Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι να κάνω;ένα χαζό ερώτημα

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει μία περίπτωση να είμαι έγκυος-ειχα τελευταία περίοδο 12/11΄, σύμφωνα με υπέρηχο που έκανα στο γυν/γο μου είχα ωορηξία 24/11, οπότε και είχα επαφή εκείνες τις μέρες που έπρεπε και σήμερα-αύριο θέλω να πάω να κάνω αντάύγειες στα μαλλιά μου. Να το κάνω;αν υπάρχει μία περίπτωση να είμαι έγκυος θα βλάψει το μωρό ή έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς;Έχω σταθερή περίοδο 28 ημερών και περιμένω περίοδο την ερχόμενη Τρίτη μάλλον. Σας παρακαλώ πείτε τη γνώμη σας και ελπίζω να μη σας φανεί χαζό το ερώτημα.

Πολλά φιλιά σε όλες τις εγκυούλες και με το καλό τα μωράκια σας.

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

Εισαι δεν εισαι εγκυος απ'οτι μου εχει πει ο γιατρος μου οι ανταυγειες δεν επιρεαζουν το εμβρυο σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης! Η βαφή ειναι το προβλημα!

Ελπιζω να σε φώτισα! :D

ejdnoznx2qfczs7i.png

Οι ανταύγειες δεν επηρρεάζουν γιατί δεν έρχεται η βαφή σε επαφή με το κεφάλη, μόνο η κανονική βαφή επηρρεάζει οπότε κάνε τις ανταύγιες σου κανονικά

Ευχομαι να γινει αυτο που περιμενεις. Εγω οταν ημουμ εγκυος πριν ακομα το μαθω εβαψα κανονικα τα μαλλια μου. Επισης η γιατρος κατα την διαρκεια της εκυμοσυνης μου ειχε πει να τα βαψω με φυτικες βαφες στο τριτο τριμηνο και στη διαρκει του θυλασμου να κανω μονο ανταυγιες διοτι δεν ακουμπανε στη ριζα. Οποτε δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις