Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ψαχνουμε ιδεες

zoi-mpempis

Recommended Posts

αφου τελειωσαμε την βαπτιση του μπεμπουλη μας....

ειπαμε να γινουμε νονοι μια γλυκιας μπουμπους :D

κοριτσια με την μαμα ψαχνουμε θεμα για την βαπτιση που θα γινει μετα τον γαμο του ζευγαριου για μαιο λεμε....

θελουμε τα φωτα σας :!::idea::idea::idea::!:

.png

Διαφημίσεις

Εγώ για την κόρη μου (αφού γεννηθεί με το καλό) σκέυτομαι βάφτιση με θέμα τις πεταλούδες. Νομίζω ότι θα είναι όμορφο πολύχρωμο και θα μπορώ να βρω άφθονο υλικό αφού δεν είναι σπάνιο θέμα.

Επίσης εκτός από πεταλούδες, μπορείς να κάνεις θέμα με νεράιδες, ή πασχαλίτσες, ή λουλούδια ήλιους.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο γιατί με αυτά τα πράγματα και εγώ δυσκολέυομαι σαν να μην έχω φαντασία ώρες ωρες.

Η ώρα η καλή για το ζευγάρι και να ειναι γερή και ευτυχισμένη η μπουμπού τους.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Εγώ για την κόρη μου (αφού γεννηθεί με το καλό) σκέυτομαι βάφτιση με θέμα τις πεταλούδες. Νομίζω ότι θα είναι όμορφο πολύχρωμο και θα μπορώ να βρω άφθονο υλικό αφού δεν είναι σπάνιο θέμα.

Επίσης εκτός από πεταλούδες, μπορείς να κάνεις θέμα με νεράιδες, ή πασχαλίτσες, ή λουλούδια ήλιους.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο γιατί με αυτά τα πράγματα και εγώ δυσκολέυομαι σαν να μην έχω φαντασία ώρες ωρες.

Η ώρα η καλή για το ζευγάρι και να ειναι γερή και ευτυχισμένη η μπουμπού τους.

Και εγώ βάπτιση με θέμα πεταλούδα κάνω..Δεν είναι και πάρα πολύ συνηθησμένο ωστόσο πραγματικα υπάρχει άφθονο υλικό!!Πραγματικά ειδικά για μπομπονιέρες δυσκολεύτηκα αφάνταστα να διαλέξω!Και σίγουρα με ψάξιμο βρίσκεις φανταστικές τιμές..

Άλλα ωραία θέματα είναι τα λουλουδάκια, η πριγκιπισσα, οι φράουλες (έχω δει ένα καταπληκτικό φορεματάκι που το ζίλεψα :oops: ) ή πολύ απλά να βάλεις ως θέμα κάποια χρώματα!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

με το καλό. Παντως νομίζω οτι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου αν κοιτάξεις όλα αυτα για τη βαφτιση στο site. Υπαρχουν κατι απιστευτα θεματα, ιδιως για νεραιδες, τι να πω, φανταστικά! εμενα μου αρεσουν οι νεραιδες, καστρα, ραβδάκια ....

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ευχαριστουμε για τις ευχες κικι,και για τις ιδεες μαριαλενα,ngeo23!!!

μου αρεσουν οι πεταλουδες αλλα επειδη θα ειναι μαιος και τα λουλουδια θα ειναι ομορφα :!:

οσο για νεραιδες τρελαινομαι :lol: αλλα βρε κοριτσια αν πουμε οτι αποφασιζουμε κατι τετοιο και σε μπομπονιερα εχει φοβερα πραγματακια στην ρομβης!!!! για τα αγορακια τι θα δινουμε?νεραιδουλες?δεν μου αρεσει...

και πως θα τα ταιραξουμε με τον γαμο πριν?

.png

Διαφημίσεις

Αν αναφερεσαι στις μπομπονιερες μπορείς να βάλεις κάτι που δεν έχει σχέση με το θέμα που διάλεξες αλλά να είναι εξίσου ωραίο..Ας πούμε πουγκάκια ή κουτάκια σε 2 χρώματα (αν η βάφτιση έχει θέμα πεταλούδες και είναι ας πούμε πράσινο-ροζ όπως η δικια μου) να δώσετε πράσινα και ροζ κουτακια-πουγκακια μισα μισα για τις γυναίκες και τους άντρες! Όταν θα ανακατευτούν μέσα στα καλάθια στολισμένα είναι πάααρα πολύ όμορφα!! Ο γάμος είναι την ίδια μερα? Και αν ναι τι έχετε στο μυαλό σας για θέματα και χρώματα? Για να σου πούμε και ιδέες.. :)

μαριαλενα μου το ζευγαρι θα κανει θρησκευτικο γαμο πριν την βαφτιση της μπουμπους...οσο για θεμα δεν ειναι κατι αποφασισμενο ιδεες ψαχνουμε :idea:

σκεφτομαστε αντι για μπομπονιερα στο γαμο να κανουμε βαζακι γλυκο που θα εχει τα ονοματα του ζευγαριου και της μικρης και πανω στα βαζακια να δεσουμε λιγα κουφετακια!!τι λετε πως σας φαινεται για μπομπο γαμου;

για της μικρουλας τωρα ειναι το ζητημα :roll:

.png

μαριαλενα μου το ζευγαρι θα κανει θρησκευτικο γαμο πριν την βαφτιση της μπουμπους...οσο για θεμα δεν ειναι κατι αποφασισμενο ιδεες ψαχνουμε :idea:

σκεφτομαστε αντι για μπομπονιερα στο γαμο να κανουμε βαζακι γλυκο που θα εχει τα ονοματα του ζευγαριου και της μικρης και πανω στα βαζακια να δεσουμε λιγα κουφετακια!!τι λετε πως σας φαινεται για μπομπο γαμου;

για της μικρουλας τωρα ειναι το ζητημα :roll:

Ωραία ιδέα!Και συμβολικη αφου εχει και τα 3 ονοματα συμβολίζει οτι ακολουθει και η βαπτιση..Αφου θα εχετε ξεχωριστες μπομπονιερες για γαμο και βαπτιση και η βαπτιση ειναι μετα και οχι ταυτοχρονα οπως γινεται σε πολλες περιπτωσεις τι πειραζει οι μπομπονιερες της μικρης να εχουν ασχετο θεμα με του γαμου?δεν το βρισκω κακο αφου γινοναι σαν 2 ξεχωριστες διαδικασιες (και πιστευω ειναι καλυτερα ετσι) οι μπομπονιερες της μικρης να ταιριαζουν με το θεμα που θα διαλεξεις εσυ και δεν θα ταιριαζει με τον γαμο!

τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα ουτε για μπομπονιερες ουτε για τιποτα...

ιδεες κατεβαζουμε να δουμε τι θα αποφασισουμε...

λετε να μην κανουμε ξεχωριστες μπομπο για γαμο,βαφτιση;

και με τον στολισμο του χωρου τι γινεται να ειναι κατι για γαμο η κατι πιο παιδικο για βαφτιση;

.png

Νομίζω οτι για τον στολισμο ροζ τούλι και λουλουδια ταιριαζει και στα 2 και ειναι ρομαντικο..Στεφανάκια, γυαλες με κερια για το μαγαζί..κατι τετοιο οπως το σκεφτομαι και θα ειναι ομορφο και βολικο αφου παει και για τα 2..οσο για τις μπομπονιερες νομιζω καλυτερα το καθε μυστηριο να εχει τις δικες του..

Διαφημίσεις

Οτι θες Ζωή μου εδώ θα είμαστε! Εγώ πηρα μπρος απο αυτο το forum και μου ερχονται γενικά ιδεες διαφορετικά και για την δικια μου δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα! :):wink: