Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το εσκιμωάκι μου ήρθε!

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!Τη δευτέρα 1/12 πήγα στο νοσοκομείο να με δει ο γιατρός μου..με σκοπό να μπώ την τρίτη για καισαρική αν δεν είχε αλλάξει κάτι μέχρι τότε!Τελικά, επειδή είχα αρχίσει συσπάσεις γέννας (και δεν το ειχα καταλάβει!) με βάλανε άρον άρον για καισαρική και στις 13.00 ακριβώς άκουσα το πιο γλυκό νιαούρισμα του κόσμου!!!!!Έκανα τοπική αναισθησία για να νιώσω τουλάχιστον τη στιγμή αυτή..και την ένιωσα!Είχα ζητήσει να μου τη βάλουν στο στήθος μολις γεννηθεί και όντως μου την βάλανε για λίγο και θήλασε ελάχιστα ενώ με ράβανε!Ηταν μοναδική στιγμή!Γεννήθηκε 3700 και με πάρα μα πάρα πολύ μαλλί!!έχει μεγάλα εκφραστικά μάτια και μας μοιάζει με εσκιμωάκι!

Τις πρώτες μέρες δυσκολευτήκαμε με το θηλασμό αλλά πλέον βρήκαμε και οι δυο μας τον τρόπο και έτσι προσπαθώ να την θηλάζω αποκλειστικά..

Μας έχει τρελάνει όλους με τις αμέτρητες γκριματσούλες που παίρνει...δεν την χορταίνω!

εύχομαι σε όλες σας να χαίρεστε τα παιδάκια σας και σε όλες εσάς που περιμένετε σύντομα να τα πάρετε αγκαλίτσα!!!

Διαφημίσεις

να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!! να είναι καλότυχη στη ζωή της!!

να σε ρωτήσω κάτι: γιατί είχε αποφασίσει ο γιατρός καισαρική?αφού κανονικά είχες συσπάσεις γιατί δεν σε άφηνε να πας φυσιολογικά?

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου, τώρα έχεις όλο το κόσμο στα χέρια σου.

Πραγματικά έτσι ακριβώς είναι!!! :D:D:D Τέλεια περιγραφή!!!

-ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!-

Με το καλό σε όλες τις εγκυούλες να γίνουνε μανούλες! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου, τώρα έχεις όλο το κόσμο στα χέρια σου.

Πραγματικά έτσι ακριβώς είναι!!! :D:D:D Τέλεια περιγραφή!!!

-ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!-

Με το καλό σε όλες τις εγκυούλες να γίνουνε μανούλες! :D

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!πραγματικά δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα..όλος ο κόσμος σε μια αγκαλίτσα!

Μαράκι, για σένα που ρωτάς για τη καισαρική.Ημουν στη 40η βδομάδα, το μωρό είχε οπίσθια ινιακη προβολή, ήταν μεγάλο και δεν είχε εμπεδωθεί καθόλου.Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εχω μυωπία!Ο γιατρός μου φοβήθηκε να με αφήσει να ζοριστώ τόσο πολύ..βλέπεις δεν επαιζε και να κανω επισκληρίδιο οπότε μου είπε ότι θα ήταν ένας επίπονος τοκετός με αβεβαιο αποτέλεσμα.έτσι δεν ρισκάραμε.Θέλω να πιστεύω ότι ο γιατρός μου έκρινε σωστά..

910513ha7o9wcghi.gif

να είναι γεμάτη υγεία χαρα και ευτυχία

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010