Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μελέτη κ δημιουργική απασχόληση Αθήνα / όπου υπάρχει τρένο & μετρό

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Eίμαι καινούρια στο forum, οπότε ελπίζω να γράφω σε σωστή σελίδα.

Αναλαμβάνω μελέτη και δημιουργική απασχόληση παιδιών 3-11 ετών καθώς κι ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου, για λίγες ώρες είτε πρωινά είτε απογευματινά που να βολεύουν. Από Σεπτέμβριο ενδεχομένως να είμαι περισσότερο διαθέσιμη. Είμαι 25,5 ετών, Ελληνίδα, μη καπνίστρια, από πολύτεκνη οικογένεια.

Περιοχές προτίμησης στην Αθήνα: Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι, Κηφισιά, Άνω Πατήσια κι όπου υπάρχει συγκοινωνιακή πρόσβαση τραίνου, μετρό. Επιπλέον: συζητήσιμη για τις περιοχές Γαλάτσι, Φιλοθέη, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα προσόντα μου ενδεικτικά:

-Είμαι αριστούχος απόφοιτος Κλασικής Φιλολογίας Αθηνών με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Παρίσι (M2 Lettres Classiques) και τώρα είμαι δευτεροετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής του ΤΕΑΠΗ Αθηνών. 

-Κατέχω Αγγλικά, Γαλλικά (εκτός από τα πιστοποιημένα διπλώματα κατέχω 2 εμπειρίες Erasmus σπουδών στο Παρίσι και Λονδίνο) οπότε υπάρχει δυνατότητα μελέτης και σε αυτά τα μαθήματα. Συμμετοχή σε ευρωπαικό camping στη Φινλανδία.
-Έχω εργαστεί εθελοντικά στη δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 3-14 ετών (σε κατηχητικό για 5 έτη) καθώς και σε κατασκήνωση κωφών παιδιών. Επίσης έχω αναλάβει -ως έμμισθη εργασία- συνοδεία (από/προς σχολείο), μελέτη και δημιουργική απασχόληση ταυτόχρονα δυο παιδιών Α' Δημοτικού. Από φιλολογικά μαθήματα έχω κάνει στα 2 μικρότερα αδέρφια μου όταν ήταν Γυμνάσιο. Τέλος πραγματοποίησα την πρακτική μου σε ειδικό σχολείο, το ΕΕΕΚ τυφλών και πολυαναπήρων Αιγάλεω καθώς και σε γενικό πειραματικό σχολείο.
-Λατρεύω τα παιδιά, τη λογοτεχνία και τις δημιουργικές κατασκευές. Διαθέτω υλικό παραμυθιών για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Φτιάχνω και χειροποίητα κοσμήματα.
Με ενδιαφέρει τα παιδιά να περνάνε όμορφα αλλά παράλληλα να γίνομαι η "συνοδοιπόρος" τους κατά την πορεία μάθησής τους. Το αξίζει άλλωστε κάθε μικρό αστεράκι!
Για όποιες μητέρες ενδιαφέρονται, το μέιλ μου για επικοινωνία: [email protected]

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...