Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πέσιμο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Recommended Posts

ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολη δικια μου,ηταν απιστευτη τουμπα,επεσα μεσα στο σπιτι κ το μονο που προλαβα ηταν να βαλω αντισταση με τον αγκωνα μου ο οποιος ειναι πρισμενος σημερα, οπως κ σχεδον ολη μου η αριστερη πλευρα.Το καλο της υποθεσης ειναι οτι επεσα με τον πωπω, κ φανταζομαι οτι δεν θα επαθε κατι το μπεμπε,τον γιατρο μου δεν τον πηρα γιατι θα μου ελεγε σιγουρα ανεβα στο Ιασω.

Πηρα τηλ στο Μετροπολιταν που ειναι κ κοντα μου,δυστυχως δεν υπηρχε γυναικολογος,πηρα τηλ στα εφημερευον αλλα επειδη ηταν πολυ μακρια για μενα η Βουλα,κ δεν ηθελα να ταλαιπωρησω κ την κορη μου γιατι ηταν 10,30 το βραδυ, δεν πηγα πουθενα.Μετα ομως με επιασε πονος στην κοιλια,ισως ηταν απο το αγχος μου γιατι μετα δεν ποναγα,το κακο ειναι οτι ειμαι στην 16εβδομαδα κ ακομα δεν ακουω το μωρο για να ησυχασω.

Λογικα αμα ειχα παθει κατι δεν θα ποναγα?η δεν θα εβλεπα αιμα?

κ στην προηγουμενη μου εγκυμοσυνη ειχα πεσει αλλα τοτε ακουγα το μωρο κ δεν ειχα παρει καν τον γιατρο.

Ωστοσο εχω προγραμματισμενο ραντεβου την Δευτερα,τι να κανω να παρω τηλ τον γιατρο μου για να παω στο νοσοκομειο να με δει σημερα?

στην κοιλια δεν χτυπησα καθολου,απλα τρανταχτηκα πολυ

Διαφημίσεις

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

α ρε vann! Πρόσεχε βρε μάτια μου!

Δεν θέλω να σε αγχώσω ότι κάτι δεν πάει καλά, αντίθετα πιστεύω ότι το μπεμπέ είναι μια χαρούλα, όμως θα σου έλεγα να πάρεις και την κορούλα σου παρέα και να πας τώρα στο ΙΑΣΩ για να κάνεις ένα υπέρηχο. Μην το αφήνεις. Τώρα όσον αφορά τον αγκώνα, έχει απλά μελανιά και πρήξιμο; μπορείς να τον ανοιγοκλείσεις άνετα χωρίς πόνο;

Eπεσα στην 25η νομιζω εβδομαδα απο σκαλα, με τον πωπο.

Ειχα επικοινωνια :lol: ηδη με το μωρο κ δεν ανησυχησα.

Στην δικη σου περιπτωση θα πηγαινα για εναν υπερηχο, δεν ειναι τιποτα απλα για σιγουρια. Ο πονος που ενιωσες πρεπει να ειναι απο το αγχος σου πιστευω. Μην ανησυχησεις αλλα πηγαινε για εναν υπερηχο.

Α! και να ξερεις οτι οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα σου τοσο χανεις το κεντρο βαρους, εγω μονιμως ημουν ασταθης. :lol:

Το χερι μου κ το ποδι μου ειναι καλα απλα ειναι μουδιασμενα κ πρισμενα,οποτε δεν ειναι τιποτα.

Πηρα τωρα τηλ τον γιατρο κ δεν μπορεσα να του μιλησω εχει γεννες,θα τον ξαναπαρω στις 12 να δω τι θα μου πει.

Εαν ειχα παθει κατι δεν θα το αισθανομουν?δεν θα ποναγα?απλα εχω τρομαξει γιατι δεν εχω ακουσει ακομα το νινι,αμα το ακουγα δεν θα φοβομουνα (κι οταν λεω δεν το εχω ακουσει εννοω σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης,εξαλλου ειναι κ νωρις ειμαι σχεδον 16εβδομαδα)

Μπορείς να πας και σε καμια βιοιατρική ή διαγνωση αν βιάζεσαι, να κάνεις εναν υπερήχο για να ηρεμήσεις. Εγω είχα φαει μια αεροπλανική τούμπα το καλοκαίρι και ο γιατρός μου είπε ότι εαν ακούς το μωρό και δεν υπάρχει αιμορραγία λογικά ολα είναι οκ. Παρόλα αυτά εγω πήγα για υπέρηχο γιατί η μπεμπα από την τρομάρα της δεν κουνιοταν για κανα δεκαωρο και εφριξα... Τελικά , το μόνο που μου έμεινε ήταν πόνος στο χέρι για καμια εβδομάδα και μια ΠΕΛΩΡΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩ...Ο!!!

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις καθόλου αν δεν έπεσες με την κοιλιά. Εγώ είχα πέσει με την κοιλιά και δυνατά σε προχωρημένο μήνα κιόλας και έπαθα μικρή αποκόλληση, αλλά ευτυχώς υποχώρησε μετα από ξεκούραση για 2-3 μέρες. Αν επεσες με τον ποπο όμως είναι οκ.

Καλημερα Vann.Κι εγω πιστευω πως το μωρο δεν εχει παθει τιποτα.Αλλωστε ειναι αρκετα προστατευμενα στο σακο.Βεβαια συμφωνω με τη Δεσποινα οτι καλο ειναι να πας σε καμια βιοιατρικη να κανεις ενα υπερυχο για καλο και για κακο ειτε στο πει ο γιατρος σου ,ειτε οχι.Να πας στη βιοιατρικη και για θεμα οικονομιας.Εγω το καλοκαιρι που ειχα κατι αναλογο και πηγα στο Ιασω(βλεπεις ειναι και κοντα μου) πληρωσα 70 ευρω για εναν απλο υπερυχο.Κριμα δεν ειναι στα τοσα εξοδα που εχουμε καθε μηνα??????Ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!!!!! :)

rys17ypa0pfa6qnn.png

Πηρα τηλ σε ολα τα διαγνωστικα στον Πειραια, κ δεν μπορει να με εξυπηρετησει κανενα, γιατι εχουν συγκεκριμενες μερες γυναικολογους,θελω να δω τι θα μου πει κ ο δικος μου ο γιατρος,θελω να πιστευω οτι δεν εχει παθει τιποτα το μπεμπε

Vann μου!!!! περαστικά κ αγυριστά!

Σίγουρα είναι όλα καλά πιστευώ και οι ανησυχίες σου βεβαιά απόλυτα κατανοητές! Καλύτερα να πας στο γιατρό σου , να σου φύγει η ιδέα , να ακούσεις την καρδούλα του μωρού και να περάσεις ενα ωραίο χωρίς άνχος ΣΚ!

α! και να δεις που θα είναι κορίτσι ... η μαμά μου έτσι λέει ... είχε πέσει σε έμένα απο το 4ο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας μας ... (μάλλον απο εκεί την έχω την "μουρλιά μου" :lol::lol::lol: )

περαστικά και πάλι κούκλα μας! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ο δικος σου ο γιατρος δεν εχει ιατρειο με υπερηχο??? Γιατοι πρεπει να πας στο Ιασω ντε και καλα??

Κι εγω ειχα φαει μια τουμπα ωραιοτατη και μαλιστα στο δρομο, αλλα πηγα το απογευμα στο γιατρο μου και ειδαμε το μωρο για να ησυχασω και ουτε καν επισκεψη μου πηρε ο ανθρωπος...

Παρε τον τηλ και θα σου πει αυτος...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

το κακο ειναι οτι σημερα ο δικος μου δεν εχει ιατρειο ,εχει γεννες κ ειναι στο Ιασω πηρα τηλ αλλα δεν καταφερα να του μιλησω,μου ειπαν να παρω μετα τις 12.Και μαλλον θα μου πει να ανεβω Ιαω να με δει εκει

συμφωνω με τις προλαλήσαντες!! καλύτερα να πας να δεις τι συμβαίνει, για να έχεις και εσυ ένα ήσυχο ΣΚ!! Φέρε την μικρή σπίτι να παίξουμε αν δεν έχεις που να την αφήσεις. Εμείς είμαστε δοξα τω θεο καλυτερα τώρα. Θα τις προσέχω και τις δυο εννοείται!!

Λενα μου σε ευχαριστω,ευτυχως βρηκα τον γιατρο μου,πηρα 1ωρα αδεια απο την δουλεια μου κ θα φυγω στις 2 να παω στο ιατρειο του να με δει,να μου φυγει κ το αγχος

Ολη δικια μου,ηταν απιστευτη τουμπα,επεσα μεσα στο σπιτι κ το μονο που προλαβα ηταν να βαλω αντισταση με τον αγκωνα μου ο οποιος ειναι πρισμενος σημερα, οπως κ σχεδον ολη μου η αριστερη πλευρα.Το καλο της υποθεσης ειναι οτι επεσα με τον πωπω, κ φανταζομαι οτι δεν θα επαθε κατι το μπεμπε,τον γιατρο μου δεν τον πηρα γιατι θα μου ελεγε σιγουρα ανεβα στο Ιασω.

Πηρα τηλ στο Μετροπολιταν που ειναι κ κοντα μου,δυστυχως δεν υπηρχε γυναικολογος,πηρα τηλ στα εφημερευον αλλα επειδη ηταν πολυ μακρια για μενα η Βουλα,κ δεν ηθελα να ταλαιπωρησω κ την κορη μου γιατι ηταν 10,30 το βραδυ, δεν πηγα πουθενα.Μετα ομως με επιασε πονος στην κοιλια,ισως ηταν απο το αγχος μου γιατι μετα δεν ποναγα,το κακο ειναι οτι ειμαι στην 16εβδομαδα κ ακομα δεν ακουω το μωρο για να ησυχασω.

Λογικα αμα ειχα παθει κατι δεν θα ποναγα?η δεν θα εβλεπα αιμα?

κ στην προηγουμενη μου εγκυμοσυνη ειχα πεσει αλλα τοτε ακουγα το μωρο κ δεν ειχα παρει καν τον γιατρο.

Ωστοσο εχω προγραμματισμενο ραντεβου την Δευτερα,τι να κανω να παρω τηλ τον γιατρο μου για να παω στο νοσοκομειο να με δει σημερα?

στην κοιλια δεν χτυπησα καθολου,απλα τρανταχτηκα πολυ

Τι μου θύμησες τώρα...πρίν 3 βδομάδες έπεσα ακριβώς όπως έσύ, στην δουλειά, με την δεξιά πλευρά!

Να φανατστείς το πέσιμο ήταν τόσο άσχημο που είχα πόνο στα πλευρά για πάνω απο 2 βδομάδες και ακόμη δεν έχει περάσει τελείως...επειδή όμως δεν έπεσα με την κοιλιά όπως και έσύ το μπεπμπέ ήταν μιά χαρά!!!Εναν υπέρηχο πάντως και μια ακτινογραφία (δεν την χρειάζεσαι εσύ) τα έκανα το ίδιο βράδυ!!!Περαστικά!!!

z4X6p2.png

Διαφημίσεις

Λενα μου σε ευχαριστω,ευτυχως βρηκα τον γιατρο μου,πηρα 1ωρα αδεια απο την δουλεια μου κ θα φυγω στις 2 να παω στο ιατρειο του να με δει,να μου φυγει κ το αγχος

Vann, τι έγινε?? Ενταξει το μπεμπε??

Vann, τώρα το είδα, ελπίζω όλα να είναι καλά (και φαντάζομαι ότι θα είναι), περιμένουμε τα νέα σου.

Άσχετο κι εγώ είμαι στη 16η και δεν το έχω ακούσει ακόμα, άντεεεεε, πότε θα γίνει επιτέλους;

Κοριτσια ολα ενταξει πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο,μου ειπε οτι το μπεμπε ειναι μια χαρα,εμενα με πονανε κ τα πλευρα μου ακομα κ εχω μελανιασει ολοκληρη,ηταν ωραια τουμπα δεν μπορω να πω.

Μαθαμε κ το φυλλο ειναι αγορακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερον,Εκαβη ουτε εγω το εχω ακουσει ακομα,μ αρεσει που λενε οτι τα δευτερα τα ακουμε πιο γρηγορα

Α!! Ωστε περι αυτου προκειται! Ολοκληρη τουμπα για να μαθει το φυλο επειδη δεν μπορουσε να περιμενει μεχρι τη Δευτερα!! :lol::lol::lol:

Τέλεια νέα, μπράβο!!! :D:D:D

Κι εμένα αγοράκι είναι μάλλον (80-20 οι πιθανότητες). Όσο για το ότι κανονικά θα το ακούγαμε νωρίτερα, τί να πω ρε Vann, το πρώτο το άκουσα στον τέταρτο, τώρα πάμε στον πέμπτο και τίποτα, άντε, πού θα πάει, θα'ρθει κι αυτό

Καλό σκ με ηρεμία

Μπα εγω Εκαβη ειχα αργησει να ακουσω κ το πρωτο πολυ,

jean να σου πω την αληθεια δεν θα αντεχα να περιμενω μεχρι την Δευτερα θα εσκαγα,παντως το ηξερα οτι ειναι αγορι το ενστικτο της μανας που λενε :lol:

παιδια περα απο την πλακα γερα παιδια να κανουμε πανω απο ολα,κ τιποτε αλλο δεν μετραει,στο κοριτσακι μου δεν ξερω πως θα της το πω που περιμενει αδελφουλα :lol:

,στο κοριτσακι μου δεν ξερω πως θα της το πω που περιμενει αδελφουλα :lol:

Πες της οτι περιμενετε αδελφουλα με τσουτσουνακι, δεν θα καταλαβει τη διαφορα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια ολα ενταξει πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο,μου ειπε οτι το μπεμπε ειναι μια χαρα,εμενα με πονανε κ τα πλευρα μου ακομα κ εχω μελανιασει ολοκληρη,ηταν ωραια τουμπα δεν μπορω να πω.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερον,Εκαβη ουτε εγω το εχω ακουσει ακομα,μ αρεσει που λενε οτι τα δευτερα τα ακουμε πιο γρηγορα

Λοιπόν τελικά τις τούμπες τις τρώμε για καλο!!!!Και εγω τότε το έμαθα το φυλλο!!! Μπραβο, καλή συνέχεια...

Μπράβο Vann και σε είχα έγνοια!

Τελικά πήγα και εγώ για κάτι εξετάσεις στο Μητέρα και έκανα και έναν υπέρηχο :wink: μια χαρά τα μπεμπουλίνια μου..... και εγώ ξετρελαμένη