Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γυρισαμε απο την παιδιατρο κ η κορακλα μου ειναι μια χαρα.πηρε σε 15 ημερες 2εκ. κ απο βαρος 400γρ.απο αυριο ξεκιναμε τα φρουτακια κ μου αρεσει η γιατρος γιατι δεν θελει με τιποτα να δωσουμε κρεμες κ οπωσδηποτε να συνεχισουμε τον θηλασμο γιατι οπως ειπε¨τιμη σου και καμαρι σου¨ :D

Διαφημίσεις

Μπράβο στην κοράκλα σου και εσένα!

Περιμένω και εγώ πως και πως να γεννηθεί ο μπεμπάκος μου να αρχίσω να χαίρομαι και εγώ με τα κατορθώματα του!

Μικρές, μπορεί να πει κάποιος, χαρές αλλά αυτές ομορφαίνουν την ζωή μας! :)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου beboulix οπως και ολες οι μανουλες τα παιδακια τους!!!

Νομιζω οτι ειναι το καταλληλο τοπικ για να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου εδωσε χαρα μεχρι δακρυων...

Προχτες πηρα το γιοκα μου και πηγαμε στη μητερα μου. Να πω εδω οτι ειναι σε αλμα αναπτυξης και ειναι λιγο νευρικουλης αμα κουραζαται ιδιαιτερα. Στο γυρισμο παταει κατι κλαματα και χανω την μπαλα. Κανω δεξια το αμαξι, τον παιρνω αγκαλια, τον θηλαζω λιγο, ηρεμει και συνεχιζουμε. Μετα απο 10' ξανα τα ιδια. Χ....στηκα εγω. "Καπου ποναει το παιδι, δεν ειναι δυνατον τετοια κλαματα στα καλα του καθουμενου" σκεφτομουνα. Ξανακανω δεξια και φτου κι απ' την αρχη. Εξω απ' το σπιτι ξανα κλαματα. Τον βγαζω απο το αυτοκινητο , τον πηγαινω στον μπαμπα του, τον αρχιζει σε κατι παιχνιδακια, τον βαζει μπροστα στον καθρεφτη (γιατι ειμαστε και ψωνια) ηρεμει καπως. Καθως ελεγα στον αντρα μου τι ειχε συμβει και το μωρο ηταν στην αγκαλια του γερνει ολο του το κορμακι προς τα μενα για να τον παρω αγκαλια, κατι που δεν το ειχε ξανακανει. Ε, αυτο ηταν, να κατι κλαματα κι εγω! Ξερω, ειναι βλακεια το ολο θεμα αλλα αυτο που ενιωσα ηταν απιστευτο, δεν μπορω να το εκφρασω... Πιστευω πως καταλαβαινετε τι (κυριολεκτικα) χαζομαμα ειμαι...!

δεν ειναι καθολου βλακεια αυτο που ενιωσες.

δεν πιστευω να υπαρχει φυσιολογικη μανα η οποια να μην συγκινητε κ να μην καμαρωνει για την οποιαδηποτε καινουργια αντιδραση που κανει το μωρακι της

μονο οταν σκεφτομαι οτι βγηκε απο μενα αυτο το πλασμα,βουρκωνω

koritsia ki egw prin 1 mhna ekana voltitses ton mikro mou sto spiti mesa.kapoia stigmh ton piga ston kathrefth tou mpanioy k ton koitousa,me koitoyse ki aytos kapoia stigmh arxisa na xmogelaw giati kamarwna thn omorfia toy k tote arxise na spaei kati xamogela mexri t aytia......allo pragma!!!klaaaaama egw.de htan fisika to prwto toy xamogelo alla den ksew ekein thn stigmh ekeino to xamogelo me siglonise!

Διαφημίσεις