Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονος στην ουρηση μετα απο ωοληψια

Recommended Posts

Ημουν σε διαδικασια εξωσωματικης και πριν απο 7 μερες εκανα την ωοληψια.Απο εκεινη τη μερα οποτε θελω να ουρησω ποναω.Το καταλαβαινω να εχω ενοχληση τις πρωτες μερες αλλα εδω εχει περασει 1 εβδομαδα.Πηρα τον γιατρο τηλ και αρχικα μου ειπε να παρω καποια αντιφλεγμονωδη.Δεν ειδα βελτιωση και σημερα πηγα για υπερηχο οπου εκεινος ελεγε οτι αυτο δεν εχει σχεση με την ωοληψια και μαλλον εχω ουρολοιμωξη.Τον ρωταω "μα καλα ουρολοιμωξη ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μετα την ωοληψια???".Λεει οτι ουρολοιμωξη μπορει να συμβει οποιαδηποτε στιγμη και οτι αυτο δεν εχει σχεση με την ωοληψια.Εγω ουδεποτε εχω παθει ουρολοιμωξη και δεν εχω αισθημα καυσου ή τσουξιματος,το μονο που εχω ειναι πονος.Μου φαινονται πολυ περιεργα ολα αυτα,πηγα βεβαια και εκανα καλλιεργεια ουρων αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι ουρολοιμωξη.Περιμενω τα αποτελεσματα.

Το εχει παθει καμμια αλλη και για τοσες μερες?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσι. Χωρις να ειμαι ειδικος, αλλα επειδη φοιτητρια ειχα παθει ουρολοιμωξη, εχει τσουξιμο. Αν νιώθεις απλά πονο, κατι αλλο ειναι. Μηπως κατα την διαρκεια της ωοληψιας (εγινε με μεθη), σε ταλαιπωρησανε λιγο παραπανω ή τραυματισανε την μητρα; Λυπάμαι που δεν εχω συγκεκριμενες πληροφοριες να σου δωσω αλλα δεν το εχω ξανακουσει αυτο. Ουρολοιμωξη παντως δεν πιστευω οτι ειναι..

1 minute ago, Sansa said:

Καλησπερα κοριτσι. Χωρις να ειμαι ειδικος, αλλα επειδη φοιτητρια ειχα παθει ουρολοιμωξη, εχει τσουξιμο. Αν νιώθεις απλά πονο, κατι αλλο ειναι. Μηπως κατα την διαρκεια της ωοληψιας (εγινε με μεθη), σε ταλαιπωρησανε λιγο παραπανω ή τραυματισανε την μητρα; Λυπάμαι που δεν εχω συγκεκριμενες πληροφοριες να σου δωσω αλλα δεν το εχω ξανακουσει αυτο. Ουρολοιμωξη παντως δεν πιστευω οτι ειναι..

Και γω δεν πιστευω οτι ειναι ουρολοιμωξη και φοβαμαι οντως να μη με τραυματισαν και σιγα μη το παραδεχτουν.Εχω αγχωθει τοσο πολυ,θα περιμενω να παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας και μετα αμεσως σε ουρολογο.Απλα ειπα να ρωτησω να δω και εμπειριες αλλων γυναικων.

Σου τραυμάτισαν κατά λάθος την ουρήθρα ίσως ; άσκησαν περισσότερη πίεση στην περιοχή; πήγες σε ουρολόγο ; έκανες καλλιέργεια ούρων να αποκλείσεις την ουρολοίμωξη ;

Σύμπτωμα ουρολοίμωξης είναι και ο πόνος με αίσθηση "έντονης πίεσης" και ελαφρώς δύσοσμα ούρα κλπ 

8 hours ago, Macgyver said:

Σου τραυμάτισαν κατά λάθος την ουρήθρα ίσως ; άσκησαν περισσότερη πίεση στην περιοχή; πήγες σε ουρολόγο ; έκανες καλλιέργεια ούρων να αποκλείσεις την ουρολοίμωξη ;

Σύμπτωμα ουρολοίμωξης είναι και ο πόνος με αίσθηση "έντονης πίεσης" και ελαφρώς δύσοσμα ούρα κλπ 

Ναι εκανα καλλιεργεια η οποια βγηκε αρνητικη.Προφανως προκειται περι τραυματισμου,μαλλον θα επισκεφτω ουρολογο.

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , eternalsunshine είπε:

Ναι εκανα καλλιεργεια η οποια βγηκε αρνητικη.Προφανως προκειται περι τραυματισμου,μαλλον θα επισκεφτω ουρολογο.

Ε ναι , κάποιος τραυματισμός θα εξηγούσε την αίσθηση . Πήγαινε σε ουρολόγο και εύχομαι να περάσει άμεσα ο πόνος ! 

καλησπερα!δεν εχω εμπειρια απο εξωσωματικη.αλλα θα συμφωνηση μηπως υπαρχει καποιος τραυματισμος.καθως μετα την γεννα μου με καισαρικη ειχα εντονο πονο κατα την ουρηση.απορουσα γτ μεχρι που καποια αλλη κοπελα μου ειπε οτι ισως εχουν τραυματισει την ουρηθρα.ακομα μετα απο 7 μηνεσ τυχαινει να νιωθω πονο!!

• 3 χρόνια μετά...

Καλημερα κοριτσι μου!Αν και εχουν περασει χρονια μπορεις να μου πεις τι ηταν τελικα και πώς περασε;Εχω κι εγω ακριβως τα ιδια συμπτωματα μετα απο ωοληψια κι ειναι η 4η μερα

On 25/9/2021 at 8:37 ΠΜ, GdeBetty είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!Αν και εχουν περασει χρονια μπορεις να μου πεις τι ηταν τελικα και πώς περασε;Εχω κι εγω ακριβως τα ιδια συμπτωματα μετα απο ωοληψια κι ειναι η 4η μερα

Καλησπέρα. Θα σου συνέστηνα αν δεν έχεις πάρει ακόμα τον γιατρό σου να το κάνεις άμεσα. Ποτέ δεν πρέπει να μένουμε "στον πόνο" μας μετά από ιατρικές πράξεις. Δεν θα έπρεπε να πονάς και άρα έχει υποχρέωση ο γιατρός σου να σε φροντίσει. Είναι η δουλειά ΤΟΥ. Και καλή επιτυχία!

On 1/10/2021 at 8:53 ΜΜ, Indyla είπε:

Καλησπέρα. Θα σου συνέστηνα αν δεν έχεις πάρει ακόμα τον γιατρό σου να το κάνεις άμεσα. Ποτέ δεν πρέπει να μένουμε "στον πόνο" μας μετά από ιατρικές πράξεις. Δεν θα έπρεπε να πονάς και άρα έχει υποχρέωση ο γιατρός σου να σε φροντίσει. Είναι η δουλειά ΤΟΥ. Και καλή επιτυχία!

Καλησπερα,μετα απο συνολικα 8-9 μερες ο πονος υποχωρησε μονος του.Ηταν περιπου σαν πονος εντερου σε συνδυασμο με πονο στην κυστη όποτε ηθελα να ουρησω και ειχα και συχνοουρια.Ειχα υπερδιεγερση ωοθηκων και μαλλον ολη αυτη η ενοχληση προερχοταν απο τις ωοθηκες.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...