Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Έκανα μια αναζήτηση για εξαρτήματα μιας μηχανής ζυμώματος που έχω στο GOOGLE , και μου έβγαλε της 1100 τόσες δημοσιεύσεις που έχω στο φόρουμ με τίτλο μπροστά ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.... :shock:

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό???

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Ισως επειδή έγραψες μπροστα σε αυτό που ήθελες την λέξη αναζήτηση. Δοκίμασε το εξής, αν για παράδειγμα έχεις ενα ζυμωτήριο της Siemens μοντελο χψ , γράψε εξαρτήματα ζυμωτηρίου Siemens χψ μην γράφεις όμως την λέξη αναζήτηση μπροστά, στην ουσία αυτό το κουτάκι είναι από μόνο του αναζήτηση. Ελπίζω να βοήθησα.

Κατερίνα μου σε ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δεν πρόκειτε περί αυτού, δεν έβαλα μπροστά την λέξη "αναζήτηση" σου βάζω την εμφάνιση των αποτελεσμάτων δες αυτό που λέει "parents"

http://www.google.gr/search?hl=el&rlz=1B3GGGL_elGR249GR249&q=%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE+%CF%86%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1+%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC&start=20&sa=N

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Αααααααααα τωρα κατάλαβα!!!!!!!!! Νομίζω ότι επειδή αναφέρεις την συσκευη αυτή στα ποστ που έχεις κανει γιαυτό την βγάζει στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Ισως έχει να κάνει ότι έχεις επισκευτεί και την σελίδα πάρεντς, δηλαδή επειδή η μηχανή αναζήτησής σου έχει εντοπίσει ότι κινήσαι αρκετά συχνά σε αυτή τη σελίδα οπότε θεώρησε καλό να σου εμφανίσει και αυτή μεταξύ άλλων. Καλά μπορεί να σου λέω και βλακείες τώρα! Αλλά αύτό μπορώ να σκευτώ.

Κοιτα τι εννοοώ, βάζοντας να μου φέρει τα αποτελέσματα γιαυτό που ζήτησες εσύ δεν μου εβγαλε πουθενά τις δημοσιεύσεις σου.

http://www.google.gr/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ADBR_enGR298GR298&q=%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE+%CF%86%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1+%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Διαφημίσεις

• Create New...