Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδαγωγός-Μουσικοπαιδαγωγός(από τη περιοχή του Ζωγράφου)

Recommended Posts

Είμαι επαγγελματίας Παιδαγωγός-Μουσικοπαιδαγωγός,απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Ασχολούμαι από το 2003-με την φύλαξη και την δημιουργική απασχόληση παιδιών όλων των ηλικιών(από πολύ μωράκια 3 μηνών μέχρι μεγαλύτερα παιδάκια), με μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια,για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε κάθε οικογένεια.

Έχω παρακολουθήσει πολλά παιδαγωγικά σεμινάρια και στόχος μου είναι η ασφάλεια, η χαρά και η διασκέδαση παιδιών κάθε ηλικίας μέσα από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης ,εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε συνεργασία πάντα με τον κάθε γονιό.

Αυτή τη περίοδο παρακολουθώ και μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ειδικής εκπαίδευσης.

Αν χρειαστεί(για μεγαλύτερα παιδάκια)αναλαμβάνω την μελέτη τους για το σχολείο καθώς και την διδασκαλία αγγλικης γλώσσας.

Αγαπάω πολύ την δουλειά μου και τα παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα αυτό το επάγγελμα.

Σύστάσεις διαθέσιμες για όποια κυρία/κύριο το επιθυμεί.

Επιπλέον γνώσεις και εμπειρία: -Εργασία σε Παιδικούς σταθμούς/Παιδαγωγικά κέντρα -Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών.

Παρακαλώ όποια κυρία/κύριος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα ή στο e-mail: [email protected]

Σας ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Είμαι επαγγελματίας Παιδαγωγός-Μουσικοπαιδαγωγός,απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Ασχολούμαι από το 2003-με την φύλαξη και την δημιουργική απασχόληση παιδιών όλων των ηλικιών(από πολύ μωράκια 3 μηνών μέχρι μεγαλύτερα παιδάκια), με μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια,για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε κάθε οικογένεια.

Έχω παρακολουθήσει πολλά παιδαγωγικά σεμινάρια και στόχος μου είναι η ασφάλεια, η χαρά και η διασκέδαση παιδιών κάθε ηλικίας μέσα από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης ,εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε συνεργασία πάντα με τον κάθε γονιό.

Αυτή τη περίοδο παρακολουθώ και μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ειδικής εκπαίδευσης.

Αν χρειαστεί(για μεγαλύτερα παιδάκια)αναλαμβάνω την μελέτη τους για το σχολείο καθώς και την διδασκαλία αγγλικης γλώσσας.

Αγαπάω πολύ την δουλειά μου και τα παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα αυτό το επάγγελμα.

Σύστάσεις διαθέσιμες για όποια κυρία/κύριο το επιθυμεί.

Επιπλέον γνώσεις και εμπειρία: -Εργασία σε Παιδικούς σταθμούς/Παιδαγωγικά κέντρα -Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών.

Παρακαλώ όποια κυρία/κύριος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα ή στο e-mail: [email protected]

Σας ευχαριστώ πολύ.

• 4 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...