::lol:

Όχι ρε φυστικάκι και για ραφτινγκ....(θα πρέπει να βάλει και κράνος) :lol::lol::lol:

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif