Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Recommended Posts

:evil: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ !!!!!!£££$$$%&/(!"£ ΟΧΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ SEX...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.......

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ... :cry:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

:evil: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ !!!!!!£££$$$%&/(!"£ ΟΧΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ SEX...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.......

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ... :cry:

Καθέ φορά σχεδόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα nikijo ωραιο θεμα ανοιξες και να δεις ποσες θα μπουν να σε διαβεβαιωσουν οτι τους συμβαινει συνεχως αυτο !!!! εμενα τουλαχιστον τυχαινε και ελεγα απο μεσα κοιτα να δεις που ολα πανε κοντρα !!!πρεπει ομως να κανουμε λιγο πισω να τον δεις αλλιως για να φτασεις στον σκοπο σου. Να κανονιζεις αυτες τις μερες να βγαινετε να πινετε να διασκεδαζετε για να αποφευγονται οι καβγαδες. Επισης αυτες τις μερες εμενα τυχαινε : πονοκεφαλος -κουραση και απο τους δυο στην δουλεια - καποια αναποδια οικογενειακη...Γιατι? Γιατι δεν ειμαστε ρομποτακια γι' αυτο . Θελει και λιγο ανεμελεια στις μερες.Ολες οι μερες γονιμες ειναι αρκει να ΤΥΧΕΙ!!!!!!! Γιατι τυχαινει σε καποιες που απλα εχουν μια σχεση και συμβαινει σαν ατυχημα? Γιατι ειναι ανεμελες ......

Έχεις ακούσει ότι μετά από καυγά το σεξ είναι πιο παθιασμένο???? Ε μια καλή λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση μετά από ένα καυγά είναι αυτή αφού μάλιστα σου τυχαίνει και τις γόνιμες μέρες! Μετά από έναν καυγά κάνε εσύ την υποχώρηση και ξεκίνα κατάσταση! :wink:

sjCrp3.png

Έχεις ακούσει ότι μετά από καυγά το σεξ είναι πιο παθιασμένο???? Ε μια καλή λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση μετά από ένα καυγά είναι αυτή αφού μάλιστα σου τυχαίνει και τις γόνιμες μέρες! Μετά από έναν καυγά κάνε εσύ την υποχώρηση και ξεκίνα κατάσταση! :wink:

Συμφωνώ :wink: !

Διαφημίσεις

Συμφωνώ :wink: !

Συμφωνω,Συμφωνω εγω αυτο κανω οποτε μαλωνουμε υποχωρω και μετα ορμαω!!!!!! :lol::lol::lol:
fj9fp3.png

Μήπως από το άγχος ξεσπάει ο καυγάς; Μας συνέβη κι εμάς αυτό το μήνα...

Και πάνω στη γκρίνια μας, αυτό μου ήρθε κι εμένα να του πω: Πάνε και οι γόνιμες μέρες...

Κορίτσια σε όλες μας έχει συμβεί αυτό...ειδικά εγώ είχα ένα διάστημα 2 μήνες που εκείνες τις ημέρες πάντα μα πάντα κάτι τύχαινε ρε παιδί μου...

ή που θα μαλώναμε ή στη δουλειά του κάτι θα τύχαινε και δεν θα μιλιόταν ή κόσμο θα είχαμε στα ξαφνικά λές και ήταν "βαλτά" τα πάντα ένα πράγμα!!!!!!!!!

τελευταία κάπως έχουμε ηρεμήσει μπορώ να πω (μη το ματιάσω κιόλας :) )

1956484dsh2s7o6cu.gif

Διαφημίσεις

...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ...ΧΙΧΙΧΙ :evil::cool:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10