Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΥΠΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Λέω να μεταφέρθει εδω η συζητηση για τις φιλες της Κυπραιες για να μη χαλάσουμε αυτό με τα σπίτια και φάμε ξύλο...

Λοιπόν...Οσο και αν σας ακουγεται υποοερβολικό ακουω Κυπρο και βουρκώνω απο χαρά...Περασα πολύ ωραια χρόνια στην μεγαλόνησο και απέκτησα πολύ καλους φίλους ενας απο τους οποιους είναι και ο νονός του Σισινιού μου...Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!!!!!!Ο Στάθης.

Jean στο ladys mail ήταν ο χώρος που πηγαίναμε για μπάνιο.Εμενα Μεσα Γειτονιά , Ανδρέα Ζάκου 4...Πήγα σχολείο Λανητειο και ΕΜΑΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ απο Αμμοχωστιανή καθηγήτρια που ελεγε γαι το Βαρώσι και την Αμμόχωστο και εκλειγε με αναφυλητά

Πήγα στην Κυπρο για να μάθω ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι άνθρωποι ξέρουν απο φιλοξενία...Πάντως ήταν πολλοί καλαμαράδες που δεν πέρασαν καλά ισως γιατί δεν δοικτυώθηκαν με τους ντόπιους

Γερμασόγια με τις δισκοθήκες...AMATHOUS και υπερπολυτελέστατα ξενοδοχεία...Καλό φαγητό...μαυτές τις πίτες τις ασυληπτες, με τα κουπέπια, τα δάκτυλα των κυριών, τα χαλουμια, τις λιοτές, τις κούπες,...πεινεν κρασίν νασεις ζωήν...κάθε Σεπτέβρη στην Λεμμεσό...Αααααχχχχχχχ...τι ωραι που ήταν...με τις μπύρες της ΚΕΟ με το βουτυρο το sry (δεν ξέρω αν το γράφω καλά), ΑΣΕ ΤΙς ΦΛΑΟΥΝΕΣ και τις τασινόπιτες...Ζητούσα απο τον Στάθη και μου έστελενε ο έρμος σε ειδικές συσκευασίες κατα την εγγυμοσύνη, τασσσσσινόπιτες και αναρή...

Χαλαρά αν μου λέγανε να μαζεψω 2 πράγματα στην βαλίτσα και να φυγω για Κυπρο...ΕΦΕΥΓΑ!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Εμενα παλι μαρεσουν οι φλαουνες!!καλα για το χαλουμι δεν το αναφερω!!Ξερετε τι μαρεσε επισης εκεινο το γλυκο που δινετε στο γαμο αντι για μπομπονιερα!!Επισης να σας πω οτι εχω κουμερα στην μεγαλονησο(εκτος απο την φιλη)!!!!

Επισης στην Λευκωσια εχει ενα τελειο σαντουτσαδικο που κανει κατι σεφταλιες

!!Μανααα μου!!(βεβαια ο σαντουιτσας ειναι καλαμαρας και θεσσαλονικιος :wink: ) αλλα σας λεω για πολυ ωραιες σεφταλιες!!!!

Φλαουνες γλυκές ή αλμυρές;;;...Μάλλον αλμυρές...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...Μπορούμε να τις βρούμε κάπου εδώ ΟΟΟΟΟΛΑ αυτά για να ησυχάσει και ο έρμος ο Στάθης που τον τρέχω ασύστολα χχχχχρρρροοοοοονια τώρα;;;

Αρε th@lia παίζεις με την όρεξή μου βραδιάτικο;;;

Δεν με λυπαστε μωρε βραδυατικα αραδιαζετε τις νοστιμιες της πατριδας μου (και δεν θα παω και τα Χριστουγεννα) φαουσες!!!

Λοιπον, Πηγες Λανιτειο...Λιγο παραπερα τελειωσα εγω το Λυκειο Αγιου Αντωνιου, χρονια σφαζομασταν με το δικο σας λυκειο γιατι μιλαμε για πολυ μαμμοθρεφτα...Τι μου θυμισες τωρα!!

Καλα ρε συ προλαβες τις δισκοθηκες στη Γερμασογεια; Εγω πηγαινα Caribean (αλλα την προλαβα στα τελειωματα) και κλασσικα για χαμπουργκερ στο φατ μποϋ...

Καλυτερο σουβλακι με διαφορα στου Θεοδοση... Και για ελληνικα στο "στεκι του καλαμαρα"

χιχιχι Αθανατη Κυπριακη κουζινα...Τταβας και πατατες αντιναχτες, σεφταλιες και λουντζα με χαλλουμι στα καρβουνα... Τι μου κανατε τωρα...κι ειναι μια ωρα δυσκολη...

Λουντζα ποοοποο να ειχαμε ενα κομματακι ταιριαζει και με το ποτακι που πινω!!!Εεεγω θυμαμαι ενα μπαρακι που ειναι πανω στην παραλιακη βγαινοντας απο την λεμεσο πηγαινοντας προς τον δρομο με τα ξενοδοχεια!!Πανω στην θαλασσα!Ποιο ειναι βρε Jean μου?

Επισης πινω και ζιβανεια αμα λαχει!!!

Διαφημίσεις

Φλαουνες γλυκές ή αλμυρές;;;...Μάλλον αλμυρές...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...Μπορούμε να τις βρούμε κάπου εδώ ΟΟΟΟΟΛΑ αυτά για να ησυχάσει και ο έρμος ο Στάθης που τον τρέχω ασύστολα χχχχχρρρροοοοοονια τώρα;;;

Αρε th@lia παίζεις με την όρεξή μου βραδιάτικο;;;

Αλμυρες βεβαια (αλλα χωρις σταφιδες) Δεν ξερω ρε γμτ να φτιαχνω... :cry:

Φερνω παντα ομως απο Κυπρο οταν κατεβαινω για Πασχα... Φτιαχνουν ολες οι θειαδες μου και ερχομαι με κατι βαλιτσες τιγκα... (τσακωνονται και ποια εκανε τις πιο καλες πεφτει πολυ γελιο) Ασε που σε μπουκωνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ... (σαν το γαμος αλα Ελληνικα ενα πραγμα)

Τωρα που ειπα γαμος, να ειχαμε λιγο ρεσι... Στην Παχνα φτιαχνουν καλο...

Λουντζα ποοοποο να ειχαμε ενα κομματακι ταιριαζει και με το ποτακι που πινω!!!Εεεγω θυμαμαι ενα μπαρακι που ειναι πανω στην παραλιακη βγαινοντας απο την λεμεσο πηγαινοντας προς τον δρομο με τα ξενοδοχεια!!Πανω στην θαλασσα!Ποιο ειναι βρε Jean μου?

Επισης πινω και ζιβανεια αμα λαχει!!!

Τωρα μπαρακι εκει περα ...τρεχα γυρευε...Δεν λες τις παλιες "αποθηκες" που εχει αλλαξει 500 ονοματα απο τοτε που ζουσα εγω εκει;

Ζιβανια της αλλαζω τα φωτα αμα τη πετυχω (φερνω παντα....καθαριζω και τα τζαμια μ' αυτην, τυφλα να χει το AZax!! )

Ψιλοκυριλλε δεν παιζει να το ξερω (εφυγα 17 χρονων κοπελια απο κει...τι κυριλλε μου λες; Σε κατι μπαρακια με 18χρονα συχναζα)

Αχ, ωραια η Κυπρος... Μ' επιασε νοσταλγια τωρα... :cry:

Θα μαθω και θα σου πω!!!δεν μπορει θα τα ξερεις!!Σαμπως(βορειοελλαδιτικο αυτο) ποσοι ησαστε ολοι κι ολοι μια χουφτα ανθρωποι!!!!Ενα μεγαλο χωριο! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Θαλεια μαλλον μιλας για το Waves! Καλα ποτε ησουν εδω?

Αγγελουδια δλδ μεγαλωσες εδω.

Και ειμαστε ολες κοντοχωριανες! Οι 2 σας Μεσα Γειτονια (κ συ Jean) ετσι δεν ειναι?Κ εγω Αγ.Ζωνη.

Μονο που τωρα ειστε Αθηνα κ εγω εδω!!! Δεν λεω ωραια ειναι αλλα καπου καπου μου λειπει η Αθηνα.

Η Αθηνα είναι ωραία για τα μαγαζία της, για τον αέρα της, (δεν εννοω τον καθαρό αέρα αλλά τον κοσμοπολίτικο :lol: ) βρισκεις συνεχεια νεα μερη να πηγαινεις και δε βαριεσαι. Ομώς στην Κύπρο βρίσκεις ηρεμία, καλυτερους ανθρώπους με την έννοια ότι δεν είναι τοσο νευρικοί και σαλεμένοι όσο οι Αθηναίοι (το βλέπω καθημερινά οδηγώντας αλλά και σε άλλες περιστάσεις), και στο κέντρο της πολης να μενεις σε 20 λεπτακια είσαι στην εξοχή. Ζεις καλύτερα, και οι μισθοι καλυτεροι και πιο φτηνοι οι λογαριασμοι κλπ αλλά το σημαντικό είναι ότι τα παιδάκια σου μεγαλώνουν δίπλα σε πράσινο, χωρις να φοβάσαι μηπως τα απαγάγει κανένας όταν βγουν έξω στην αυλή να παίξουν. Μπορεί και μένα τα πράγματα να με φέρουν στην Αθήνα αλλά και γω κι ο αντρας μου (που δεν του πολυαρεσει η Κυπρος) πιστευουμε ότι είναι καλύτερα εδώ να μεγαλώνεις οικογένεια.

elias-christina αλλάζουμε ναρθεις εσυ εδω να πάω εγω κάτω για κανα 6μηνο να στανιάρω και ξαναλλάζουμε :lol::lol:

η Nena εχει ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ...Άπόλυτο δικιο σαυτά που λές...Αν και αποτι μαθαινω εχουν και πρόβλημα με το νερό τωρα κάτω...Λεει τους το δεινουν με το σταγονόμετρο και ερχονται λέει τάνκερ με νερό απο άλλες χώρες για να καλυφθούν...Μαρτύριο...

Οταν ξαναπήγα πριν απο 4-5 χρόνια στην Λευκωσία έφαγα σε ενα μαγαζάκι πολύ μικρούλι που το λέγαν Ιπποπόταμο (...ακου όνομα ...!!!!!)...

Jean...caribean!!!!!!!!!!!!!

Πώπωπωπωπωπω τι λές τώρα...Οχι για να πω την αλήθεια ήμουν 12-14 όταν ήμουν και ζούσα εκει...πηγαινα και με βάζαν μέσα μεγαλύτερα παιδιά φίλων οικογενειακών αλλά φαντάσου πως φάνταζαν στα μάτια μου τότε!!!!!!!!!!ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ!!!!!!!!

Θυμάμαι μου έβαζαν και μια σφραγιδούλα στο χέρι για να μπω και να ξαναβγώ...Πάντως οτι τραγούδι ακουγόταν εκει τότε .ερχόταν στην Ελλάδα 6 μήνες μετά...Το σφάξιμο το εριχνε το Λανητειο με το 5ο αν θυμάμαι...και πήγαινα και Ολυμπιακή Γυμναστική στην Καλοπαιδι....Απίστυετο !!!!!!!Εκανα και δοκό...τωρα αμα ξανανεβω θα την καταδαφίσω!!!!!!!!

Αχχχχχχ θα βάλω τα κλάματα...!!!!!!!!!!!

Αγιάναπα....ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!

Ημουνα και στο αρμα του καρνάβαλου στις απόκριες...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Τα winpies τα θυμάστε!!!!!

Κατι σαν τα goodies...

Αγ. Ζώνη με το σινεμά στη γωνία...!!!!!!!!!

Γι'αυτο κ το ξερεις...!

Νενα εχεις δικιο απολυτο. Γι'αυτο την αγαπω κ εγω γιατι μου επιτρεπει να ζω καλυτερα κ πιο οικογενειακα. Αλλο βιοτικο επιπεδο!

Μου λειπουν ομως τα μερη που μεγαλωσα... Οι γνωστες γειτονιες κ φασαριες! χαχαχα

Διαφημίσεις

Λοιπον εχει αναβαθμιστη πολυ απο τοτε που λετε η Κυπρος.

Εχουμε περισσοτερα μερη πλεον να κυκλοφορησουμε κ επειδη καμια σας δεν το ανεφερε, να κανω μια αναφορα στο Καστρο μας με τα υπεροχα καφε κ εστιατορια. Διαχρονικη αξια!

Εμενα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι σε 5 λεπτα απο το σπιτι μου ειμαι παντου!

Αγγελουδια κι εγω μικρη ημουν τοτε με τις disco αλλα ειχα μεγαλα ξαδελφια (ανεκτιμητη αξια!!)

Πωπω τα θυμαμαι τα winpies (ετσι γραφονταν; )

Αγιανναπα οσο κι αν σου φαινεται παραξενο εχω παει μονο μια φορα και ημουν γυρω στ 15 οποτε δεν ειδα και πολλα απο βραδυνη ζωή. καθε φορα που παμε ο αντρας μου το εχει απωθημενο να τον παω αλλα ...βαριεμαι να οδηγησω 2.5 ωρες για να παω να δω ξεστηθες και 15χρονα αγγλουδακια να ξερνανε :lol:

Elias-christina ξεκινησα λοιπον μια Κυριακη το καλοκαιρι μετα του συζυγου και τεκνου να τους παω για ξεναγηση στο καστρο, καφεδακι και φαγητο στο draft ή το αλλο το παραπερα που δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα μου εδωσαν αριστες συστασεις. Τους σερνω μεχρι εκει λοιπον μεσα στο λιοπυρι αλλα ηταν ολα κλειστα (ακομη και το καστρο!! ) Ηταν κοντα στο 15Αυγουστο αλλα σιγουρα οχι ανημερα. Σιχτιρισα Θεους και δαιμονες.... Ψαχνω παντου να βρω καπου να παμε για φαγητο (οτι θυμομουν κι εγω γιατι λειπω 12 χρονια κι εχουν αλλαξει πολλα). Δεν βρηκα πουθενα τιποτα ανοιχτο και βρεθηκαμε να τρωμε απο την ψησταρια του Λευτερη (ο οποιος ηταν και ο μοναδικος που ηταν ανοιχτος) Αυτα ειναι που με εκνευριζουν στην Κυπρο. Δεν μπορεις να βασιστεις. Μεσημερι οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα της προκοπης (εκτος κι αν δεν ξερω εγω που να παω) Στις ταβερνες του Lady's Mile δεν παω πια, οποτε τι μενει; (για μεσημερι παντα λεμε γιατι το βραδυ γινεται χαμος απο επιλογες) Κατσε να δεις Χριστινα που θα καταντησουμε να με ξεναγεις εσυ οτνα ερθω Κυπρο... :lol: (δεν μενω Μεσα Γειτονεια, μεγαλωσα στο Ακρωτηρι (παραθαλασσιο μερος κοντα στο Lady's Mile) και πηγα Λυκειο στην περιοχη Αγιου Αντωνιου (κοντα στο καστρο)

A! ειχα την εντυπωση οτι ησουν μεσα Γειτονια κ πριν με μπερδεψε ο Αγ.Αντωνιος... Θα σε ξεναγησω λοιπον εγω οταν ερθετε, μην εχεις εννοια!

Οσον αφορα τις Κυριακες τα μεσημερια πολυ μου την δινουν, εχω καταλαβει πια οτι οι Κυπριοι δεν ξερουν να δουλεψουν.

Ειναι ολοι κλειστοι!

Γι'αυτο κ ο αντρας μου θελει να ανοιξουμε ενα ουζερι-μεζεδοπωλειο να τους τρελανουμε ολους.

A! ειχα την εντυπωση οτι ησουν μεσα Γειτονια κ πριν με μπερδεψε ο Αγ.Αντωνιος... Θα σε ξεναγησω λοιπον εγω οταν ερθετε, μην εχεις εννοια!

Οσον αφορα τις Κυριακες τα μεσημερια πολυ μου την δινουν, εχω καταλαβει πια οτι οι Κυπριοι δεν ξερουν να δουλεψουν.

Ειναι ολοι κλειστοι!

Γι'αυτο κ ο αντρας μου θελει να ανοιξουμε ενα ουζερι-μεζεδοπωλειο να τους τρελανουμε ολους.

Ο Αγιος Αντωνιος ειναι μια περιοχη που παλια την αποκαλουσαν τα "τουρκικα" γιατι εκει πριν την εισβολη ηταν τουρκομαχαλαδες, εχει και τζαμί εκει και καποια διατηρητεα, ειναι το καστρο κοντα και λιγο παραπερα η Αγίου Ανδρεου και η Ανεξαρτησιας με τα εμπορικα μαγαζια και τα τουριστικα (εχω κανει αμετρητες κοπανες για καφε εκει μεσα στα στενακια με ιδιαιτερη προτιμη στο il posto dεν ξερω αν υπαρχει ακομη)

Ξερεις τι γινεται; Ο αντρας μου οποτε παμε για καλοκαιρι παρολο που χαιρεται τη θαλασσα και τον ηλιο οσο θα τα χαιροταν και εδω, εκνευριζεται ακριβως μ' αυτη την κατασταση με τα μαγαζια. Μου λεει: Θελω μια ταβερνα, της προκοπης, οχι τυπου lady's mile, που να ειναι παραθαλασσια οπως παμε στην Ελλαδα να κατσω με το μαγιω να φαω τους μεζεδες μου (κι οχι χαμπουργκερ με πατατες και κετσαπ και καλαμαρακια σε βρωμισμενο λαδι οπως στις ταβερνες του Κουριου) και να πιω την μπυρα μου ησυχα κι ωραια. Στις ταβερνες της Ελλαδας εχει διατηρηθει το ελληνικο στοιχειο για να ευχαριστηθουν και οι τουριστες και να δουν κατι ξενο. Στι παραθαλασσιες ταβερνες της Κυπρου (τουλαχιστον στο Lady's mile και του Κουριου), ειναι λες και φτιαχτηκαν ειδικα για τους Αγγλους (ιδρωσα το καλοκαιρι σε μια απ' αυτες μεχρι να εξηγησω στην αγγλιδα σερβτορα τι εννοω λεγοντας "Greek coffee" και δεν το συζηταμε ποση ωρα μας πηρε να καταλαβει οτι τον ηθελα "βαρυ γλυκο" Το strong with extra sugar" δεν την καλυπτε...Οσο καλα αγγλικα κι αν μιλας (εγω τα μιλαω απταιστα) δεν μεταφραζονται καποια πραγματα, πως να το κανουμε; Γιατι ρε παιδια; Στην Αγγλια βρισκομαστε;... και παλι καλα, εγω τα ξερω και δεν με ενοχλουν πια, αλλα ο αντρας μου τα παιρνει στο κρανιο και παρολο που μιλαει απταιστα αγγλικα οταν ερχεται σερβιτορος αγγλος του λεει:" Ρε δεν καταλαβαινω ρε τι λες...φωναξε καποιον να συνεννοηθουμε, κοπανε!!" :lol::lol:

Ρίχνω ενα σφουγγάρισμα...γυρνάω γράφω...κάνω ηλεκτρική σκουπα...γυρνάω γράφω.

Μέχρι να στεγνώσει το σπίτι απο το σφουγγάρισμα να σας πω πως τουλάχιστον πήρα προφορά και εμαθα να μιλάω πολύ καλά αγγλικά και επιστέφοντας Ελλάδα πήγαμε Τρίπολη...μας φωνάζανα με την αδελφή μου ¨Οι Κυπραιες"...Κόλλημα αδελφάκι μου...

Την τσαέρα και την μπαστόπα (θα το θυμάστε φαντάζομαι...) αποτι ακούω δεν το λένε ακόμα...αλλά το κουτσακοτίρι και την κουτσακαρούα τα θυμάμαι ακόμα... :lol:

Με την αδελφή μου όταν θέλαμε να μην μας καταλάβουν, μιλούσαμε Κυπραιικα...Μετά με τον καιρό τα ψιλοξεχάσαμαι...

Πάντως στα Αγγλικά τους οι ανθρωποι...δεν πιάνονται.

Τι σπαστικό που όλα τα γκαρσόνια όπου πας είναι ξένοι δεν ξέρουν γρι ελληνικά και αναγκάζεσαι να μιλάς αγγλικά. Το θεωρώ απαράδεκτο. Επίσης απαράδεκτο το ότι όλα κλεινουν στις 6-7. Να φανταστείτε ότι προχτες Αγιου Στυλιανου ψάχναμε στις 8 το βράδυ ενα ανθοπωλείο ανοιχτο ή μια κάβα ή κατι και ήταν όοοολα κλειστά.

Να πω και κάτι άλλο που διαπίστωσα σε σχέση με γυναικολόγους και κλινικές? Γεννησα σε ιδιωτική κλινική Κύπρο σε δικλινο και έδωσα για καισαρική και για γιατρό και για κλινική μαζί με τα ραντεβού και όλα 2,500ευρώ. Νομίζω ότι στην Αθήνα θα το ήθελα το πεντοχίλιαρο. Συμφέρει να γεννάς στην Κύπρο. Και δεν πηγα σε μικρή φτηνή κλινική.

Προσωπικα εχω φοβερο προβλημα με αυτα που λεει η Νενα, καθως μεγαλωσα στο κεντρο της Αθηνας οπου οτι ωρα κ να ειναι κ να τυχει να πας καπου εκτακτως, βρισκεις μια καβα, ενα ανθοπωλειο κ φυσικα εχω μαθει να ειμαι κ της τελευταιας στιγμης...

Το ωραιο που μου συμβαινει τακτικα, σε ταβερνα συνηθως μετα το φαγητο παραγγελνουμε τους καφεδες, ζητανε λοιπον ολοι μετριους, σκετους κ πεταγομαι κ εγω κ λεω "ενα γλυκο", με κοιτανε οι σερβιτοροι κ προσπαθουν να καταλαβουν αν θελω γλυκο ή καφε καθως θα επρεπε να τον παραγγελνω "γλυκη" :lol::lol::lol:

Εν τω μεταξυ πρεπει να σας πω οτι λιγο το μισο μου αιμα, λιγο η επαφη καθημερινα με πελατες κ φιλους τα κυπριακα μου ειναι καλα! χαχαχα

"Εναν γλυτζζη" να λέεις τότε με 3 τζ για να σε καταλαβαίνουν :D Μόνο και μόνο απτην μανούλα που είναι Κυπραία θα πρέπει να τα μιλάς καλά.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ.ΜΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ..... Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΕΜΕΣΣΣΙΑΝΟΣ[το ειπα και με προφορα εεεε] ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ....ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΘΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΑΠΟ ΠΑΦΟ.... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΗΝΑ...... ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.... φιλια κουμπαρεs!!!!!!!!!!!!!!!