Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

το μπεμπουλιξ μου εδω κ λιγο καιρο σαν να θελει να κοψει τον θηλασμο στις 11 το πρωι.εχουν περασει 4 ωρες απο το τελευταιο φαι κ οταν την βαζω στο στηθος,ζητημα να κατσει 2-3 λεπτα.

σημερα δεν ηθελε με τιποτα κ σκεφτηκα μηπως ηπιε κ ηταν ιδεα μου οτι δεν εφαγε.εβγαλα το γαλα με το θηλαστρο κ ηταν γυρω στα 80ml.προσπαθησα να της το δωσω κατα διαστηματα αλλα ειχε βαλει φερμουαρ.

σκεφτομαι μηπως την κραταει τοση ωρα το γευμα των 7 κ να την αφηνω μεχρι να πεινασει,αλλα δεν θελω να περναει τις 4 ωρες.το αστειο ειναι οτι σε κανενα αλλο γευμα δεν αφηνει να περασουν τοσες ωρες.τωρα κοιμαται κ σε λιγο θα ξυπνησει να φαει για μεσημερι.να δουμε ποσο.

Διαφημίσεις

Εμενα ο δικος μου 4 μηνων δεν ετρωγε καθε 4 ωρες.Ηταν η φαση που αλλαζε τις ωρες του.Του εδινα να τρωει οποτε ηθελε εκεινος :P:P:P:P Μη στεναχωριεσαι και οταν θα πεινασει θα σου το πει :P:P:P Θα το καταλαβεις :P:P:P:P

Διαφημίσεις

την τάισα πριν καμια ωρα,ψιλοεφαγε.θελω ομως να εχει 5 γευματα το 24ωρο αλλα θελω το τελευταιο να ειναι κατα τις 10.πολλα ζηταω?

ΝΑΙ ! Το προγραμμα στον θηλασμό το βάζει το μωρό . Εμεις το ακολουθούμε :D

Στον 5ο μήνα τα μωρά τρώνε ανά 5 ώρες, έτσι κάνει κ η δικιά μου. Ακολούθα το πρόγραμμα του μωρού σου.

Μαράκι θηλάζεις???

VgL7.jpgIgLdp2.png

δλδ λαμπρινη,δεν εχεις βαλει κανενα προγραμμα στο μωρο σου?οτι ωρα θελει τρωει,οτι ωρα θελει κοιμαται?δεν αναφερομαι σε στρατιωτικη πειθαρχια αλλα ενα προγραμμα που να βολεβει κ τις δυο.

δλδ λαμπρινη,δεν εχεις βαλει κανενα προγραμμα στο μωρο σου?οτι ωρα θελει τρωει,οτι ωρα θελει κοιμαται?δεν αναφερομαι σε στρατιωτικη πειθαρχια αλλα ενα προγραμμα που να βολεβει κ τις δυο.

beboulix, θα στο επιβεβαιώσει και η Λαμπρινή: ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνστήνει ελεύθερο και ανεμπόδιστο θηλασμό (αυτό σημαίνει κανένα πρόγραμμα) για τουλάχιστον τον 1ο χρόνο ζωής του μωρού.

Το μωρό από μόνο του βάζει ένα πρόγραμμα (που κάποια στιγμή το ανατρέπει) και το σεβόμαστε.

Καλή συνέχεια!

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

beboulix οπως τα ειπα και η Ηρώ :D

Να σου πω ομως ...Αλλο το πρόγραμμα και αλλο η "βοηθεια" . Τι εννοώ ? Δεν θα καθυστερήσω ουτε δευτερολεπτο να βάλω στο στηθος το μωρό μου και ας θηλάσει πριν 10 λεπτά αλλά θα χαμηλώσω το παντζούρι και θα κανουμε ησυχία για να μπορεσει να κοιμηθεί το μεσημέρι :D

Εξαλου πως να βαλεις προγραμμα στο μωρό ? Εμένα μονη της 2 μηνων μολις πηγαινε 8 η ωρα τριβοταν για νανι . Κοιμόταν μεχρι τις 8 το αλλο πρωι με εναν θηλασμό στις 4 . Μονη της το εφτιαξε αυτο το προγραμμα μονη της το χαλασε οταν ειχε ανάγκη να θηλάζει και τη νυχτα . Τωρα κοιμάται στις 7 αλλα θηλάζουμε και 6-7 φορες ολη νυχτα :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

θα δοκιμασω αυτα που λετε αλλα ισα-ισα ποτε δεν της εχω αρνηθει στηθος κ ας εχει φαει 1 ωρα πριν.πιο πολυ ομως σκεφτομαι-μα καλα 4 ωρες κ δεν εχει πεινασει?σπανια πλεον μου γκρινιαζει για φαι,μονο το βραδυ πριν κοιμηθει που ειναι πεινονυστα.

γενικα ομως-εκτος απο τις 11-δεν της πολυαρεσει να της καθυστερω τα γευματα

με μπέρδεψε το μήνυμά σου..σαν να τα έχεις ανακατέψει λίγο μου φαίνεται.

Καταρχήν γιατί βγάζεις με το θήλαστρο?

Και γιατί του το δίνεις εσύ το μπουκάλι?

Θηλάζεις αποκλειστικά?Του δίνεις κάτι άλλο εκτός από θηλασμό?Τσάι?Νερό?Πιπίλα?

Το μωράκι σου θα αλλάξει 1000 φορές τις συνήθειές του

και λέω συνήθειες,όχι πρόγραμμα γιατί προγραμμα και στάνταρ κανόνες στα μωρά δεν υπάρχουν.

Αν προσπαθήσεις να επιβάλεις στο μωρό το δικό σου πρόγραμμα μάλλον θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο.

Παρακολούθησε,αφουγκράσου το μωράκι σου κι εκείνο θα σου δείξει πότε θέλει να φάει πότε να κοιμηθεί κλπ κι ανάλογα εσύ θα ανταποκριθείς.

κι εγω σε αυτη τη φαση ειμαι τωρα...

τι να κανω? να αφησω το μωρό να κοιμαται, να ξυπναει και να τρωει οτι ωρα θελει? αν δηλαδη περασει το 4ωρο και ακομα δεν εχει παραπονεθει καθομαι και περιμενω??

να σας πω μονο οτι εμεις κανουμε μικτη διατροφη.. Σε καθε γευμα τρωει απο στηθος και μετα καπακι μπουκαλι όσο θελει.. Ουτε χαμομηλι, ουτε νερο, και εχει λιγες μερες τωρα που της δωσαμε πιπιλα γιατι ειχε μουλιασει το δαχτυλο...