Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλή ανταπόκριση ωοθηκών

rasberry25

Recommended Posts

Καλησπέρα!χρειαζομαι την βοήθεια σας και τις εμπειρίες σας.....  Σήμερα διέκοψα την δεύτερη προσπάθεια διέγερσης με βραχύ πρωτόκολλο ..ας τα πάρουμε απο την αρχή...ειμαι 37 χρόνων ,την πρωτη προσπάθεια πριν 6 μήνες  με fsh 11,6 έκανα  4 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 3 και τελικά βάλανε μόνο το 1, βέβαια η χοριακη μια ωραιότατη κουλούρα!σημερα 2η προσπάθεια 11η μερα διέγερσης πήγα για υπέρηχο και μου είπε τελικά οτι εχω μόνο 1  και αφού πήγα στο γραφείο μου ανακοίνωσε ξαφνικά οτι το τραινο πέρασε....δεν μπορω να κανω..εχω λέει χαμηλή ανταπόκριση ήταν τζούφιο !εχω αυτή την στιγμή fsh 12,6.να παραθέσω οτι κάθε όλη την διαδικασία δεν είχα ιδιαίτερη φροντίδα ..δεν μου εξηγουςε  τίποτα ,δεν με παρακολουθούσε ,δεν θυμόταν τις τιμες μου,οτι δεν εχω κάν σταθερό κύκλο ..στο μεταξύ του ανέφερα απο την αρχή τις προσπάθειας οτι οι δυο τελευταίοι κύκλοι δεν ήταν καλή ..σαν τα πρόβατα..όλες τα ίδια ..χωρίς να εστιάσει σε σένα και στο δικό σου οργανισμό και ανάγκες!Εχω σοκαριστεί ..σε όλη την διαδρομή για το σπιτι δεν μπορούσα να συγκρατηθώ ...δεν ξέρω τι να κανω..σκέφτομαι να παρω και αλλη γνώμη,να προσπαθήσω όπως μπορω.. .σας παρακαλώ αν έχετε καποια ανάλογη εμπειρία η κατι παρόμοιο ..μια γνώμη ..τι κάνατε?καποιος γιατρός που σας βοήθησε ?

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , rasberry25 είπε:

Καλησπέρα!χρειαζομαι την βοήθεια σας και τις εμπειρίες σας.....  Σήμερα διέκοψα την δεύτερη προσπάθεια διέγερσης με βραχύ πρωτόκολλο ..ας τα πάρουμε απο την αρχή...ειμαι 37 χρόνων ,την πρωτη προσπάθεια πριν 6 μήνες  με fsh 11,6 έκανα  4 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 3 και τελικά βάλανε μόνο το 1, βέβαια η χοριακη μια ωραιότατη κουλούρα!σημερα 2η προσπάθεια 11η μερα διέγερσης πήγα για υπέρηχο και μου είπε τελικά οτι εχω μόνο 1  και αφού πήγα στο γραφείο μου ανακοίνωσε ξαφνικά οτι το τραινο πέρασε....δεν μπορω να κανω..εχω λέει χαμηλή ανταπόκριση ήταν τζούφιο !εχω αυτή την στιγμή fsh 12,6.να παραθέσω οτι κάθε όλη την διαδικασία δεν είχα ιδιαίτερη φροντίδα ..δεν μου εξηγουςε  τίποτα ,δεν με παρακολουθούσε ,δεν θυμόταν τις τιμες μου,οτι δεν εχω κάν σταθερό κύκλο ..στο μεταξύ του ανέφερα απο την αρχή τις προσπάθειας οτι οι δυο τελευταίοι κύκλοι δεν ήταν καλή ..σαν τα πρόβατα..όλες τα ίδια ..χωρίς να εστιάσει σε σένα και στο δικό σου οργανισμό και ανάγκες!Εχω σοκαριστεί ..σε όλη την διαδρομή για το σπιτι δεν μπορούσα να συγκρατηθώ ...δεν ξέρω τι να κανω..σκέφτομαι να παρω και αλλη γνώμη,να προσπαθήσω όπως μπορω.. .σας παρακαλώ αν έχετε καποια ανάλογη εμπειρία η κατι παρόμοιο ..μια γνώμη ..τι κάνατε?καποιος γιατρός που σας βοήθησε ?

βεβαια να παρεις κ αλλη γνωμη. εισαι αθηνα? 

Ναι κοριτσι μου Αθηνα ειμαι..απλα ολο αυτο ειναι τοσο ψυχοφθορο..και ειναι δευτερη φορα με τις ενεσεις τουλαχιστον να ειχε αποτελεσμα και οχι να μου πεταει ξαφνικα μια βομβα

πρίν από 6 λεπτά , rasberry25 είπε:

Ναι κοριτσι μου Αθηνα ειμαι..απλα ολο αυτο ειναι τοσο ψυχοφθορο..και ειναι δευτερη φορα με τις ενεσεις τουλαχιστον να ειχε αποτελεσμα και οχι να μου πεταει ξαφνικα μια βομβα

σου εστειλα πμ. η ολη διαδικασια θελει πολυ υπομονη κ επιμονη μην απαγοητευεσε γιατι ολα θελουν κ την καταλληλη στιγμη. επιμονη μην σε αφηνει η αποτυχια να το βαζεις κατω πεισμωσε. 

Μη στενοχωριεσαι!Και γω δεν ανταποκριθηκα στη διεγερση και θα παω για φυσικους κυκλους.Το σημαντικο ειναι να αλλαξεις γιατρο!Βρες καποιον να ασχοληθει με το προβλημα σου εξατομικευμενα,οφειλουν να σε ενημερωνουν για τα παντα,αντε πια γιατι εχω φρικαρει με αυτες τις κλινικες!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...