Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μωρακι 3 μηνων κλαιει πανω στο στηθος

Recommended Posts

Καλησπερα  και καλη εβδομάδα. Έχω ενα μωρακι σχεδον 3 μηνων . Που καθε φορα οταν θηλαζω τρωει για περιπου 5 με 10 λεπτα και μετα αρχιζει και κλαιει. Έχουμε παλινδρόμηση παίρνουμε το σιρόπι Epadoren . Υπάρχουν φόρες οταν θηλαζει μπορει να φαει για περιπου 10 λεπτα και μετα να κλαψει  του μιλαω και μου χαμογελαει και κανει ήχους και φαίνεται πως εχει χορτάσει αλλά υπάρχουν φορες που το μωρακι κλαιει και εκει που ηρεμεί τον ξαναβαζω στο στηθος παιρνει τη θηλη για λιγο κανει 3-4 κινησεις και κλαιει . Εδω και 5 μερες εχουμς παρα πολυ σαλλια δεν ξερω αν οφείλεται στην παλιδρομιση τοσο πολυ ή αν εχουν φουσκώσει τα ούλα του σε τοση μικρη ηλικία. 

Επίσης την ωρα που θηλάζει δεν θηλάζει ήρεμα σαν να παιζει με την θηλή την τραβάει την αφήνει μετα την  ξανα πιανει. Έχουν γινει τα γευματα μας πιο αραια ενω παλια θηλαζα καθε 2,5-3 ωρες τωρα μπορει να κοιμηθει και 4 και 5 ωρες και μετα όταν του δίνω στηθος να τρωει 5- 10 λεπτα και  να κλαει. Φαίνεται πως εχει γαλα το στηθος μου αλλά  δεν πριζεται οπως παλια και δεν ειναι πλεον σκληρο οπως γινότανε πριν αν  περασουν 3 -4 ωρες . Θηλαζω καθε γευμα το ενα στηθος . Επισης οταν κλαιει προσπαθω να του βαλω λιγο γαλα  στο στομα του απο το στηθος αλλα ουτε αυτο τον ηρεμεί. Σαν να  τον ενοχλεί το γαλα. Συν  εχουμε πολλα αέρια , οταν κανει πριτζ βγαζει το στηθος και αρχιζει και κλαιει.

Επειδή εχω αρχισει να δουλευω του εχουν δωσει ο ανδρας μου και η μαμα μου γαλα που εχω βγαλει με το θηλαστρο απο μπιμπερο 1.φορα την ηνερα 2 - 3 φορες συνολικά. Μηπως εχει άρνηση και του αρεσε να τρεχει το γαλα απο το μπιμπερο και τωρα δεν θελει να θηλαζει ; 

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας 

Διαφημίσεις

Η παλινδρομηση σιγουρα επηρεαζει, αλλα η περιγραφη που κανεις μου θυμιζει τον μικρο μου, που αφου απεκλεισα ολα τα υπολοιπα, κατεληξα στο οτι νιωθει πιο εντονα το γαστροκολικο αντανακλαστικο. Καποια παιδια ενοχλουνται περισσοτερο απο αλλα. Ποτε ξεκινησε να το κανει; Γιατι αν ειναι απο αυτο, τοτε μετα τους 3-4 μηνες ηρεμουν.

5 hours ago, Sentir...natureza said:

Η παλινδρομηση σιγουρα επηρεαζει, αλλα η περιγραφη που κανεις μου θυμιζει τον μικρο μου, που αφου απεκλεισα ολα τα υπολοιπα, κατεληξα στο οτι νιωθει πιο εντονα το γαστροκολικο αντανακλαστικο. Καποια παιδια ενοχλουνται περισσοτερο απο αλλα. Ποτε ξεκινησε να το κανει; Γιατι αν ειναι απο αυτο, τοτε μετα τους 3-4 μηνες ηρεμουν.

Σε γενικες γραμμές είναι παντα ανήσυχο την ωρα του φαγητού. Μόνο τη νυχτα ειναι καπως καλύτερα .  Εδω και 2 εβδομαδες το κανει πιο εντονα δλδ 5 -10 λεπτα τρωει και μετα τραβαει το κεφαλακι του προς τα πισω ενω εχει γαλα στο στόμα  του και κλαιει . 

Τωρα εχουμε και πολλα σαλλια και μου ειπε μια συμβουλος θηλασμου πως μπορει να ειναι απο τα ουλα. Αλλα υπαρχει πιθανότητα να τον ενοχλουν τα ουλα απο τοσο μικρη ηλικια ; 

Εσεις το περασατε μετα τον 4το . Και πως το αντιμετωπίζατε ; 

3 ώρες πρίν, valeriakorfiati είπε:

Σε γενικες γραμμές είναι παντα ανήσυχο την ωρα του φαγητού. Μόνο τη νυχτα ειναι καπως καλύτερα .  Εδω και 2 εβδομαδες το κανει πιο εντονα δλδ 5 -10 λεπτα τρωει και μετα τραβαει το κεφαλακι του προς τα πισω ενω εχει γαλα στο στόμα  του και κλαιει . 

Τωρα εχουμε και πολλα σαλλια και μου ειπε μια συμβουλος θηλασμου πως μπορει να ειναι απο τα ουλα. Αλλα υπαρχει πιθανότητα να τον ενοχλουν τα ουλα απο τοσο μικρη ηλικια ; 

Εσεις το περασατε μετα τον 4το . Και πως το αντιμετωπίζατε ; 

Με πολλη υπομονη:). Θηλαζε, αφηνε τη θηλη, εκλαιγε, ξαναεπιανε, ξαναεκλαιγε και καποια στιγμη ηρεμουσε. Αν εκλαιγε πολυ, τον ηρεμουσα και ξαναπροσπαθουσα μετα απο λιγη ωρα. Δοκιμασε να θηλασεις στη φυσικη σταση : εσυ ημικαθιστη και το παιδι σχεδον σε ορθια σταση με την κοιλια του να ακουμπαει τη δικη σου. 

Η συμβουλος εχει δικιο, καποια μωρα ξεκινανε να εχουν ενοχλησεις απο πολυ νωρις.

Απανταω εδω γιατι δεν μου εμφανιζει την επιλογη της παραθεσης, δεν γνωριζω γιατι.

Παράθεση

Και  αυτη η συμπεριφορά κράτησε  αρκετό καιρο ; 

Απ'οτι θυμαμαι ξεκινησε γυρω στον 1,5 μηνα μεχρι τους 3,5 μηνες και το εκανε σε 3-4 γευματα την ημερα.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

1 hour ago, Sentir...natureza said:

Με πολλη υπομονη:). Θηλαζε, αφηνε τη θηλη, εκλαιγε, ξαναεπιανε, ξαναεκλαιγε και καποια στιγμη ηρεμουσε. Αν εκλαιγε πολυ, τον ηρεμουσα και ξαναπροσπαθουσα μετα απο λιγη ωρα. Δοκιμασε να θηλασεις στη φυσικη σταση : εσυ ημικαθιστη και το παιδι σχεδον σε ορθια σταση με την κοιλια του να ακουμπαει τη δικη σου. 

Η συμβουλος εχει δικιο, καποια μωρα ξεκινανε να εχουν ενοχλησεις απο πολυ νωρις.

Και  αυτη η συμπεριφορά κράτησε  αρκετό καιρο ; 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...