Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τσισα του μωρου 15 μηνών - τον μαλώσαμε που του έφυγαν στο πάτωμα

Recommended Posts

καλησπερα!ηθελα να κανω μια ισως βλακεια ερωτηση. ο γιος μου ειναι σχεδον 15 μηνων. οπως ετοιμαζομασταν για μπανιο εκανα το λαθος να του βγαλω την πανα στο δωματιο του,ενω την βγαζουμε στο μπανιο για ευνοητους λογους.με το που του εβγαλα την πανα λοιπον εκανε τσισα του και αυθορμητα του ειπα πολυ εντονα "οχιιι,μη..."με το που ξεκινησε σταματησε αμεσως και αρχισε να κλαει..και ερχεται ο μπαμπας του και πηγαινε και του εδειχνε κλαιγοντας το χαλι που ειχε βρεξει...υπαρχει περιπτωση να του μεινει ψυχολογικο και να κραταει τα τσισα του νομιζοντας οτι εκανε κατι κακο και να παθει τιποτα;; δεν ξερω αλλα αγχωθηκα...

Διαφημίσεις

1 hour ago, sweety** είπε:

καλησπερα!ηθελα να κανω μια ισως βλακεια ερωτηση. ο γιος μου ειναι σχεδον 15 μηνων. οπως ετοιμαζομασταν για μπανιο εκανα το λαθος να του βγαλω την πανα στο δωματιο του,ενω την βγαζουμε στο μπανιο για ευνοητους λογους.με το που του εβγαλα την πανα λοιπον εκανε τσισα του και αυθορμητα του ειπα πολυ εντονα "οχιιι,μη..."με το που ξεκινησε σταματησε αμεσως και αρχισε να κλαει..και ερχεται ο μπαμπας του και πηγαινε και του εδειχνε κλαιγοντας το χαλι που ειχε βρεξει...υπαρχει περιπτωση να του μεινει ψυχολογικο και να κραταει τα τσισα του νομιζοντας οτι εκανε κατι κακο και να παθει τιποτα;; δεν ξερω αλλα αγχωθηκα...

Ίσως να σταμάτησε απ το σοκ αλλά απ την δική μου εμπειρία κατάλαβα πως αν δεν έχει ελεγχο της κύστης του δεν γίνεται να τα κρατάει. Είναι πολύ μικρός ακόμα για να έχει τον έλεγχο των σφικτηρων οπότε δεν πιστεύω πως δεν θα αφηνει τα τσισα του. Ίσως να σας κοίτα με "ένοχο βλέμμα"  την ώρα που κάνει τσισα αλλά και αυτό νομίζω πως δεν θα κρατήσει πολυ εάν συμβεί. 

μεχρι το πρωι η αληθεια ειναι οτι η πανα του ηταν στεγνη δεν ειχε κανει κατι,ισως τυχαιο,προφανως δεν του ηρθε μεσ το βραδυ! ...μετα στην επομενη πανα ειχε !το αστειο ειναι οτι ολη μερα πηγαινε πανω απο το χαλι μου το εδειχνε και επιανε την πανα του στο μπροστινο μερος!!

πρίν από 3 λεπτά , sweety** είπε:

μεχρι το πρωι η αληθεια ειναι οτι η πανα του ηταν στεγνη δεν ειχε κανει κατι,ισως τυχαιο,προφανως δεν του ηρθε μεσ το βραδυ! ...μετα στην επομενη πανα ειχε !το αστειο ειναι οτι ολη μερα πηγαινε πανω απο το χαλι μου το εδειχνε και επιανε την πανα του στο μπροστινο μερος!!

Αχ το θυμόταν το μικρό σου! Καθησυχασε τον (όπως πιθανότατα έκανες)πως δεν έγινε τίποτα και το χαλακι πχ το πλυνατε και είναι καθαρο! Έτσι ησυχαζε ο δικός μου, όταν ή ζημία διορθωνοταν. Εμένα δεν έλεγε πολλά σε αυτή την ηλικία αλλά τα καταλάβαινε όλα! 

Διαφημίσεις

10 hours ago, sweety** said:

Θεωρώ πως είναι ακόμα νωπό και για αυτό το θυμάται, στην θέση σου δεν θα έδινα άλλη έκταση στο θέμα έτσι ώστε να ξεχαστεί, όταν θα μου έδειχνε το χαλί και την πάνα θα του έλεγα ''δεν πειράζει, πέρασε τώρα..τελείωσε'' -με γλυκιά φωνή- τώρα και να του το εξηγήσεις νομίζω πως είναι αδύνατον να καταλάβει. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να κάνεις ειλικρινά...

Αντέδρασες αντανακλαστικά, λογικό, όλες το έχουμε πάθει, απλά όσο μπορείς απο εδώ και στο εξής να προσπαθείς να παραμένεις ψύχραιμη γιατί όσο μεγαλώνει οι ζημιές θα πολλαπλασιάζονται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...