Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τελικά έχουμε ελκος βολβου.

Recommended Posts

Καλησπέρα, είχα κάνει ποστ πριν λίγες μέρες για την κορη μου για το ελικοβακτηριδιο, τελικά έχουμε ελκος βολβου βάση ακτινογραφίες κλπ εξετάσεων, πήγαμε ήδη σε παιδογαστρεντερολογο και μας έδωσε θεραπεία, γι'αυτό όσες έχετε εμπειρία σας παρακαλώ γράψτε μου.

Ψάχνουμε να βρούμε την αιτία, θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε το ελικοβακτηριδιο και με άλλες εξετάσεις εκτός αίματος που κάναμε (και βγηκε αρνητικη) και μετά θα δούμε μήπωςοργανικα παράγεται πολύ οξύ.

Η κόρη μου έχει εδώ και 2 μήνες συνεχόμενο κοιλιακό άλγος κυρίως πάνω και άριστερα από τον αφαλό, μερικές φορές συνοδεύεται με ναυτία κ μετο και καταλήγουμε στο νοσοκομείο συχνά.

Γράφω κάπως ασυνάρτητα και συγνωμη γι'αυτό αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...