Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελευταίες μέρες πριν την ΠΗΤ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

όπως βλέπετε από το ticker κοντεύω να κλείσω τον 9ο και η μπουμπού μου δεν λέει να έρθει!Δεν έχω ιδιαίτερες συσπάσεις.Βέβαια δεν ξέρω και πόσες θα έπρεπε να έχω στις μέρες που είμαι..Έχω ΠΗΤ στις 3/12.Ο γιατρός μου είπε θα με δει τη δευτέρα..και αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε..να με βάλει για καισαρική την τρίτη..γιατί φοβάται επειδή έχω μυωπία (5 βαθμούς) και επιπλέον βλέπει ότι το μωρό είναι μεγάλο και εχώ δεν είχα καθόλου διαστολή μέχρι την προηγούμενη δευτερα...Αν και πήγα σε οφθαλμίατρο και με διαβεβαίωσε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα..σκέφτομαι ότι καλά τα λέει ο οφθαλμίατρος αλλά τελικά την ευθύνη την έχει ο γυναικολόγος αν πάθω κάτι.Και μιας και μου φαίνεται σωστό ατόμο και από άλλες περιπτώσεις που ξέρω..τον εμπιστεύομαι..Ωστόσο δεν παύω να έχω ελπίδες μέχρι τελευταία στιγμή ότι η μπουμπού θα προσπαθήσει να έρθει φυσιολογικά...

Ποιες άλλες είστε στις μέρες σας, τι σημάδια έχετε και πως βλέπετε να γεννάτε??με το καλό όλες να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

Εγώ δεν γεννάω τώρα αλλά θα σου πω την εμπειρία μου από π΄ρωτο μου παιδάκι που το γέννησα με καισαρική για του λόγους που περιγράφεις. Εγώ βέβαια είχα μυωπία 4 αλλά καθόλου διαστολή καθόλου πόνοι και γέννησα στις 40+5. Θέλω να πω με όλα αυτά ότι υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να αγχώνεσε. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, τέλεια, υπέροχα και πολύ σύντομα να κρατάς το μπεμπάκι σου στην αγκαλιά σου.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Βάλε με στο κλάμπ αλλα χωρίς την μυωπία. Δεν μπαίνει το κεφάλι στη λεκάνη και τα εχω δει όλα! Θα αποφασίσουμε κι εμεις την Τρίτη τι θα κάνουμε.....ας ελπίσουμε να τα καταφέρουμε κι οι δυο μας φυσιολογικά!

yogini...ούτε εσυ έχεις τίποτα από συμπτώματα τοκετού???γιατί τα μωράκια μας βολεύτηκαν εκει μέσα και δεν λένε να ξεμπουκάρουν???

την τρίτη λοιπόν λες να τα βγάλουμε με το ζόρι :-)

Εγώ έχω καιρό μέχρι να γεννήσω, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την μυωπία..Δεν έχω πολύ αλλά ρώτησα τον γιατρό μου γιατί το συζητούσα με μια φίλη μου, και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μυωπία, μια χαρά μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά..Τώρα δεν ξέρω, αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα δεν τον ξαναρωτάς;

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, και εγω τα ιδια καθολου διαστολη και μου ειπε ο γιατρος οτι εαν δεν ερθει φυσιολογικα θα παμε για προκληση, εχω την τριτη παλι ραντεβου!!!. επειδη εχω και εγω μυωπια 6 πηγα σε οφθαλμιατρο να με εξετασει και μου ειπε οτι ειμαι οκ, δεν παιζει ρολο λεει ποσο μυωπια αλλα ο βυθος και η πιεση των ματιων τα οποια ειναι οκ. οποτε παμε φυσιολογικα και βλεπουμε.Υπομονη και ολα θα πανε καλα!!. Αντε με το καλο σε ολες μας!!!

.png

Αχ κι εγώ την Τρίτη έχω ραντεβού να δούμε τι θα γίνει.

Το σίγουρο πάντως που μου είπε προχθές είναι ότι το περισσότερο που θα με αφήσει είναι μέχρι την Πέμπτη (έχω ζάχαρο εγκυμοσύνης διατροφικά ελεγχόμενο)

Μου είπε ωστόσο να το ρίξω στο περπάτημα γιατί λέει η μπέμπα είναι ψηλά :roll: Εγώ όμως ρε κορίτσια, την νιώθω κάτω χαμηλά. Με ζουλάει, με πιέζει, νιώθω πολλές φορές ότι θα βγει κάνα χέρι εκεί κάτω :lol:

Πονάκια έχω αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας (φαντάζομαι ότι είναι συσπάσεις)

.png

α,μπράβο κορίτσια θα έχουμε πολλά καινούρια μωράκαι την άλλη εβδομάδα!!!

εύχομαι σε όλες έναν καλό τοκετό,με κανέναν πόνο και με το καλό να αντικρύσετε τα μωράκια σας..θα είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής σας..οπότε,κατά την γνώμη μου, μην βασανίζεστε και αγχώνεστε για την γέννα!!!με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα μωράκια έρχονται :wink::wink:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Καλε εγω μια χαρα γεννησα με 6.5 βαθμους μυωπια...Και περιμενα 17 ωρες με σπασμενα νερα ξαπλα να μου ερθουν οι πονοι...Δεν ειναι απολυτο οτι θα κανεις καισαρικη επειδη δεν εχει ερθει ακομα,εχει ακομα λιγες μερουλες! οπως και να εχει σου ευχομαι με το καλο και με ενα πονο!!

Η αλήθεια είναι οτι παρηγορούμαι που δεν είμαι η μόνη...

Εχω διαστολή μηδέν, συμπτώματα τίποτα, εμπέδωση δεν έχει γίνει ακόμα (δεν κατεβαίνει ο μπέμπαρος) και θα με δει κι εμένα την Τρίτη ξανά να μου πει τι μέλι γενέσθαι...

Όλες για Τρίτη λοιπόν!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου οσον αφορα την μυωπια δεν υπαρχει προβλημα εφοσον κανατε βυθοσκοπηση. Εχω 7.5 βαθμους μυωπια, εκανα βυθοσκοπηση ηταν ενταξει κ θα γεννουσα φυσιολογικα, αλλα οπως εχω γραψει κ αλλου, μετα απο 12 κ πλεον ωρες, διαστολη 0 κ μωρο ανεβασμενο στο στομαχι με προσωπικη προβολη.

Τουλαχιστον μπειτε για αρχη με προκληση, καντε την προσπαθεια, αξιζει τον κοπο. Μπορει να γινουν ολα μια χαρα κ να μην υποστειτε καισαρικη.

Ευχομαι σε ολες ως την αλλη βδοομαδα να κρατατε αγκαλια τα μωρακια σας, με οποιον τροπο κ αν γινει! Αλλωστε λιγη σημασια εχει! :wink:

ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!! Αμα γεννάει καμια στο ΕΛΕΝΑ να μου πει!!! Πω πω δεν θα βρίσκουμε δωμάτιο!

Ξεκινησα και ομοιοπαθητικά χάπια σήμερα που μαλακώνουν τον τράχηλο και βοηθάνε στην εμπέδωση...για να δούμε...αμα γυρίσει το μωρό θα του στείλω του ομοιοπαθητικού μου μια ανθοστήλη 2 μέτρα!!!!

ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!! Αμα γεννάει καμια στο ΕΛΕΝΑ να μου πει!!! Πω πω δεν θα βρίσκουμε δωμάτιο!

:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ στο ΕΛΕΝΑΣ γεννάω!!! :lol::lol::lol:

Δεν πιστεύω να μου πάρεις το μονοκλινάκι μου ε????? :evil::evil::lol::lol::lol:

.png

:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ στο ΕΛΕΝΑΣ γεννάω!!! :lol::lol::lol:

Δεν πιστεύω να μου πάρεις το μονοκλινάκι μου ε????? :evil::evil::lol::lol::lol:

ΩΧ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα ρωτάω "συγνώμη εισαι η αλιγατορούλα;;;;" :lol::lol::lol::lol:

Koριτσάκια άντε με το καλό να πάνε όλα. Ολωνών μας οι εύχές είναι μαζί σας. θα περιμενω με το καλό να μας πείτε τις εντυπώσεις σας και να δώσετε δύναμη και σε εμάς που ακολουθούμε μετά.

ΦΙΛʼΚΙΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΣΑΣ. :D:D:D [/b]

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια γέννησα πριν δύο βδομάδες φυσιολογικά. Μυωπία έχω κοντά έξι βαθμούς και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Βέβαια έκανα επισκληρίδιο, ίσως παίζει ρόλο και αυτό. Δεν ζορίστηκα και πολύ να πω την αλήθεια.

Με τον γιατρό πηγαίναμε για πρόκληση (δεν είχα συμπτώματα παρά μόνο πολλές συσπάσεις) και το μωρό δεν είχε εμπεδωθεί καθόλου, δεν ήταν στη λεκάνη, κοιτούσε εμένα. Τελικώς τη μέρα που θα πηγαίναμε για πρόκληση μου σπάσανε τα νερά και γέννησα φυσιολογικά. Όταν ρώτησα στο τέλος το γιατρό πως τα καταφέραμε που το μωρό κοιτούσε λάθος, μου είπε πολύ απλά ΄"το έστριψα", τη στιγμή προφανώς που έβγαινε το μωρό. Συνεπώς μην αγχώνεστε κορίτσια. Αξίζει πιστεύω να προσπαθήσετε για φυσιολογικό με πρόκληση εφόσον δεν έχει έρθει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Με το καλό και με έναν πόνο. Όλα θα πάνε καλά.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Ο γιατρός μου είπε θα με δει τη δευτέρα..και αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε..να με βάλει για καισαρική την τρίτη..γιατί φοβάται επειδή έχω μυωπία (5 βαθμούς) και επιπλέον βλέπει ότι το μωρό είναι μεγάλο και εχώ δεν είχα καθόλου διαστολή μέχρι την προηγούμενη δευτερα...Αν και πήγα σε οφθαλμίατρο και με διαβεβαίωσε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα..!

Εμένα κορίτσια, επειδή έχω γύρω στους 6 βαθμούς μυωπία, η γιατρός μου δεν με έστειλε σε οφθαλμίατρο απλά μου είπε ότι θα γεννήσω με φ.τ. αλλά χωρίς να σπρώξω - εμβρυούλκία - αν το γνωρίζεταί ή αλλίως βεντούζα!!!

Για σκεφτείτε και αυτό το ενδεχόμενο!!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας, τυχερές Χριστουγενομανούλες...ΑΧ,ΑΧ,ΑΧ...

z4X6p2.png

Ο γιατρός μου είπε θα με δει τη δευτέρα..και αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε..να με βάλει για καισαρική την τρίτη..γιατί φοβάται επειδή έχω μυωπία (5 βαθμούς) και επιπλέον βλέπει ότι το μωρό είναι μεγάλο και εχώ δεν είχα καθόλου διαστολή μέχρι την προηγούμενη δευτερα...Αν και πήγα σε οφθαλμίατρο και με διαβεβαίωσε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα..!

Εμένα κορίτσια, επειδή έχω γύρω στους 6 βαθμούς μυωπία, η γιατρός μου δεν με έστειλε σε οφθαλμίατρο απλά μου είπε ότι θα γεννήσω με φ.τ. αλλά χωρίς να σπρώξω - εμβρυούλκία - αν το γνωρίζεταί ή αλλίως βεντούζα!!!

Για σκεφτείτε και αυτό το ενδεχόμενο!!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας, τυχερές Χριστουγενομανούλες...ΑΧ,ΑΧ,ΑΧ...

Για την εμβρυουλκία πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...υπάρχουν αρθρα που αναφέρουν διάφορα αρνητικά..εγω δεν θα το προτιμούσα..

Κορίτσια λίγο πριν αναχωρήσω για το νοσοκομείο..εύχομαι όλες να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας σύντομα και σε μια βδομάδα από τώρα..να κρεμάμε φωτογραφίες τους και λέμε τις εμπειρίες μας!

καλή δύναμη σε όλες!!!!!!!!

φιλιά